אורז לבן הכנתי

timiהאחת

New member
מנהל
אורז לבן הכנתי

כל אחת מבשלת לפי איך שהיא רגילה והנה התמונה. הכנסתי ירקות לאורז.מצרכים: 1 בצל 3 תפוחי אדמה מגוררים 3 גזר מגוררים 3 קישואים מגוררים 1 שורש פטרוזיליה מגורר,וחופן עלי פטרוזיליה כורכום מעט מלח ללא אבקת מרק עוף חופן פטריות טריות קצוצות ההכנה: טיגנתי בצל שהתחיל להזהיב מעט שפכתי את כל הירקות טיגנתי טיפה ,הוספתי מים וכורכום מעט ,מלח, ובישלתי חצי שעה והופס שפכתי לאורז.

timiהאחת

New member
מנהל
והנה מגדל אורז...

חשוב לי לציין לאחר שהאורז היה מוכן כבר והמים התאדו,שמתי סיר עם מים מתחת לסיר האורז ומדי פעם עירבבתי את האורז ככה הוא מתנפח יפה,וכל הרוטב נספג לאורז טוב טוב.

timiהאחת

New member
מנהל
שוקיים ופתיתים

כמה חתיכות שוקיים 2 בצלים 2 שיני שום כתושות 3 תפוחי אדמה 4 קישואים חופן פטרוזיליה מלח כורכום ההכנה: טיגנתי את הבצל שהזהיב הוספתי את השום,(לקחתי סיר הרתחתי מים שפכתי את השוקיים כדי לנקות אותם ושפכתי את המים),ורק אחר כך הוספתי אותם לסיר מעל הבצל,את הירקות מיד שפכתי ועל אש קטנה חצי שעה טיגנתי לאט לאט על אש קטנה,הוספתי כורכום על השוקיים והירקות מלח מים רותחים ובישלתי שעה וחצי שעתיים,לאחר מכן הוספתי שקית שלמה פתיתים עירבבתי טוב טוב והפתיתים קיבלו טעם נפלא מעולה לילדים-להוסיף מלח לפי הטעם ,וכורכום .

timiהאחת

New member
מנהל
שוקיים על אותו רעיון

המתכון כמו בתמונה הנ"ל,רק הוספתי נקניקיות,וגזר .

timiהאחת

New member
מנהל
תודה ak אלו מאכלים פשוטים ורגילים

שילדים תמיד אוהבים לאכול,לא תאמיני אני השריתי שעועית (בחום הזה),ואני יעמיד אותה על פלטה עם שוקיים של הודו ,בשר תפוחי אדמה וירקות ולא החלטתי עם חיטה או מקרוני רגילים נראה מה יהיה מחר תמונות מחר.לילה טוב.

pirge

New member
אוכל ביתי נעים לעין ובטוח שטעים../images/Emo3.gif

רוניתי, טוב לראות אותך איתנו. ברוכה השבה.

למעלה