שלום נעמה ותודה על תגובתך,
היה לי קשה להבדיל בין חלום ובין רקע ובין תגובה לפרוש שלי. אנא, להבא תפרידי:
1.תגובה רשמי במכתב לחוד ללא חלום נוסף.
2. חלומות נוספים - במכתב נפרד לכל חלום עם הרקע שלו בפסקה לחוד (רצוי בהתחלה לפני החלום) , ללא ערבוב בין רקע לחלום. אם החלומות יהיו דומים, אני אאחד אותם בעצמי.
הנה מה שהבנתי ( העתקתי בשינויים קלים) מתוך החלומות שלך. מה שלא הבנתי (הקטע על הכסף) לא כתבתי כאן. מקווה שהצלחתי:
א. חלמתי שאני רואה את הדמות שלו בבית קברות ,הוא קבור , ואני מרחפת מעליו בלב
ב. הוא יושב בבית כנסת ואני יושבת בעזרת נשים ועוקבת אחריו
ג. שנינו [יושבים ] ברכב הרבה [פעמים] ,פעם הוא נוהג פעם אני. כשאני נוהגת הוא מעודד אותי להמשיך בדרך.
כשהוא נוהג - הוא פזיז נורא ונוהג כמו "משוגע ". הקצב שלי איטי יותר משלו
הפרושים לחלומות
חלום א
היית רוצה "לקבור" אותו. רק כשהוא ימות ( רמז לפער הגילים ביניכם), יקרו שני דברים – תוכלי לרחף מעליו ולהשתחרר מהתקווה לחידוש הקשר. סוף סוף ינתק הקשר הדימיוני הזה, שאינו מעשי בעולם הזה. התקווה שהוא יחזור, כבר לא תוכל להתממש ואת תצאי לחופשי מהתקווה הכובלת אותך אז – תוכלי להיות הכי קרובה אליו (לקברו). יש כאן מלוי משאלה – להיות קרובה אליו וגם חופשיה ממנו – מצב שהוא דבר והיפוכו. גם בחלום, את מבינה – שהתקווה המענה אותך – יכולה רק למות ואין לה חיים ממשיים, רק בלב.
חלום ב
גם כן חלום של מילוי משאלה להיות קרובה אליו. את משקיפה עליו ממרומי עזרת הנשים. רק זה מותר לך! מרחוק, במקום קדוש, במחשבות טהורות, ללא חטא, ללא פיתוי, במקום ציבורי שבו אף אחד לא יחשוד בך במאומה. החלום רומז אולי גם על כך שהיית רוצה להתפלל לקשר אחר ביניכם.
חלום זה מתכתב עם החלום הקודם א. בחלום א' את מרחפת מעל קברו, בחלום זה את משקיפה עליו מלמעלה . בשני החלומות – הוא נוכח- נפקד. בשני החלומות הוא נמצא נמוך ורחוק, אבל זה הכי קרוב שאפשר ( ומותר) !
חלום ג'
סוף סוף אתם נמצאים ממש קרוב ומשתפים פעולה בנהיגה. פעם את ופעם הוא. מצד שני שניכם עסוקים במכונית ולא בקשר ביניכם! את נוהגת לאט ובטוח ואילו הוא נוהג כמו משוגע ומסכן את שניכם, אבל את אינך מעירה לו על כך. אבל הוא לפחות מעודד אותך להמשיך לנהוג כפי שאת נוהגת. החלום אומר לך – שאפילו הוא "המשוגע", מעדיף שתמשיכי את דרכך בתלם, ולא תסכני את נישואייך ואת שמך הטוב. אין לך אומץ לסכן את חייך ולנהוג בשיגעון, יש לך משפחה, פער הגילים ביניכם אולי אינו ניתן לגישור, וספק אם אתם מתאימים זה לזו, במציאות. הוא מבין את זה ומעודד אותך להמשיך את דרכך. עצם העובדה שאתם באותה מכונית, ומתחלפים בנהיגה, מצביעה על מילוי משאלה להיות קרובה אליו. נהיגה במכונית לסירוגין היא לגיטימית, אין בכך פריצת גדר, או בגידה בבן הזוג, בילוי תמים לכאורה אבל.... אם הוא ישתגע... זה יהיה מסוכן!
כל טוב ואנא, תכתבי תגובה, למה התחברת ולמה לא.