אין לי עדין ילדים אבל יש לי המלצות
1. חוף אשדוד, לא חשוב איזה, בעיני החוף הכי מוצלח אחרי דור: יש מלא חניה בחינם, החוף מלא מצילים, רצועה רחבה, חול נקי, מקלחות, מלתחות, ולא צפוף, לילדים זה גם כיף כי אפשר ממש להתקרב לנמל ולראות ספינות עם משקפת. 2.ירושלים: שוק מחנה יהודה, משופץ, מלא מסעדות נחמדות רק שכדאי לבוא באמצע השבוע בבוקר ואז לא צפוף ואפשר להנות עם ילדים. מסעדת חומוס ממולצת בעיני למשפחה עם ילדים כי יש הרבה מקום בה ושקט זה 'פנג'אן' נמצא ברחוב אגריפס ליד המכולת הסינית, מול השוק קניון. לא להתפתות למקום אחר. במסעדה הזו יש גם חצאי מנות חומוס, יש שירותים נקיים ממוזג ולא רועש. שלא לדבר על האוכל הטעים. 3.המלצה על מדריך בירושלים- אשר אלקן, אין לי את הטלפון שלו, אבל בטח אפשר בקלות למצא, הוא איש מבוגר עם נפש צעירה, ודובר המון שפות, יודע להכין טיולים קלילים וכבדים גם יחד.גם בעיר החדשה וגם בעתיקה. 4. גן החיות התנכי, כבר המליצו, ואני אמליץ שוב, גם כגן הוא מקסים, יש גם אזור לפיקניקים, יש רכבת למי שמתעייף, שירותים נקיים והרבה, פינת ליטוף, ואף פיסת נייר או סיגריה לא תמצאו על הדשה. שבילים נוחים אם אתם עם עגלת תינוק, בילוי להרבה שעות. לכל ילד ירושלמי שמכבד את עצמו יש מנוי לגן חיות. 5. תיאטרון הקרון, זה תיאטרון בובות בתוך קרון שנמצא באיזור הסינמטק- גן הפעמון. 6.למזג אויר לא טוב: מוזיאון המדע, כל הילדים של השכנים שלנו מתים על זה, זה לא מתקרב למוזיאון, זה ממש פארק שעשועים לילדים. 7. יום שני אחרי הצהרים יש קונצרט חינם של קול המוסיקה בתטארון ירושלים אין בעיה של כרטיסים רק שאסור לאחר כי זה קונצרט שמשדרים אותו ברדיו חי. 8. כל יום ראשון בערב יש קונצרט חינם באוניברסיטה המורמונית- לפעמים קצת קשה להשיג כרטיסים, ותלוי גם בגיל הילדים כי זה מתחיל ב 8 לענין התניידות בתוך העיר למי שלא מכיר, המלצה שלי, לחנות את המכונית בחניות בכניסה למשל חניון הלאום, ולקחת מונית, זה חוסר חניה, רוב האתרים שהזכרתי קרובים אז לא עולה הרבה כסף לנסוע ביניהם, ולא מסתבכים.