אורז שחור

אורז שחור

פתחו פה חנות סינית חדשה. למען האמת - סופרמרקט. ושם גיליתי אורז שחור. לא לקפוץ ולספר לי על אורז בר. את ההמצאה הנפלאה הזאת אני מכיר. אבל זה לא אורז בר. למען הדיוק זה אורז אדום מאוד כהה. כשמטפטפת טיפה מהמים של האורז, או מה שנשאר בצלחת, רואים שהוא היה אדום כהה מאוד ולא שחור. שאלתי את אחת המוכרות לפישרו. היא, בגרמניתה הדלה הסבירה לי שכמו שצבע העור שלה ושלי שונים, כך גם האורז הזה. נו שויין. ובכן הוא דורש בערך פי שניים מים מאורז רגיל וגם זמן בישול רב יותר וטעמו משובח. מישהו מכיר?

Ho Oh

New member
היי תופס, סיקרן אותי מה שכתבת

ולכן בדקתי עם המקורות. אז לעובדות, אכן קיים אורז אדום בסין (גם שחור קיים) ובכמויות קטנות. האורז הלבן הוא הנפוץ וזול יותר. השוני הוא בכך שהאורז האדום מכיל יותר פרוטאין. וזה המידע שקיבלתי.

az ma

New member
אין לי ניסיון עם האורז הזה, אבל

הנה טיפה מ"אוקיאנוס" האינטרנט...

az ma

New member
סליחה, בטעות זה צילום של תולעים ../images/Emo2.gif

gozala

New member
../images/Emo6.gif כל פעם אני מתגלגלת ממך az../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה מודע בכלל לחוש ההומור המבורך שלך?

sashkashurik

New member
בטח שהוא מודע! ../images/Emo3.gif

וזה נראה לא כמו תולעים, אלא כמו ג'וקים. איכס!

az ma

New member
אלה תולעים... "השתחררו על תנאי"

מבדיקת צואה...
עכשיו תגידי איכס...

az ma

New member
זו ה ../images/Emo184.gif שלי נגד התקפות ה pms

של חברתי
... Works like magic "חוסך" ממני

MicMik

New member
שמת לב שהם מכנים Nutty כל טעם ששונה

מהדיפולט המוכר? ראיתי את זה גם בתיאורי קטניות אקזוטיות, ירקות וכו' כמו שאומרים Tastes like chicken על כל מיני בשרים משונים.

אגב מילים שהם IN

שים לב להשתלטות של FAUX בכל כתבה שמכבדת את עצמה. אפילו ג'ו הוא עכשיו FAUX MILLIONAIRE

יש אורז שחור, שהוא בעצם סגול כהה

ויש אורז אדום (בעצם הקליפה אדמדמה), שאכן נחשב לבריא ביותר, ומביאים אותו הרבה פעמים מסרי-לנקה, ועגול (מתאים לריזוטו ורייס-פודינג) ובסמטי (טעים טעים, לחפש בסמטי דרה דון) ועוד מליון סוגים. מת על אורז. והWILD RICE הוא כמו שאמרת בגלל לא אורז - הוא מין עשב שכזה. ומי שלא ראה את הטרסות הירוקות-ירוקות האינסופיות של אורז במזרח הרחוק - שיטוס תיכף ומיד, אין דבר יפה מזה בעולם.

liat129

New member
אין כמו הטרסות...

אחד הנופים המדהימים שיש.. מומלץ!

liat129

New member
ועוד אחת

מבט מקצת יותר קרוב. סתם שיעשה לכם קצת חשק לבקר..

Ayelet CA

New member
שאלה לגבי אורז

בישראל יש "אורז מלא" וכאן לא הצלחתי למצוא. יש כאן "אורז חום" אבל זה לא נראה לי אותו הדבר. מה אני מפספסת?

למעלה