אורטליתוש.....

Babe Byrne

New member
הכל טוף טוף טוף טוףףףףף!!!!!!!!

איזה יופייייייי - הציפורים מצייצותתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחפפפפפפ סתם סתם ראיסה איזה כוסית!!!!!!!!!!! (חחחחחחחחחפפפפפפפפ עזבי עזבי השפעות מיכאל בע"מ) חחחחחחחחחחפפפפפפפפפפפפ אייזה קרועעעעהההההההה אנייייייייי!!!!!!!!!!!

help me Nick

New member
אמ...אוקיי...את מפחידה אותי...

יא כךחודיגל'יכלוקדיטעכע ו היע ין ןע אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז ממצב??? מה את לובשת היום בערב???? בטח מור תלבש את המכנסיים השחורות והחולצה לש פסח... מריה תלבש את הג'ינס הזה עם הפס באמצע וחולצה מחרידה בטח של הoxygene... פחח...

Babe Byrne

New member
אני ילבששששששששששששששששששש

סטרפלס.... (לא מהאלה שנופלים!!!!) חפפפפפפפפפפפ ו......... יש לי מכנס חדש שחור סוף הדרךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!

help me Nick

New member
חחח.... זה שנופל תביאי למריה;)

המכנס השחור זה מה שקנית בצרעה??? אני חושבת על לבוא עם גופיה כזאת חמודה אבל את 100000000000% תצחיקי עליי שאני הופכת ליעל!!!

Babe Byrne

New member
אממממממממממממממממ

צודקתתתתתתת!!!! חחחחחחחחחחחחחחפפפפפפפפ מה זה ורוד???? אבל תבואי איתה!!!! - מה את שמה עליי????
חחחחחחחחחחפפפפפפ וכן המכנס מצרעההההההההההההה חבל"ז על הזמן!!!!!!!!!

help me Nick

New member
עכשיו דיברתי עם אולגה ו...

היא אמרה לי לבוא אם החולצה של הכתפייה אחת... כי היו אומרת שהיא חמדוה..אז אני מתלבטת... ואולי מור תבוא עם בגדים אחרים כי היום הם נסעו לביג...אז לכי תידעי אולי היא תקנה בגדים....

help me Nick

New member
אורטל---------->>>>

מה המצב.????? טוב יאלל האני יוצאת להיתקלח.... אז נדבר אחר כך בייייייי ביייי

Babe Byrne

New member
היי ראיסוווווו

הכל טוףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!! תראי באיזה שעות אני נכנסת לאינטרנטטטטטטטט!!!!!!!!!! חלמתי שעשיתי תחרות ריצה - לא זוכרת עם מי.... 60 מטר מקסימום.... שאח שלי חוזר מחו"ל שאת ואני בורחות מחיילים עם תחת מרובע.... לכי תביני.... אני והחלומות המופרעים שילי.... חחחחחחחחפפפפ ו.... שיש חייה כזאתי שקוראים לה אבוללה אבל את לא חייבת לענות לי לא פה בכל מקרה - הבנות יתעצבנו עלייך.... Elvis Is Left The BuildiNg!!!!!!!! בהצלחה לכולןןןןןןן עם התעודותתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!! ראיסה - קבלי ח.ח.

help me Nick

New member
אורטל---------->>>>

מה המצב.????? טוב יאלל האני יוצאת להיתקלח.... אז נדבר אחר כך בייייייי ביייי

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifהתכוונתי

שאת כל השרשור הזה יכולתן להכניס למסרים...

Babe Byrne

New member
אמממ מצטערת אם הפרענו

אבל מה זה משנה אם זה פה?? זה פורום - אפשר לכתוב הכל חוץ מקללות.... אני מבינה שהתעצבנתן אבל מזה מפריע??

למעלה