אורזת תיקים

רחלי228

New member
אורזת תיקים

מחר, הנסיכה
שלי יוצאת לדרך חדשה, דרך מופלאה.. שתשנה את חייה (ואת חיי). מחר היא מתחילה את יומה הראשון בפנימיית כדורי , שלמרגלות הר תבור. באיזור כל כך יפה וציורי. עם אנשים חדשים. בפעם הראשונה מזה 13 וחצי שנים שאנחנו נפרדות ליותר משבוע... אני כבר אכולת געגועים. ויודעת היטב שיהיה לה שם כיף, ומלאן תלפים חויות. הרעיון התחיל מוזר.... כבר לילה , בכינרת , בחוף צאלון, הנסיכה מפטפטת אל תוך הלילה עם יורש העצר של חברתי הקרובה. אני מתעוררת לאיטי בבוקר, ותוך כדי בחישת הקפה, הנסיכה פונה אלי ואומרת: "אמא, אני רוצה ללמוד בכדורי"...ואני תמהה...כאילו קיבלתי בוקס בפנים.."מה , לא טוב לך איתי?".... הנסיכה ממשיכה: "לא אימא, שמעתי כאלה דברים נהדרים על המקום הזה, אני רוצה ללמוד להיות עצמאית" ולי בראש מתנגן לו השיר "עוף גוזל חתוך את השמיים, טוס לאן שבא לך..." אז במהלך הקיץ, דאגתי לרשת בטחון, אם היא תתחרט, או שאולי תתגעגע ותרצה לחזור הבייתה. ובמקביל, בדקנו, ביקרנו, תהינו... ועכשיו - אורזת תיקים... אוףףףףףףףף היא מחזיקה לי את היד, איתי עכשיו ואני כבר מתגעגעת...

רחלי228

New member
מי שמכיר אותה יודע -

זו ילדה מיוחדת במינה (ואני מטורפת עליה) עם כל הירידות, יש המון עליות. נעשה לי עצוב..לדעת שאני חוזרת הבייתה.. והיא עם כל השטויות של הטינאייגרית לא תהיה בבית... מזל שיש אורנג' משפחה...

d a n i e l s 5

New member
"כדורי"

כמו שכבר כתבתי לך ... רבין למד שם, יצאפן למד שם וגם בן דודי היקר למד שם...אחלה מקום ! באמת מקום ציורי ויפה... זה הפשוט . ועכשיו ללא פשוט, קשה, קשה, קשה לשחרר את הילדה שלך....(נו,יש ביננו אחוות אמהות)קשה אבל אפשרי . ובחזרה לפשוט, אם זה מה שהחלטתם ולה יהיה טוב ...מן הסתם גם לך יהיה טוב. ובכלל תחשבי על זה....הצפון קטן , תמיד תוכלי לקפוץ ולנג'ס לה מתי שיתחשק ולחילופין היא תמיד תוכל לקפוץ הביתה כשרק יהיה לה עצוב ותרצה את אמא. שיהיה לה בהצלחה ! שיהיה לך בהצלחה !

../images/Emo45.gif בהצלחה..ומכאן והלאה את יודעת

הילדה נעלמה..ותחזור לך נערה מפותחת ומתקדמת

d a n i e l s 5

New member
תגיד, אתה בסדר?

"הילדה נעלמה".....מה זה הביטוי הזה, מאיפה הבאת את זה????? רגישות ואתה......זה לא ממש ביחד. הילדה לא נעלמת !!!!!!!! מנסה שוב.... יש לך ילדים?????????

התכוונתי ילדה במובן הילדותי

ולא חס וחלילה נעלמה במובן הלכה לאיבוד.. את מבינה את הנקרא או צריכה עזרה?

רחלי228

New member
את זוכרת את הלבטים שלך

בענין יורש העצר והפנימיה? עכשיו אני מרגישה את זה על הבשר...

אוףף

הם גדלים מהר מידיי, וגם אז ממהרים מידיי להתרחק. נקטר ביחד, מתוקה. בהצלחה לקטנה.

naama78

New member
../images/Emo50.gifלה../images/Emo20.gif

לא קל, אבל- הילדה תהייה מאושרת, וזה, כנראה, מה שחשוב. בהצלחה גם לך

יערית

New member
זוכרת את הפרידה הראשונה שלי

תיקים גדולים מלאים בגדים,חיזוקים מהאחיות שלי שטוב בפנימייה ורק טוב יצא לי משם.שבועיים גיבוש בקיץ הבאיו אותי בגיל 12 וחצי להבין שמוטב כך,מוטב לי ללכת\ ללמוד בכפר הנוער בן שמן. מקווה שגם בתך תפיק את המירב מהכפר,היום התנאים שונים מבעבר, מגיעים הביתה אחת לשבועיים לא כמו בעבר אחת לשלושה שבועות. גם מקצועיות,גם חקלאות,גם לחיות עם קבוצה גדולה של ילדים, גם בגרות,חוויות בילתי נשכחות,חוגים כמה שרק תרצה,בקיצור הייתי חוזרת בכייף על תקופת החיים שלי בכפר הנוער. שיהיה לך בהצלחה אמא עם המרחק,ולה הצלחה רבה בדרכה החדשה והמעניינת.

Kטלנית

New member
לא באתי מ

משפחת מצוקה, לא היה חסר לי כלום ובכל זאת חייתי בפנמיה 4 שנים מרצוני בהתחלה אמא שלי נבהלה היה בסוג של פניקה מסוימת היא לא הבינה מאיפה באה לי ההחלטה אבל רצתי ולרגע לא התחרטי אלו היו שנים מקסימות, הוצאתי תעודת בגרות מעולה יש לי עד היום חברות שאנחנו בקשר למרות השנים למרות הנשואים והן הפכו להיות חלק מהחיים קבלתי המון כלים , והעצמאות שלי מן הסתם התחילה שמה אני היום מעודדת ללכת למקום טוב ואם בררת ראית מה יש להם להציע אז אני מאמינה שהאינטואציה האימהית שלך ראתה שזה יהיה לילדה חממה טובה עשיתן החלטה מה שנשאר לי לאחל לשתיכן זה בהצלחה
וזכרי: יתכן ויהיו ירידות אבל כמו תמיד כל ההתחלות קשות תעברו את זה כמו גדלות

יערית

New member
את בסדר../images/Emo13.gif

זה ההפריות שבך שהובילה אותך לפנימייה
{מזהה היפרים דומים לי
} ואגב,לא כל הילדים ממשפחות מצוקה מגיעים לפנימיות,אני הגעתי דרך עליית הנוער,לא סעד ולא עובדים סוציאליים,התשלום שונה ,הוריי שלמו הרבה כסף לשהותי שם. וקטלנית,את שותה לפעמים בין תגובה לתגובה?

למעלה