../images/Emo58.gif 501
סופסוף התפניתי לצפות בפרק שלמען האמת מאוד חיכיתי וציפיתי וקיוויתי שלא יאכזב. ובכן...
אכזבה מספר 1 - המנחה. גראנט באולר האלמותי של עונות 1-4 הוחלף לו בדוגמגיש חסר חן מעצבן שפידח את עצמו בחלק הלייב של הפרק.
אכזבה מספר 2 - הקו הצנוע והמשפחתי של התכנית הוחלף בהפקה כאילו גרנדיוזית עם מנחה לבוש בשיא האופנה והדחה בשידור חי. ממש שערוריה. הקטע של הקוויז לזיהוי החפרפרת צריך להיעשות בבדידות כאשר כל אחד יכול לעבור בזמנו שלו על השאלות ככה שלמי שמסיים מהר יותר יש עדיפות במצב של תיקו בין מספר מתמודדים שענו על אותו מספר שאלות נכון. לא מבין את ההגיון לכל הביצוע הזה. מילא שטקס ההדחה יהיה חי אבל את הקוויז צריך לבצע כמו שהיה נהוג.
אכזבה מספר 3 - אסור - אבל אסור - להראות למתמודדים את הווידויים הפרטיים שעושים המתחרים מול המצלמות. זה נוגד את כל הרעיון של הווידויים האלו. הרי נגיד אם מישהו חושד במישהו ואז מישהו צופה בווידוי שלו ושומע את הסיבות ואומר לעצמו - רגע, זה מתחבר לי לדברים אחרים שאני יודע - וזה עוזר לו לגבש דיעה יותר טובה על זהות החפרפרת... בקיצר לא אוהב את הקטע הזה - מה שנאמר כווידוי למצלמה צריך להישאר ככזה. זה לפרק הראשון. למרות הנקודת מוצא הלא טובה, אני מקווה שאני אתחבר לסדרה ואמשיך להתלהב ממנה כמו מכל עונת MOLE שראיתי עד היום (2 אמריקאיות, 2 גרסאות סלבריטי אמריקאיות, 3 אוסטרליות ואחת בריטית). אין לי שמץ מי החפרפרת ושניות לפני ההדחה אמרתי לעצמי שאני בוחר רנדומלית מישהו רק לפי מין/גיל/מראה כדי לנסות לנחש את ההלך המחשבתי לפי זהות שלושת החפרפרות הקודמות באוסטרליה. בחרתי בג'וש

ועם הכישרון שלי הוא הראשון שהלך הביתה. כרגע אני חושב שאני אשים עין על חואן וג'ון בתור מועמדים לחפרפרת.