אורטלושששששששקה

ניקולי

New member
אורטלושששששששקה

את כאן יקרתי???????? מה עושה בבית בשעות כאלו?? את לא עם החבר?? תגידי נשמה את באה ביום חמישי הבא?? דרך אגב את יכולה להגיע עם החבר יהיה נחמד!! אוהבת ניקול*

ortal_sh

New member
נקולללוווששששששששששששש

אני פה ולא פה , כי אני לומדת למבחן , שהמחשב דלוק ורק עכשיו ראיתי את הודעה שלך . וכן ברוררררררררר שאני באה למפגש , ולגבי החבר ,אני מקווה שהוא יוכל להגיע כי יום חמישי אצלו תמיד בעייתי - את יודעת סוף שבוע והוא עובד קשה. (כמו שאת זוכרת את חג האהבה לא חגגנו כי הוא נפל על יום חמישי
) בכל אופן שיהיה לך שבוע טוב !!!!!!! חולה עליךךךךךךךך
אור-טל

ניקולי

New member
גם אנייייייייייייייייי

אוהבת אותךךך מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדד

sidi

New member
אור - טל

אל תאמרי לי שאת לומדת והוא שוב ישן
סתאםםםםםםםםםםם בהצלחה במבחן. דרך אגב, במה המבחן?

ortal_sh

New member
שלללללללללללום סידי

לא הפעם הוא לא ישן , פשוט אני לומדת בביתי , אבל בגללכם אני לא ממש לומדת ...... סתאאאאאאם . בכל אופן אם באמת אתה מתעניין אז קודם כל אני סטודנטית לתעשיה וניהול ההתמחות בשיווק ומחר יש לי מבחן גדול במידע שיווקי והתנהגות צרכנים. בטח אתה מצטער ששאלת
בכל אופן אני כבר בסוף אז אני רגועה ואני מרשה לעצמי ללמוד עם מחשב פתוח . חוץ מזה מה אתה עושה בחיים שלך? אור-טל

mariana

New member
מתוקה שליייייי בהצלחה../images/Emo50.gif

אני מחזיקה לך אצבעות אגב אני מחזיקה גם בשביל ניקולי אז שוב בהצלחה. ואורטלוש איך היה אתמול? נהנית גם בשבילי? אוהבתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךך

ניקולי

New member
חחחחחח סידי דיייי!!

גם ככה היתה לי הרגשה שהסתלבטנו עליה מספיק באותו יום.. בנינו אתה גם היית לבד לא??? וגם אני בעלי עבד באותו לילה.. אוףףףף לא רוצה בכלל להזכר בזה........ גם ככה הלילות קשים בלעדיווווווווווווווווווווווו.

ortal_sh

New member
ניקוליייייייייייי

זה בסדר , אני לוקחת הכל בקלות , אל תדאגי אתם תשלמו על זה
סתאאאאם בכל אופן לגבי אותו יום להפך נהנתי להעביר איתכם פה את הערב ! כולכם מתוקים פה, כמה טוב לחזור לכאן !!!!!!!!! אור-טל

sidi

New member
ניקולי , אור - טל

אור - טל, שאלתי כי באמת רציתי לדעת ולא בשביל הנימוס
שוב פעם שיהיה בהצלחה (נשמע די מעניין) אני במיקצועי הנדסאי תוכנה ועובד למחייתי. (קשה מאוד) אה, ואני בן 27, במצב טוב. ניקולי אני בטוח שאור - טל לוקחת את זה ברוח טובה, אבל באמת מיצינו את הנושא אז דייייי. וכן
גם אני הייתי לבד. ...Lonely, I´m mister lonely

ortal_sh

New member
סידיייייייי

תודה על ההצלחה למבחן , וחוץ מזה לגבי המקצוע שלך -נחמד אבל רק נחמד. ולגבי החיים: מי אמר שהחיים קלים ! אז תפסיק להתפנק , כולנו עובדים למחייתנו ! ואם אתה במצב טוב, אז בכלל את יכול לחייך. אור-טל

sidi

New member
למה

רק נחמד? אחלה מקצוע. וחוץ מזה זה כיף להתפנק קצת לפעמים.

