אורח בפתח

TIK TAK

New member
אורח בפתח

תחילה אני אסביר לדעתי מה זה ראפר אורח טוב לדעתי זה מישהו שנותן בית או שניים ומשנה את השיר ו\או מקפיץ אותו דרגה אחת למעלה ועכשו לשאלה מי לדעתכם הוא הראפר הישראלי הטוב ביותר כאורח? אני מודע לזה שאין הרבה אפשרויות אבל בכול זאת ואם אתם ממש ממש מתעקשים אפשר גם אמריקאים(הנה אני מרשה) לדעתי האורח הכי טוב הוא קוואמי (לא ששמעתי אותו מתארח ביותר מדי שירים) כי גם במלחמת מיקרופון הזהב וגם בזמן שנקום הוא פשוט עושה את זה (אין לי דרך אחרת להסביר ) אז בבקשה תגיבו ואפשר גם להוסיף מה לדעתכם עושה ראפר אורח טוב

The EmineM ShoW

New member
אני מסכים איתך בקשר לשי...

גם ב"האור מציון" הוא היה מצוייין גם ב"מא´ ועד ת´" ובמיוחד ב"בראשית" (השיר האחרון)

Sparkie Dee

New member
השיר בראשית, וואי איך אהבתי אותו !

הבית של שי שם גאוני !

da^Lord

New member
אחד ישראלי אחד ערבי ואחד אמריקאי

ישראלי- באזוקה הענק.. שמעתי אותו כאורח והוא ממש ,אבל ממש טוב. וגם תאמר נפאר- תותח על לבד או כאורח. מארה"ב- היחיד שתואר האורח אצלו הולך לפניו בעוד שהוא לבד גרוע הוא מי אם לא- נייט דוג.

2PAC4EVER

New member
מסכן הבנאדם....

-נייט דוג ,כולם רוצים שישתתף בפזמון, והוא עושה עבודה מצויינת אבל הוא הולך לעשות אלבום לבד...אף אחד לא קונה....

icecafe

New member
לדעתי האורח האמריקאי הכי טוב הוא

snoop dogg אני מעדיף אותו כ"אורח" מאשר כראפר ששר את כל השיר שלו בעצמו

**yoav**

New member
האורח האמריקאי הכי טוב......

Chali2na מה - Jurassic 5 .... תשמעו אותו בשני השירים האלה ותבינו על מה אני מדבר: black eyed peas - get original roots manuva - join the dots בכלל אחד הראפרים הכי תותחים שיש והסיבה שאני חורש לאחרונה על ג´ורסיק פייב (תודה עדי
)

B O

New member
שי "360" ונייט דוג

נייט דוג אם אני לא טועה בחיים לא שר לבד... וטוב שככה!!! ב-regulate עם וורן ג´י הוא מצוין!!! בנקסט אפיזוד של דריי וסנופ הוא מצוין!!! אחד הקטעים הגדולים שיש והוא שר גם שיר טוב עם ludacris בקיצור זמר רקע מצוין ושי 360 ללא ספק הכי חזק אצלנו במיוחד ב"ציר" "נעים מאוד, תכיר, אני הציר אז בוא נבהיר כמה פרטים לפני שנכנסים לתוך השיר קודם כל, ידועכ שהוא לא אוכל חזיר לא שוצה, לא מעשן חושבים שהוא נזיר שי בכיר, לראפ אני שגריר the MC of the year הטוניאסי השעיר כשרון נדיר, כמו מלקוש אני ממטיר" ללא ספק זה החלק הכי טוב ..............אין כח יותר

RunNGun

New member
אגב שמתם לב שבשיר הזה

בכל שלושת השירים יש חרוז אחד-שניים שבונה את כל הבית סאב - Xיז, Xיט הצל - יה, Xל שי - Xיר

Da Judge

New member
אכן אכן

וזה ממש ממש ממש יצא ענק... והבית של ש"י בשיר הזה הוא לא מהעולם הזה...

למעלה