אורזת....

hani31

New member
אורזת....

היי שלום לכולם מזמן לא כתבתי קצת עסוקה - החלטתי ואני מבצעת עוברת דירה בחודש הבא ןאני באריזות ואין ברירה עכשיו הזמן למסור את בגדיו נשמרו בארון ללא תזוזה מאז האסון קשה מאוד כאילו אני שולחת אותו ממני המחשבה על כל כואבת כל כך... מקווה שאצליח לעבור הכל בקלות ולכל החוגגים יום הולדת החודש- מזל טוב שיהיה שבוע טוב לכוללם !

yamkachol

New member
../images/Emo140.gif כל הכבוד על הצעד הקשה בחרת לעשות.

בהצלחה, ושיעבור לך הכי מהר שאפשר . כל הכבוד על ההתמודדות.

חני ../images/Emo229.gif על הצעד שאת עושה

זה ממש לא קל ולא פשוט , למעט הפרדה מהבגדים ישנה מלאכת האריזה שלא קלה כלל ,ותומנת בחובה המון זכרונות, המון פרידה מניירת ,אוספים וכו ... לי בסוף הדרך היתה הקלה ...השלמתי את הפרדה ..עקלתי .. אומרים משנה מקום -משנה מזל ,אז מאחלת לך התחלה חדשה של חיים חדשים ,אומנם שונים ובצל הזכרונות, אבל טובים ויפם שלך טלי .

em0854

New member
בהצלחה

חני יקרה מנסיוני אני יודעת שבדרך כלל שינויים הם לטובה. וגם בשינויים הרעים שעברנו אפשר למצוא נקודות אור. גם אני נאלצתי להפרד מבגדיו עקב מעבר דירה. אל תשכחי בכל זאת להשאיר מספר בגדים למזכרת. אני השארתי את הבגדים שהוא אהב מאד ולכן הם גם הכי משומשים. את כל השאר תרמתי לויצו . הרבה הצלחה עדנה

היי חני ../images/Emo229.gifעל ההחלטה לעבור דירה...

זה לא קל הצעד הזה ובמיוחד כשחיינו פרק זמן ארוך עם יקירנו שכבר איננו ועוד גם למסור את חפציו . לעשות סדר בכל מה שנשאר ממנו ולהחליט את זה כן ואת זה לא... מקווה שתעברי את זה הכי קל שאפשר ונכון מה שטלי כתבה משנה מקום משנה מזל אני לפני שנה עברתי דירה וגם האריזות וכל השיפוצים לא היו קלים לי אבל זה משהו שהייתי חייבת לעשות כדי להעניק לילדיי בטחון וקורת גג בטוחה כי עברתי לבית שהוא שלי ואף אחד לא יוכל לגרש אותנו מפה!!!! הרבה דברים ממנו מסרתי לנזקקים נעליים זרקתי והשארתי לעצמי כמה חפצים שרציתי לשמור ממנו וזה עבר בשלום !!!! קבלי חיבוק ממני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!!!!

שיבולת7

New member
שיהיה בהצלחה באריזה,מעבר והתאקלמות!

אנחנו עברנו לדירה חדשה מספר חודשים לפני שנפטר. עדיין יש ארגזים...

malki58

New member
היי חני בשעה טובה ומוצלחת ותהני מהדירה

אני כל כך מבינה אותך, גם אני עברתי דירה לפני שנתיים (כשנה ו...לאחר פטירתו של בעלי) וזה היה די קשה לעזוב מקום עם זכרונות שהיו בכל פינה בבית. את רוב הבגדים תרמתי והשארתי לי כמה דברים למזכרת. יודעת שזה לא קל אבל מאחלת לך מכל ה-
שתהייה לך התאקלמות טובה בבית והצלחה.

חני בהצלחה וכל הכבוד../images/Emo24.gif

אכן החלטה אמיצה וקשה קיבלת.. אני בטוחה שיחד עם הקושי, יהייה לכם טוב, תחושה של התחדשות

חופים05

New member
היי חני, איזה יופי שקיבלת החלטה!

כל שינוי, שנעשה מבחירה, למרות שקשה, מביא עימו בסופו של דבר שיפור בחיים. בטוחה שתעברי לדירה יותר מתאימה לחייך עתה. יחד עם זאת, תקופת האריזה והפריקה אינה כייפית בכלל. אני לקחתי חברה שארזה לי את החפצים וכך 6-7 גברים ארזו את כל תכולת הדירה תוך 6 שעות. לי לקח לפרוק כמעט הכל לבד, (אז גם מיינתי) במשך מס' שבועות. האם את נשארת באותה סביבה? דורית

למעלה