אורחת לרגע...

hope13

New member
אורחת לרגע...

שלום לכן. הומלץ לי ע"י חברה להתייעץ איתכן, וכך אני עושה. אני בטיפולי IVF. ההריון האחרון הסתיים לצערי בגרידה בשבוע 10. לאחר הגרידה נצפו ע"י רופא קופ"ח שאריות ברחם. היום אני חודשיים אחרי ונמצאת במצב מוזר. רופא הקופא ממליץ על גרידה חוזרת עם היסטרוסקופיה ורופאת הטיפולים שלי שגם בדקה אותי, טענה שהיא לא רואה כלום ובשום פנים ואופן לא לעשות את הפעולה. היא נתנה לי כדורים להסדרת המחזור. חזרתי לרופא הקופה והוא התעקש שיש משהו ברחם. ואני באמצע, מבולבלת וחסרת אונים. למי להאמין? מה לעשות? חשבתי ללכת לרופא שלישי ופה זקוקה לעזרתכן. האם מישהי יכולה להמליץ לי על רופא טוב, אולי מומחה באולטראסאונד מאיזור חיפה? מאוד סומכת על דעתכן, ותודה.

vif

New member
../images/Emo23.gifמק../images/Emo78.gif

יש כאן הרבה נשמות טובות ומקצועיות מאיזור הצפון יום טוב

../images/Emo12.gifאני לא יודעת..

לגבי חיפה , אבל יש ברמת אביב במרכז לרפואת האישה את ד"ר טומרקין שהוא מומחה לאולטרא סאונד והוא פשוט מדהים , רמת המקצועיות שלו פשוט הכי טובה שיכולה להיות מומלץ לך להגיע אליו אפילו מחיפה. בנוסף הוא נותן חשבונית על יעוץ או בדיקה כדי שתוכלי לקבל החזר מקופ"ח.אין לי את הטלפון שלו אבל 144 וישר תמצאי

תמרלה

New member
לא לקחת סיכונים -לשמוע עוד דיעה

ראשית מצטערת לשמוע מה שעבר אליך גרידה זה דבר לא נעים (מנסיון..לצערי עברתי פעמים..) וחשבת נכון! ובאמת מומלץ ללכת לשמוע דיעה נוספת ורצוי אצל מומחה אולטראסנד כדי שלא יהייו סיבוכים אח"כ!! אני אומנם מהצפון אבל חדשה פה יחסית, ולא יודעת מי המומחה לאולטראסנד פה!! אני יכולה אבל להמליץ לך על מישהו מת"א מומחה באולטראסנד וגם רופא מדהים! אם תרצי מספר טלפון תפני אלי במסר! בכל מקרה על תזניחי את זה שלא תעשי לעצמך נזקים! ועוד מעט בטח כל החיפאיות "יתעוררו" או יחזרו מהעבודה ויתנו לך מלא המלצות מקווה שהכל יסתדר ושהרופאה שלך צודקת.

תמר27

New member
רופא מעולה לאולטרסאונד...

באיזור חיפה ה ד"ר אוסלנדר, שהוא ממש ממש מעולה באוטרסאונד ויש לו גם מכשירים סופר משוכללים וגם עיניים סופר סופר משוכללות. מקבלים החזר על הביקור, כי הוא מנהל מחלקה. בהצלחה. (דרך אגב, מנסיון, רופאי הפוריות די דוחפים להמשך בלי התערבות ניתוחית, כשלפעמים הטיפולים האלו הם ממש טעות - כי במצב כזה אין סכוי שיקלט)

hope13

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

תודה לכן על האינפורמציה.יש לכן פורום פשוט מדהים... ולחברה שלי - אוהבת אותך ותודה מיוחדת.

למעלה