אורחת בפורום

יעליעלי

New member
אורחת בפורום

שלום, יש לי שאלה שמטרידה אותי (טוב, בלי להסחף...) האם נכון לומר "רשת האינטרנט", הרי המילה אינטרנט כבר כוללת בתוכה את המילה רשת (נט). זה לא כמו להגיד באנגלית the internet net? (או אולי רשת זה WEB?) תודה לעונים

בטח שבוודאי

וההוכחה היא שככה כולם אומרים זה כמו שאומרים "גבינת פטה" - פטה ביוונית זה "גבינה", אז מה? את רוצה שיבינו אותך, לא? או לחילופין "מאה מטר חזה נשים". ואם החזה שלך יותר קטן מזה? לא, אל תצחקי, זה לא יפה, יש נשים כאלה בעולם. אם הם יגידו "משחה למרחק מאה מטר בסגנון חזה לנשים" הצופים יעברו באמצע לערוץ אחר.

גנגי

New member
והמהדרין קוראים לזה

מִרְשֶתֶת, ולא זקוקים לתוספות. (ובירושלים קוראין לתופעה "תסמונת רחוב המלך קינג ג'ורג'")

shellyland

New member
או רחוב הנביאים שטראסה

וכבר סיפרתי פעם, כמדומני, על מברק רשמי של משרד החוץ שהתגלגל לידי, בו היו שבחים על המופע האחרון שהתקיים במרכז לינקולן סנטר (או שזה היה מרכז קנדי סנטר?).

אלי ו.

New member
או כמעט כל האמרות של יוגי ברה

שחקן הבייסבול שהיה לאמריקאים מה שאלון מזרחי בשבילנו הנה כמה:
This is like deja vu all over again. It ain't over till it's over. I made a wrong mistake. You can observe a lot just by watching. If you don't know where you are going, you will wind up somewhere else. If you can't imitate him, don't copy him Baseball is 90% mental -- the other half is physical. A nickel isn't worth a dime today. 90% of the putts that are short don't go in​

גנגי

New member
מה שמפתיע אותי זה

שלא משנה כמה פעמים אני אראה את ההברקות אלה - אני תמיד אצחק.

or99

New member
הייתה לפני כמה זמן תחרות...

של המשפטים המצחיקים של השנה, והזוכה היה קולין פאוול על איזה משפט שאמר בקשר לעיראק... זה שודר בחדשות 10. מישהו זוכר?

אילן 37

New member
המשפט שלו היה הגיוני בתכלית, אף

שהוא פתלתל באופן מרשים:
"We know there are known knowns: there are things we know we know. We also know there are known unknowns: that is to say we know there are things we know we don't know. But there are also unknown unknowns- the ones we don't know we don't know."​

or99

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo51.gif

חיפשתי אז בגוגל ולא מצאתי. לא האמנתי שמישהו יזכור!

../images/Emo6.gif נהדר.

את כל זה הפיק איש אחד? בטוח שאין כאלה שהמציאו בשבילו כמו שעשו לדוד לוי?

אלי ו.

New member
הכל שלו, ויש עוד

חפשי בגוגל Yogi Berra Quotes ותמצאי עוד הרבה ציטוטים. אני בחרתי בעיקר ציטוטים של משפטים שמתאימים לנושא השרשור.

למעלה