ניקולי

New member
חחחח אתה כזה חמודדדדד

איך זה שאתה לבד???
.. אבל לא נורא נשמה כל עקבה לטובה.... ניקול*

sidi

New member
שאלה טובה

והתשובה ארוכה, ארוכה מדי מכדי שאפרט אותה כאן ועכשיו בשעה זאת. אבל בהזדמנות אחרת אני אענה. לגבי כל עקבה לטובה? יכול להיות אני גם משתדל לחשוב כך.

mariana

New member
סידי נשמההה

קיבלתי את הודעתך באישי ונחמד להכיר אותך. אתה עובד למחייתך בהנדסת תוכנה. אתה יודע גם אני למדתי הנדסת תוכנה אבל לא מצליחה למצוא עבודה
, כי כולם מבקשים נסיון תעסוקתי ולי אין. אני לא מבינה איך הם רוצים שיהיה לי נסיון אם אף אחד לא רוצה בלי נסיון? אז סידי סליחה על החטטנות, אבל איך הצלחת למצוא עבודה?

sidi

New member
תשובה

אני מצאתי את העבודה שלי לפני שנתיים בערך כשהמצב היה קצת יותר טוב ובעזרת חבר טוב שהמליץ עליי. ולמעשה אני לא עובד בדיוק במקצוע, כלומר בתחום המחשבים אבל לא בתיכנות כי אני גם לא מת על זה . אבל האמת היא שהמצב היום די מסריח. (בלשון המעטה) וואללה לא יודע מה לאמר לך, אל תתייאשי בסוף יפול משהו. יש לך תואר ראשון בהנדסת תוכנה או MCSD או משהו כזה? סליחה על החטטנות

mariana

New member
תודה על התגובה

אני למדתי לימודי תעודה, לא רציתי ללמוד מה שאני לא יודעת עלי כלום בתור תואר, אז למדתי הכל בדחיסות וקיבלתי תעודה. סליחה על הבוטות אבל אני יכולה לנגב עם זה את ה***! שוב סליחה! ת´אמת הים אני רוצה ללמוד מנהל עסקים בהתמחות מחשבים, ואני לא יודעת אם כדאי לי ללכת על זה או שפשוט ללמוד תואר בהנדסת תוכנה? מה אתה ממליץ לי? ואתה לא צריך לבקש סליחה על החטטנות. ואתה צודק באמת המצב די מסריח וזה קרה דווקא כשסיימתי ללמוד.

sidi

New member
אם יש לך

את האפשרות והיכולת אז תואר ראשון במדעי המחשב. לא תהיה לך בעיה למצוא עבודה, לכן שאלתי קודם גם מה למדת. מנהל עסקים על הפנים שחבל על הזמן. בכיף, אני

mariana

New member
ת´אמת סידי אין לי בעייה ללמוד

מדעי המחשב, אני על הפנים בבחירת מקצוע. אני לא יודעת מה זה תואר ראשון בהנדסה? מה זה? זה כמו הנדסת תוכנה? ומזה תואר בהנדסת מחשבים? זה כמו תואר במדעי המחשב? אני כל כך מבולבלת. ואתה חושב שבמדעי המחשב אני יכולה למצוא עבודה? תודה שאתה עוזר לי. אני ממש מסובכת עם עצמי ואני לא יודעת מה כל דבר שייך למה. ואתה יש לך תואר או תעודה?

sidi

New member
אז ככה

תואר ראשון במדעי המחשב זה : B.A וזאת דיפלומה. (בעיקר תכנות) הנדסת מחשבים זה: BSc וזאת גם דיפלומה. (לא רק תכנות, גם חשמל, אלקט´ וחומרה בכלל) לי יש תעודת הנדסאי. בבקשה ובכיף

mariana

New member
לא תואר נכון?

יש לך תעודה כמו שלי? לי יש תעודה של הנדסת תוכנה זה נקרא תעודת הנדסאי? אני מצטערת שאני בור, העיקר שאהבתי את מה שלמדתי אבל אני לא מקשרת בין שום דבר. זה כל כך מבלבל אותי. אבל ת´אמת עשית לי סדר בראש. ואני מודה לך

למעלה