אורזת אנרגיות

אורזת אנרגיות

תקופת השינויים , אני קוראת לחודשי יולי אוגוסט. כבר הקיץ השני ברציפות שאני מארגנת לי "אחלה חופשה" אורזת, ועוברת דירה. כמה כח נלקח ממני בעת האריזה, הן פיסי ובעיקר נפשי. עומדת ומתבוננת בקופסאות הקרטון הנטולות צבע חיים, חומות ומאובקות, ריקות מתוכן. ואני מתרוצצת סביבן ממלאה אותם בי... בזכרונות, בחוויות, לעיתים מחייכת לעיתים מזילה דמעה. לעיתים בועטת ומתחילה מהתחלה.

maof

New member
כבר למדתי יותר מפעם אחת.......

שלא חיים את העבר....נוכחתי לדעת שכל חיי נמצאים בתוך 3 תיקים שלמעשה גם התכולה שלהם יכולה להשתנות. מעוף

T i g e r R o n

New member
העבר שלנו../images/Emo141.gif

הוא חלק מאיתנו חלק בלתי נפרד וכך ישאר הוא ילך איתנו היכן שנהיה אבל כן אפשר לארוז אותו בקופסאות ולהחליט מה לוקחים איתנו ומה לא מכיר את ההרגשה

על כל ספר שתוך הארגז

וכל חפץ שעטוף בנייר עיתון, מדמיינת אותו במקום החדש שלו, חף מאבק וגאה ביציבותו העציץ בצד שמאל, הספרייה ליד החלון, השמש מאירה את הסלון,שומעת את הציפור מצייצת? כבר רואה את הבית מסודר. ככה הייתי מגרשת את חוסר האנרגיות, אם הייתי במקומך

יופי של ציור

סופי את ענקית.... מדברת אליי בתמונות כפי שאני אוהבת. קוראת אותך והצלחתי אפילו לדמיין... כעת נותר רק להכניס לציור הרבה כתום.... ואני מסודרת....

ס ת י ו 5

New member
קופסאות הקרטון

מלאות בצבעים הן חומות ומאובקות אך לא ריקות מתוכן קופסאות הקרטון מלאות בך כל מה שארז בכל אחת ואחת מקופסאות הקרטון הוא חלק ממך הן מלאות בזכרונות, חיוכים, גם מרגעים פחות נעימים אפשר לצמוח להתחיל מהתחלה... והכי חשוב חיוכים זה ש ל ך

ש 10

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifעידודים../images/Emo140.gif

תרשי לי לעודד ולחזק אותך ברגעים אלו קבלי אותם בהבנה ובסבלנות בסוף תגיעי אל היעד הסחף אל מקום הקבע השלווה והאהבה ממני שישב לידך במסיבה ביסעור .........זוכרת ?

לא לא זוכרת...

ישבו לידי הרבה..... אם כעת אצטרך להתעסק בניחושים... איך אספיק לדמיין לי? אבל על כל מקרה... תודה

תקועה על גבעה

אז זהו שאיני משנה בדיוק מקום... הנוף הוא אותו נוף... "תקועה על גבעה יפה ועץ" אך הבית יפה בעיניי...

למעלה