אורחת לרגע

cookiii

New member
אורחת לרגע

שלום. קפצתי אלכם מפורום אחר כדי לעזור לידיד.

יש לי ידיד טוב קצת מעל גיל 30 שחושב שסוף העולם הגיע מכיוון שהוא לא נמצא בזוגיות.
לאחרונה הוא מראה סימני דיכאון (לא אובדני) ואני רוצה להוציא אותו מזה.
הוא מסתובב הרבה באתרי הכירויות,פייסבוק וכ''ו אבל שום דבר רציני לא יוצא מזה. איך אני יכולה לעזור לו להכיר חברה רצינית? איך אני גורמת לו לפתח עולם נוסף שלא סובב סביב הנושא הזה? מה אני יכולה לומר או לעדות כדי לעודד אותו?

עד כה כדור הארץ לא התפוצץ

הרבה אנשים בגילאים שונים נמצאים ללא זוגיות ולמרות זאת העולם לא הגיע לקיצו.
נו באמת, אז הבחור לבד בלי אף בחורה שתהיה איתו ברגעים הטובים והפחות טובים, אבל עדיין לא צריך לאבד את האשתונות ולהמשיך לצאת עם חברים ולנסות להכיר בחורות ביציאות ודרך אתרי הכרויות או דרך חברים שמנסים להכיר.
גם אני בלי זוגיות יותר מידי זמן ועדיין לא אמרתי נואש

תגידי לו להרים את עצמו מהמקום שהכניס את עצמו ושימשיך לחייך, לצחוק ולהנות, כי בסופו של דבר הוא ימצא את הבחורה שתעשה אותו לגבר המאושר ביותר.
החיים עדיין לא נגמרים כשנמצאים לבד !!

שיהיה לו בהצלחה

cookiii

New member
זה גם מה שאני אמרתי לו.

אבל כשהתחלתי לשמוע "אין משמעות לחיים" , "אין לי סיבה לקום בבוקר", " אני מבזבז את כל השנים האלו על כלום" נכנסתי ללחץ. אני אוהבת אותו מאד, הוא ידיד קרוב כבר הרבה שנים ובסה"כ אני רוצה שיהיה לו טוב ושמח.

תמליצי לו על פסיכולוג

מאמינה שזה יעזור לו במידה והוא אם ראש פתוח בנושא.

תגידי לו שזה לא בושה כי תקופה ארוכה אני הייתי אצל פסיכיאטרית והיא עזרה לי המון יחד עם טיפול תרופתי ועד היום אני מודה לה כל כך.

חוץ מזה, יש מאמנת אישית ממש מעולה וגם אצלה הייתי והיא עזרה לי כל כך הרבה ואם הוא יעדיף אותה, אז בכייף אתן לך את מספר הטלפון שלה ושיתחיל ללכת לפגישות איתה ובטוחה שהיא תעזור לו פלאים.

cookiii

New member
אני אשמח לקבל טלפון של המאמנת האישית.

ואם אפשר גם כמה היא לוקחת.

חצי הכוס המלאה

כשאני נפרדתי מהאקסית , החלטתי לתת לעצמי למצוא מה איבדתי בזמן שהייתי במערכת היחסים .
התחלתי לצלם, התחלתי לאפות , לבשל... יש אנשים שמאוד מעריכים דברים כאלה וזה יכול להביא כיוונים חיוביים מאוד לחיים.

כולנו לבד בתקופה כזו או אחרת , אין טעם להתפוצץ וללכת לכיוון של מחשבות אובדניות.

cookiii

New member
יש המלצה על איש מקצוע טוב?

כדאי לפנות לפסיכולוג או לקאוצ'ר?

shayCn

New member
תשאלי אותו

למה הוא צריך זוגיות?
זוגיות היא זו שתוציא אותו מהדיכאון שלו?

