אורחת

אורחת ../images/Emo9.gif

יש לי שתי שאלות, שתיהן קשורות לניצחון: 1. מי ניצח ב"השפוט" (עם אנדי דיק וכל השטויות האלה..)? ראיתי רק פרק אחד של זה, וזה נראה כ"כ משעמם אבל מעניין אותי לדעת מי ניצח. 2. מי ניצח בהישרדות נדמה לי 7, העונה עם רופרט
וג'ון, וכריסטה, סנדרה, טי, די, ליל וכו'? תודה רבה!!

I LOV HILA

New member
בשפוט מאליסה ניצחה

בעונה 7 עם רופרט ג'וני פירפלי ניצח.

לא

ג'וני לא ניצח
המנצח למטה סנדרה ניצחה ...זאתי עם הבגדים הכתומים השחומה עם שיער שחור

Oukami Kun

New member
אני יודע את התשובה ל2...

זה ספוילר? בכל מקרה, מי שלא רוצה לקרוא שלא ירד למטה... סנדרה מנצחת. כנראה הניצחון הכי מציק שהיה בהישרדות

RedDevil17

New member
מישהו שכח את אית'ן, כריס, אמבר,

ג'נה ו-וספיה. כולם פחות משמחים מסנדרה, ורובם פחות מספקים.

Doji

New member
שלום, הערה...

שאלות כמו "מי ניצח ב____" סתם ככה, הן שאלות מעצבנות כי יש אנשים שלא רוצים לקרוא או להיזכר ובטעות יקראו אפילו אם לפעמים מסומן שזה ספויילר וגם אם כל העונה שודרה. אפשר לפתור באופן עצמי תהיות כמו מי ניצח בעונה מסויימת בלהריץ בגוגל את שם הסדרה, להיכנס לאתר ולראות את התשובה.

מטר9

New member
נצל"ש ../images/Emo58.gif החפרפרת 501

מישהו ראה? (אני מדבר על הגרסה האוסטרלית) דווקא יחסית נחמד, אבל פעם ראשונה שאני אומר על משהו שהגרסה הישראלית פשוט יותר טובה. נכון, המשימות של האוסטרלית יותר קשות, אבל כמעט שלא הייתה התייחסות לחפרפרת עצמה (אני מניח שזה בגלל שזה רק הפרק הראשון). חוץ מזה, עצבן אותי שהיה שם בסך הכל 5 שאלות... מה שכן, מאוד אהבתי שהכסף שהם לא מרוויחים הולך לחפרפרת. זה נותן לה הרבה יותר מוטיבציה להרוס את המשחק...

../images/Emo58.gifאוזימול501

מילה אחת: מאכזב. ה30 הדקות הראשונות היו משעממות ואילצתי את עצמי לראות אותן. אבל הדקות האחרונות היו סבבה והם מתקרבים קצת לאיך שפרק ראשון אמור להראות. המשימות היו בינוניות. אבל בכל עונה הן נהיות טובות יותר מפרק לפרק - אני אופטימי. יש כמה דברים שאיכזבו אותי ודבר אחד שהוא רעיון מעולה. נתחיל מהרע: - זה ממש דפוק שכולם עושים את החידון בחדר אחד ובמרחק כ"כ קצר מהמחשב של השני. - המנחה. איפה המנחה המעולה והמצויין של עונה 1?
- הכסאות שעליהם המתמודדים שומעים את התוצאות. איפה הספסל המשותף שעליו המתמודדים יכלו לחבק אחד את השני? בעונות קודמות, הספסל הזה הוסיף המון לקטע של ההדחה. דבר אחד טוב: - כמו שאמרת, זה שהמול מקבל כסף על כל משימה ששאר המתמודדים נכשלים בה. זה בהחלט נותן למול את המוטיבציה לחבל במשימות. נעבור לחשודים: 1. היידי - 70% 2. ליז - 20% 3. מארק - 5% 4. סוניה - 5% פייבוריטים: *ליז *קריסטי *קרייג

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מבין איך אתה יכול לחשוב שמארק או ליז הם החפרפרת. החפרפרת לא אמורה לבלוט לרעה כבר על ההתחלה (ולפי דעתי זה גם מוציא את היידי וסוניה, אבל הן לא כל כך בולטות כמו מארק וליז), אם אחד מהם הוא באמת החפרפרת, הוא עושה עבודה רעה מאוד.

