אורח לרגע..

• פותח הנושא nbh
  • פורסם בתאריך

nbh

New member
אורח לרגע..

הגעתי אליכם לפורום לגמרי במקרה ונשארתי שעה ארוכה לקרוא את ההתכתבויות שלכם. נהניתי מכל רגע ואני עוזבת אתכם ירוקה מקנאה. חג שמח נירא

deep ocean

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

תישארי איתנו-תמשיכי ליהנות
את עוזבת מקום שאת נהנית בו? למה קנאה? את כבר שייכת, אם זאת ההרגשה שלך (שאת לא). השתמשת במילים "אליכם" "אתכם". אין אנחנו או את. יש פורום. בפורום שמבאלה ניתן לקבל ולתת יעוץ בתחומי הקונג-פו השונים, כגון: מדיטציה, מעברים קסומים, בריאות, הגנה עצמית, עבודה פנימית, עבודה אנרגטית, אמנות היכולת, אמנות הריפוי, אמנות ההדרכה, אמנות הלמידה, אושר ומציאת ה``טאו``. אז מה מביא אותך לכאן? והאם היית רוצה לשמוע דברים נוספים על אחד מהנושאים או יותר? ואשמח לשמוע גם עליך! יום טוב
מיכל

nbh

New member
תודה על קבלת הפנים..

התרשמתי עמוקות מהרצינות מהכנות ומהעבודה הפנימית שאתם עושים ומדריכים בעשייתה. מקווה מאד שאוכל להשתלב וגם לתרום ולא רק להיתרם. נירא

deep ocean

New member
נו, אתה כבר "בפנים" ../images/Emo13.gif

אז ספר קצת על עצמך..... מיכל

deep ocean

New member
אופס, התכוונתי את לא אתה!

אני מרגישה ממך מוטיב חסר, שאת רוצה להשתלב, ואת מרגישה בחוץ. הקטע הזה של "שייכות" שחוזר בהודעות. אני שוב אגיד לך-זה פורום בו מחליפים דעות בנושאים שונים, מקבלים ייעוץ, מייעצים ועוד. אין כזה דבר-מישהו לא שייך/מישהו שייך. אין פה גם קטע של להשתייך לקליקה מסויימת. ברגע שאת כותבת פה משהו, את יכולה לראות את עצמך כאחת מהאנשים שכותבים פה. אני לא שייכת לשום מקום, וכך לא אף אחד אחר שכותב פה. מנהל הפורום גם לא שייך. אין קטע של שייכות. בקיצקוצ, ספרי קצת על עצמך, כפי שכבר אמרתי. האם יש לך שאלות שאת רוצה לשאול? מה הכי מעניין אותך מכל הנושאים שעלו פה? האם את מתאמנת באומנות לחימה כלשהי? באהבה מיכל

deep ocean

New member
מוטיב חסר=מוטיב חוזר

הרגשתי את זה על ההודעה הראשונה שלך. בקיצור-אין פה שייכות. יש אנשים שמחליפים דעות

nbh

New member
רק על לספר לא ידעתי...

"שייכות" היא החוט המקשר בעיני בחיים כמו גם האינטימיות של ה"לבד". איני מתאמנת ועם זאת חשה שאני כן. מוזר , לא? בעבר הרחוק זה היה ג´ודו ולימים יוגה ורציתי להתחיל טאי צ´י אבל לא מצאתי את המקום לעשות זאת ועכשו מזה מספר שנים אני מתגוררת בדרום הרחוק. אני קוראת הרבה ועושה עבודה עצמית רבה, אם כי לא באופן מאורגן ואני מרגישה שיש דברים רבים עוד לעשותם. יותר מכל נראה לי שחסר לי הדיאלוג.. אפילו לא יודעת להגדירו.. אולי משהו מהדיאלוג ומהסגנון שקראתי בפורום. נראה לי שארצה להתחיל במדיטציה .. מה דעתך, מיכל?

deep ocean

New member
דעתי היא-אחלה

את מוזמנת לבקר בפורום השני בו אני כותבת. הוא נקרא דרך הלוחמים! מועברים שם 2 קורסים כרגע: קורס מדיטציה קורס ראיית הילות קורס בדאואיזם את יכולה להגיע לשם דרך הלחצן "מאמרים" במעלה הפורום. מומלץ בחום!!!! (ציינת מדיטציה, אז אני הפניתי אותך לשם להתחיל את הקורס!) בפורום עצמו, יש שרשורים מעניינים בנושא: שיפוט, לשנות את החיים, סיפורי עוצמה, חלמוות צלולים, ועוד!! בהצלחה! בנוסף, את יכולה לבצע חיפשו בפורום שמבאלה עם המילה מדיטציה. תמצאי כל מיני הודעות שמדברות על הנושא.

pinibs

New member
הי נירא

ברוכה הבאה למשכננו הצנוע... אנו מנסים לעודד את בואם של משתתפים חדשים לפורום, ולכן מאד נשמח לדעת איך הגעת אלינו (המלצה, טעות, שיטוט, חיפוש אחר נושא מסוים, וכו´). אנא ספרי. בנוסף, אם יש משהו מסוים שברצונך לדעת / לשאול / לשתף, אנא עשי זאת, ותגלי שאת יכולה למצוא כאן כר נרחב להתבטאות וגם הרבה דיונים מעניינים בנושאים רבים ומגוונים שאחד מהם בטוח רלוונטי אליך. תהני, פיני

למעלה