אורולוג חובב עורלות?

אורולוג חובב עורלות?

משיהו מכיר אורולוג בשם בר יוסף בתל אביב? יש לנו תור אליו מחר, לבן שלי כמעט בן 5 יש Balanitis Candidas
יש לנו תור אליו מחר ותהיתי אם מישהו מכיר
וגם אם מישהו נתקל בתופעה הזו

למרבה הצער (או השמחה..) אין לנו הרבה חומר על כך,

זה כנראה מצב מאד מאד נדיר. הטיפול למיטב זיכרוני היא אנטי-פיטרייתי, אבל עדיף קצת לקרוא לבד ברשת (רצוי באנגלית).
&nbsp
הנה מה שיש במילון שלנו על המצב הזה:
&nbsp
http://www.tapuz.co.il/forums2008/terms/default.aspx?forumid=202&d=196&t=27960
&nbsp
הרבה בריאות, וממליצה לפנות לטלמסר קה"ל כדי להגיע לאורולוג ידידותי לעורלות. וכמובן נשמח לקרוא כשהכל מאחוריכם מה ואיך...ומי היו רופא טוב שסייע ומי לא.

18 פאולה

New member
לא מכירה את הרופא, אבל קצת על התופעה

לבן שלנו היה בלניטיס כשהיה בן קצת יותר משנה אבל שלא נגרם מקנדידה אלא כנראה מגירוי בחיתול. המליצו לנו פשוט לאוורר אותו כמה שיותר, לנקות ולייבש טוב - וכבר למחרת היום הוא היה הרבהההה יותר טוב ומאז (טפו טפו) לא היו בעיות. להלן שני לינקים על התופעה - בגדול, הטיפול המומלץ ממה שאני רואה הוא פשוט הקפדה תכופה יותר על הגיינה (לשטוף פעמיים ביום עד שעובר במים עם מלח - כפית מלח על חצי ליטר מים, ולהשתמש במשחה נגד פטריות או אנטיביוטיקה (בהתאם לסוג הגורם המזהם). בכל מה שקראתי, מילה הומלצה רק כמוצא אחרון, ורק אם הבלניטיס הופך למשהו כרוני שבא והולך כל הזמן, גורם לאי נוחות, וגם אז, מדובר על מילה חלקית. מקווה שהאורולוג יהיה מקצועי ושהקטנצ׳יק ירגיש טוב :)
http://www.nhs.uk/Conditions/Balanitis/Pages/Treatment.aspx
&nbsp
http://www.drmark.info/Dr_Mark/Info...ren - information, symptoms and treatment.pdf
&nbsp

חדשות טובות + המלצה

היינו היום אצל דר׳ בר יוסף, הוא היה ממש נחמד! ורגיש ומתחשב, אמר מיד שהוא לא מפשיל בכלל כי אסור ורק כשאמרתי שכבר יש הפרדה הוא פתח מה שאפשר והסתכל. אז מסתבר שזה בכלל לא בלניטיס. הרופא שלנו חשב שזה בלניטיס כי כמי שלא ראה הרבה עורלות בחייו, הוא לא מכיר איך נראה פין לא נימול והחומר הלבן שהוא חשב כהפרשה של הקנדידה הוא סמגמה שזה טבעי לגמרי במיוחד כשעדיין אין הפרדות מלאה, והרגישות של הבן שלי בפין היא לגמרי טבעית, אותה רגישות שאובדת לנימולים מהר מאוד.
רק ממש חבל שבעלי לא היה שם לשמוע את כל זה, את הגישה הבריאה והטבעית של רופא בישראל לפין לא נימול (כמי שכל כך התנגד להחלטה וכל כך הקשה ועדיין מתקשה בעניין)
אז תודה לכן, הכל טוב :)

תודה על המידע וההמלצה. חשוב מאד!

כבר קודם חששתי שזו טעות באבחנה.... אבל אינני רופאה.

She Dolphin

New member
מעולה, כמה טוב לשמוע. גם ההמלצה חשובה

אם הרופא נתן לך את האבחנה בכתב, אולי תוכלי להראות אותה לבעלך.

הרבה בריאות

זה לא ככ האבחנה עצמה

למרות שגם בזה הוא מטיל ספק ואמרתי שאם ירצה אפשר לבקש חוות דעת שניה ממישהו אחר, אבל הכי הייתי רוצה שיהיה שם לשמוע כמה טבעי היחס של הרופא לעורלה ולאיבר השלם (אחרי שבעבר פגשנו רופאים שמאוד היו נגד העניין) והאמירה של הרופא שהרגישות בעטרה זה בדיוק מה שגברים נימולים מאבדים, אחרי אין ספור וויכוחים והתעקשות שלו שברית לא משנה כלום וכו. אבל באמת העיקר שהילד בריא והכל בסדר.

MotheRonit

New member
תודה רבה על העדכון! הסיפור בכללי חשוב מאוד וכן

ההמלצה הספציפית.

MotheRonit

New member
אפשר לצטט את הקטע הבא? בלי שמות ;)

היינו היום אצל דר׳ בר יוסף, הוא היה ממש נחמד! ורגיש ומתחשב, אמר מיד שהוא לא מפשיל בכלל כי אסור ורק כשאמרתי שכבר יש הפרדה הוא פתח מה שאפשר והסתכל. אז מסתבר שזה בכלל לא בלניטיס. הרופא שלנו חשב שזה בלניטיס כי כמי שלא ראה הרבה עורלות בחייו, הוא לא מכיר איך נראה פין לא נימול והחומר הלבן שהוא חשב כהפרשה של הקנדידה הוא סמגמה שזה טבעי לגמרי במיוחד כשעדיין אין הפרדות מלאה, והרגישות של הבן שלי בפין היא לגמרי טבעית, אותה רגישות שאובדת לנימולים מהר מאוד.
&nbsp
הוא פשוט מכיל בתוכו כל כך הרבה משמעויות. מרגש ומלמד על הבורות (כולל של אנשי הרפואה) לעומת המקצועיות של חלק ועל מה שאמור להיות ועל מה שאובד..

18 פאולה

New member
איזה יופי!

שמחה לשמוע שהכל בסדר ושמחה ממש שמצאת רופא מקצועי כל כך! איזה יופי!
תרגישו טוב :)

למעלה