../images/Emo58.gifלאוזימול 5 ומול US1../images/Emo58.gif

יש בהודעה
לפרק האחרון ולזהות המול של עונה 1 של ארה"ב, אני ארד כמה שורות. גם ההסבר שלי יהיה למטה. המול בעונה ה-1 היא דמות מאוד בולטת ונראה לי היא התלבטה כבר מהפרק ה-1 או ה-2. לכן הייתי בטוח שאין שום סיכוי שבעולם שהיא יכולה להיות המול. כשהיא הגיעה לפרק האחרון האחוזים בחשודים שלי התחלקו ככה: שחקן/ית א - 80%(שבסוף התברר/ה כהמנצח/ת). שחקן/ית ב - 19.9% שחקנית ג' - 0.1%(שבסוף הייתה המול. כשגיליתי את זה, הפה שלי היה פתוח לפחות שעה, אחרי שהוא סופסוף נסגר, צרחתי לפחות עוד שעתיים "WTF?!"). ככה שאני לא חושב שאפשר לשלול את האפשרות שדמות בולטת מדי לא תהיה המול. אגב, ממה שראיתי עד עכשיו מליז - היא ממש דומה למול מעונה 1 של US. יש עוד אפשרות לכך שאחת מהדמויות הבולטות תהיה המול - יש סיכוי גדול שדמות שהקהל אינו זוכר את שמה, לא תהיה המול. ככה שהמול צריכה להיות קצת בולטת, לפחות ככה שהקהל יזכור את השם והפנים שלה(ראה מקרה סוניה). אפשרות אחרונה היא - הפוך על הפוך על הפוך.

De fire

New member
../images/Emo58.gif501

נראה שהגרסה הישראלית היתה יותר To the point. פה בנתיים הבלאגן חוגג. אני גם לא אוהב את מה שמאוד אופייני לריאליטי הישראלי- הקריינות. ועוד של המנחה עם המבטא, מהאיומים ששמעתי. אני ממש שונא את המבטא האוסטרלי הקיצוני שלו (דווקא מבטא בריטי אני מאוד אוהב). שעה ניסיתי להבין למה הם מחפשים "בייקון" בשלג ולא בצלחת ארוחת הבוקר. אני מקווה שזה ישתפר כי זכורות לי רק טובות מהעונה הישראלית וחבל אם זה לא יעמוד בציפיות.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 501

סופסוף התפניתי לצפות בפרק שלמען האמת מאוד חיכיתי וציפיתי וקיוויתי שלא יאכזב. ובכן...
אכזבה מספר 1 - המנחה. גראנט באולר האלמותי של עונות 1-4 הוחלף לו בדוגמגיש חסר חן מעצבן שפידח את עצמו בחלק הלייב של הפרק.
אכזבה מספר 2 - הקו הצנוע והמשפחתי של התכנית הוחלף בהפקה כאילו גרנדיוזית עם מנחה לבוש בשיא האופנה והדחה בשידור חי. ממש שערוריה. הקטע של הקוויז לזיהוי החפרפרת צריך להיעשות בבדידות כאשר כל אחד יכול לעבור בזמנו שלו על השאלות ככה שלמי שמסיים מהר יותר יש עדיפות במצב של תיקו בין מספר מתמודדים שענו על אותו מספר שאלות נכון. לא מבין את ההגיון לכל הביצוע הזה. מילא שטקס ההדחה יהיה חי אבל את הקוויז צריך לבצע כמו שהיה נהוג.
אכזבה מספר 3 - אסור - אבל אסור - להראות למתמודדים את הווידויים הפרטיים שעושים המתחרים מול המצלמות. זה נוגד את כל הרעיון של הווידויים האלו. הרי נגיד אם מישהו חושד במישהו ואז מישהו צופה בווידוי שלו ושומע את הסיבות ואומר לעצמו - רגע, זה מתחבר לי לדברים אחרים שאני יודע - וזה עוזר לו לגבש דיעה יותר טובה על זהות החפרפרת... בקיצר לא אוהב את הקטע הזה - מה שנאמר כווידוי למצלמה צריך להישאר ככזה. זה לפרק הראשון. למרות הנקודת מוצא הלא טובה, אני מקווה שאני אתחבר לסדרה ואמשיך להתלהב ממנה כמו מכל עונת MOLE שראיתי עד היום (2 אמריקאיות, 2 גרסאות סלבריטי אמריקאיות, 3 אוסטרליות ואחת בריטית). אין לי שמץ מי החפרפרת ושניות לפני ההדחה אמרתי לעצמי שאני בוחר רנדומלית מישהו רק לפי מין/גיל/מראה כדי לנסות לנחש את ההלך המחשבתי לפי זהות שלושת החפרפרות הקודמות באוסטרליה. בחרתי בג'וש :( ועם הכישרון שלי הוא הראשון שהלך הביתה. כרגע אני חושב שאני אשים עין על חואן וג'ון בתור מועמדים לחפרפרת.

למעלה