כי זהו שלא.כדי לצאת מהדיכאון הוא צריך להסתכל על החיים אחרת,לאהוב את עצמו ולאהוב את החיים(כן,כן זו לא קלישאה).שיצא לצלול קצת באילת(אצלי זה עובד יום ומנקה את הנפש),שיקח אותך או חבר לאיזה קמפינג בטבע עם אוהל ושק"ש,שיראה הרבה קומדיות,סיינפלד,חברים,סטנדאפים ושיצחק הרבה.אם אפשר,שיעשן תוך כדי קצת שוקולד או רפואי(אם יש)..זה משפר את הסטנדאפ.שיעשה קצת אקסטרים ושיראה איך זה לחיות על הקצה.שיצא איתך לפאבים ותשחקו משחקי הכרויות עם זרות(יש המון) והכי חשוב..שישתמש בסאןסקרין

cookiii

New member
:)

הוא חושב שזוגיות היא טעם החיים. הוא החליט שהוא טיפוס ביתי שחייב בת זוג. יש לו בית והוא שיפץ אותו יפה ומבחינתו רק הבחורה חסרה.
אמרתי לו שבדרך כלל אנשים עושים המון דברים והזוגיות באה בדרך אבל הוא תמיד בה בתירוץ "מי שלא היה שם לא מבין" כשאמרתי לו שגם לי היו תקופות בלי בני זוג הוא פסל אותי בטענה שהייתי צעירה.
לאיזה פאבים טובים אפשר לצאת באיזור המרכז? אני כבר לא יוצאת כל כך

shayCn

New member
וואלה לא יודע

תצטרכי להיעזר במישהו מהמרכז.
אני יודע שבחיפה הייתי יוצא עם ידידה לפיקאפ בארים כמו המוריסון(בימים הטובים שלו) והיינו משחקים כל מיני משחקים..היא היתה סופרת דקה על השעון והייתי צריך למצוא מישהי מתאימה ולהתחיל לדבר איתה(יצא לי ככה קשר של חודשיים) או שהיינו עובדים על אנשים שם ומתחזים לזוג נשוי שבא לחפש מישהו/י מתאים לשלישיה.

מחזקת את דבריך !!

ובעיקר בעד עישון ג׳וינט טוב תוך כדי בילוי עם החברים ויאללה לא להפסיק לצחוק על העולם הזה

הכל תלוי בשאלה לאן הוא יוצא.

אתרי היכרויות ופייסבוק הם אינם מקומות להכיר בהם בחורות לעומק.
אם הוא מעוניין להכיר בנות שיצא למקומות שניתן ממש להכיר בהם פיסית ולא וירטואלית.
אם את מעוניינת להוציא אותו מההתמקדות בפרט הזה- בדקי איך אתם יכולים להרחיב את תחומי העניין שלכם יחד: קורס במשהו שמעניין אתכם, לימוד שפה חדשה, חוג ריקוד או כל דבר אחר. הרווח כאן כפול: גם מגדילים את תחום העניין והופכים פחות אובססיביים לעניין מציאת בת הזוג וגם מכירים שם אנשים חדשים ויוצרים קשרים עם בנות חדשות שחולקות את אותו תחום עניין.

בהצלחה.

cookiii

New member
שלחתי אותו לעשות קורס מקצועי

אבל קשה לו שם... כרגע הזמן הפנוי שלו הולך על הקורס הזה.
חשבתי שכדאי לו להרשם לקורס בישול, היום זה הנושא החם ונראה לי שיש מספיק בנות שהולכות לקורסים כאלו.
נ.ב קיבלתי כמה פעמים הצעות לעשות יחד איתו דברים אבל זה בלתי אפשרי, אני נשואה ,מקימה חברת סטארט אפ משלי ובהריון.מעט הזמן הפנוי שיש לי הולך לבעלי, אני צריכה למצוא משהו שהוא יכול לעשות לבד באמצע שבוע.
בסופי שבוע הוא ניפגש איתנו ובאמצע השבוע אני משתדלת לדבר איתו טלפונית.

אתה נמצא באיזו מסגרת כזאת של חוג או קורס שאתה ממש אוהב ויש שם נשים? אולי אני אוכל לעניין אותו?

אני נמצא באונ', יש שם מספיק נשים (-:

והן משכילות ואיכותיות.
אבל אף אחד לא ילך להוציא תואר רק כדי להכיר בחורות בשיעור.

ובינינו, אם את נשואה, בהיריון, מקימה סטארט-אפ, בשביל מה את טורחת לבזבז עליו זמן?
אולי דווקא טיפול מול פסיכולוג יוכל להועיל לו יותר? ארבעה חמישה מפגשים שיגרמו לו להבין מאין נובעת ההתעסקות הזו שלו בזוגיות, מדוע הוא מגדיר את עצמו ואת ההצלחה שלו בחיים לפי קריטריון יחיד של הימצאות בזוגיות. יכול להיות שהטיפול בגורם לבעיה יהיה עדיף על פני ניסיונות לטשטש אותה.

למעלה