אורחת לרגע

אגווקטה

New member
אורחת לרגע

האלן טוב עברו כמה שנים טובות מאז הייתי בתיכון, והיום כשאני סטודנטית אני מבינה ששום דבר לא משתנה! מבריזנית הייתי ומבריזנית אהיה (-: בקיצור צריכה את עזרתכם: לא הגעתי (מסיבות מאוד חשובות..) לאיזה פרוייקט של הלימודים שהשתתפות בו חובה, ועכשיו אני צריכה לנמק את ההעידרות. יש לכם רעיונות מקוריים? בטוח משהו התחדש בתחום התירוצים

קינואה88

New member
מחזור!

כאבי תופת ושטפי דם...סך הכל זה לא תלוי בך- זה ההורמונים! אפילו זיכו מישהי שרצחה מישהו בגלל שהייתה במחזור וההורמונים גרמו לה לצאת מכלל שליטה!! אמת לחלוטין!

זו היית את נכון?../images/Emo123.gif../images/Emo180.gif

עלינו עלייך.. מואאחחחוחוחוו

onix 88

New member
../images/Emo207.gif לביולוגים

אלה הנושאים שיש ללמוד בנושא של גוף האדם: התא, ההורמונים- מערכת הפרשה פנימית, מערכת ההובלה, מערכת העיכול, מערכת הנשימה, מערכת ההפרשה, וויסות חום הגוף. האם שכחתי משהו? האם משהו ממה שציינתי כן ירד?

shiran™

New member
אני לא ביולוגית אבל ראיתי את

התגובה שלך בפורום מתגייסים.

onix 88

New member
../images/Emo6.gif אין לי מושג מה אתם לומדים..

זה אותו דבר כמו ביו' רגיל?

K e R e N18

New member
גם לי אין מושג מה אנחנו לומדים../images/Emo6.gif

מורן?צליל?מישו?
אבל זה לא בדיוק אותו דבר כמו ביולוגיה.. יש נוסעים דומים וזה נחשב כמו ביולוגיה... אבל זה לא.

a 90s Noah

New member
חחח זה בכלל לא אותו דבר

מבחינת הנושאים אולי פה ושם יש חפיפות, והחומר בכללי הוא אותו חומר, אבל יש הרבה דברים שונים.

a 90s Noah

New member
ואפשר לפרוק משהו?

אני לא מבין כלום בגנטיקה של אוכלוסיות! לנוסחאות לחישוב שכיחות אין הגיון בכלל. ומה ההבדל בין שכיחות גן ושכיחות אלל באוכלוסיה? אני פשוט שונא את הנושא הזה הוא טכני מתמטי ומגעיל. אני ממש מקווה שהרדי והחבר הדביל שלו נשרפים במקום חמים אי שם למעלה. |relief|

K e R e N18

New member
../images/Emo6.gif וואי גמאני הסתכבתי בזה!!!!

ואני שונאת את זה...!! אבל אח"כ המורה שלי הסבירה לי את זה לבד וזה די היה קל.. אבל זה בטוח כבר לא
כי אנלא זוכרת כלום

a 90s Noah

New member
../images/Emo6.gif אחלה אתם...

נושאי החובה שלנו זה: הובלה בצמח, מולקולרית, עיכול ואבולוציה, והבחירה זה: חיסון, עצבים והורמונים, וטיפוח (השבחה ירד במיקוד).

K e R e N18

New member
רגע, למדתם משהו על תרנגולות?../images/Emo12.gif

או שרק למורה שלנו יש ציור של כל הבפנוכו של התרנוגלת והיא מנסה להסביר לנו מזה כל דבר?

a 90s Noah

New member
השנה למדנו רק עיכול בתרנגולת

אבל לפני שנה עם כל הרביה והשיט הזה..איזה משעמם

K e R e N18

New member
אהה אז נראה לי שזה העיכול באמת...

טוב סבבה, לפחות זה לא רק אצלינו

צליל88

New member
אני הולכת להיכשל מחר../images/Emo122.gif../images/Emo179.gif

מה? לנו יש השבחה וטיפוח.. גם כן