אורחת זמינה

ציפהלה

New member
אורחת זמינה

שלום חברות וחברים. אני מודה אני אורחת, אבל מקומי איתכם! אני אורחת כיוון שברוך ה' אני כמעט שנה אחרי הלידה שאחרי האובדן!! יש לי בן בן 4, ותינוקת מדהימה בת כמעט שנה. לפני כמעט שלוש שנים ילדתי תנוקת שנשאה תסמונת ממנה נפטרים תנוקות לרוב תוך חצי שנה. אצלינו זה לקח פחות מחודש. כיוון שאני אחרי כל זה אני רוצה לעודד אתכם - יש חיים, והם נפלאים. לא יודעת איך יהיה ההריון הבא, אני זוכרת את הקודם כדי מלחיץ, אבל עכשיו אני מרגישה הבדל עצום!! אני פתוחה לעידוד תמיד!! מחזיקה לכם אצבעות!! ציפ

למה אורחת../images/Emo35.gif

יש כאן מקום לכל האמהות לאחר אובדן. המופלטה שלי כבר בן שנה ושבעה חודשים, ויש לו אחות ואח גדולים ובהחלט נח ונעים לנו כאן. גם את מוזמנת

ציפהלה

New member
דווקא מעודד אותי+ארגון נחמה

ומקווה שגם אחרים, שאני לא מרגישה צורך להשתתף פה, לפחות לא באופן קבוע . אבל הנה השם שלי כאן, ומי שרוצה לשוחח בהחלט יכול ליצור קשר במסר. הבת שלי נפטרה מטריזומיה 18, מי שנתקל ורוצה תמיכה, תמיד בשמחה!! בהזדמנות זו חשוב להמליץ על ארגון תמיכה ויעוץ בשם נחמה. הם עזרו לי מאד. פועלים בהתנדבות אחרי הכשרה מאד מקצועית בתחום האבל בעיקר באזור ירושלים. מאפשרים ששה מפגשים אישיים עם אדם מטעמם בבית! בעיקר לדוברי אנגלית אבל ממש לא רק. הרעיון יובא מחו"ל ולצערינו נדרש מאד מאד מאד בארץ

למעלה