אוריאל שלום

• פותח הנושא Kaya
  • פורסם בתאריך

Kaya

New member
אוריאל שלום

לפני הכל - רציתי לציין רק שאני חושבת עליך ועל משפחתך בכל הנוגע למקרה הכואב... שאלה לי: בחורה שמטפלת בביו-אנרגיה איבחנה אצל אחי "עלים סרטניים". רק למידע אציין כי אחי סובל מסחרחורות ללא הפסק כבר מעל לחודשיים מאז מות אבי. הוא דיי סגור, לא מבטא כל רגש לא כעס, לא צחוק, לא בכי והיא ראתה כי השדות האנרגטיים שלו חסומים כנ"ל כל שבעת הצ´קרות שלו. מה זה אומר בעצם????? האם טיפול בביו-אנרגיה יכול לעזור? האם טיפול דרך הטלפון אפקטיבי כמו אחד-על-אחד? הצלחנו לשכנע אותו להתחיל בטיפול עם קרובה בירושלים שמטפלת. האם יש משהו שאנו מכאן יכולים לעזור? אם יש אפשרות אף לשלוח לו אנרגיות, אשמח לתת לך את שמו המלא.. לפי דחיפות הטלפון שקיבלתי ממנה - הבנתי שהמצב דיי "קריטי" לימים הקרובים... אשמח לשמוע ממך, אור ואהבה, מרגלית.

KAYA היקרה

לפני הכל אני מציע ללכת להבדק גם אצל רופא רגיל ולקבל חוות דעת ודרכי טיפול בלי קשר לטיפולים ברפואה משלימה. לגבי שאלותיך: ביו אנרגיה יכולה לעזור כמו כל טיפול אחר. לגבי טיפול בטלפון, הטלפון הוא לא צד בעניין. אפשר לעשות טיפול מרחוק והוא אפקטיבי לא פחות מטיפול רגיל. מכאן אפשר גם לעזור כתבי את שמו ושם אמא ואשלח לו רייקי, כל מי שיכול להצטרף מוזמן. אור וטוב אוריאל מעוז

Kaya

New member
אוריאל.....

הוא כבר אחרי בדיקות של סי.טי מוח, אוזניים,דם, אורטופדיה - you name it.... לא מצאו כלום.. ובכל זאת - הסחרחורות והבחילות לא מפסיקות והוא בקושי מצליח להרים את הראש בבוקר. אתמול עשו לו טיפול משלים ראשון וממה שהבנתי הוא עלה ל-4 שדות אנרגיה ובצהריים ירד שוב ל-2 שדות. אשמח אם תוכל לשלוח לו רייקי בזמנך, כנ"ל לכל מי שקורא.. שמו: יעקב ריד בן רוזה היימן. אור ואהבה לכולם, אני. נ.ב אני מוצאת עצמי יותר ויותר נמשכת לנושא, יש לך מקום שאתה יכול להמליץ לי ללימודיי רייקי?

אשמח לשלוח רייקי ואעשה זאת.

לגבי לימוד רייקי: (להלן האינטרס) תארגני קבוצה ואשמח ללמד
צרי קשר בנייד ואשמח להמליץ... אור וטוב אוריאל מעוז

למעלה