אורגיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אורגיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה האורגיות הכי פצצה שעשיתם? P: אני לפני כמה זמן עשיתי אורגיה עם שני מאמנים בחדר כושר... דיי זה היה כזה מטורף מתישהו כשיהיה כוח אכתוב פרטים P: ובלי קשר לפני יותר זמן עשיתי אורגיה עם שני כבאים חחח גם היה מטורף אני הולכת כנראה על הפן של המקצועות כי הייתה לי אורגיה גם עם שני שוטרים זה משעשע לחשוב :) אמממממממממממממ האורגיה האחרונה עדיין יושבת לי טוב בראש כי זה היה לפני כמה ימים וזה היה פשוט סקס מטורף... מלא חושניות וארוטיקה אז איך היו האורגיות שלכם? ואם לא עשיתם אורגיות... הייתם רוצים לנסות? וחברה אני יודעת שזה נושא שנטחן אבל הייתי חייבת להכניס איפשהו את רשימת האורגיות (אגב זו לא כל הרשימה) שלי P: ככה שתתמודדו עם הנושא שוב :)

האורגיה הכי גדולה שהייתה לי

הייתה עם עצמי!!!!! האמת היא שבאחת מישיבות העבודה שכמעט נרדמתי בהן, הייתי חייב משהו כדי לא להרדם , ואז דמיינתי את כל הנוכחים בחדר עושים עכשיו אורגיה, במקום לזיין את השכל הם זיינו על ימין ועל שמאל , עד ששאלו אותי מה דעתי בנושא מסויים.........

tiptipon

New member
הלוואי והייתי משתתף באורגיה

להביא ביד עם שתי ידיים ביחד זה אורגיה?

ידעתי במעורפל על מה דיברו

למזלי כושר הדיבור שלי שווה לכושר הכתיבה שלי כך שהרצתי להם במשך 5 דקות על הנושא ואם לא היו מפסיקים אותי אז עד עצם היום הזה הייתה ההרצאה ממשיכה להתקיים.

האורגיה האחרונה שבה השתתפתי

הייתה האורגיה של הנמלים אצלי במטבח אתמול בלילה (בעעעעעעעעעעע). מחר אעשה עיניים למרסס.....

האורגייה האחרונה שלי ..:)

עם שתי נשים מדהימות.. אשתי ועוד מישהי..(למרות שהן לא בעלות מקצוע משותף..חחחח) וזה קרה השבוע.... והיה וואוווווווווו ששתיהן היו על ארבע בין רגליי היה הכי ענק שבעולם.. ואחכ שהשכבתי את שתיהן על הגב.. ופינקתי/ ליטפתי/ ליקקתי.. והן גנחו בטירוף.. הרגשתי על גג העולם.. בקיצור היה גדוללללללללללללללללללללללללללללללל גדולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל וענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

ביסססלי

New member
זה מצטבר../images/Emo35.gif

מסתבר שמצטבר

אבל רק משלישיות ומעלה, זוגות בשום אופן (סתם חוק שקבעתי כרגע ברגעי חולשה ולחץ)

את לא נשמעת אמיתית כבר...

אל תכעסי אבל הסיפורים שלך על סקס מוגזמים. לפי מה שאת אומרת את כל יומיים בערך עושה סקס עם מישהו אחר. לא שזה בלתי אפשרי...אבל זה מוגזם ולא נשמע אמיתי. אפילו גברים לא יקפצו ממיטה למיטה כל כך הרבה. שאלת מילון הדולר.....האם חתלתולה היא אמיתית או שהיא פקציה אחת גדולה של עצמה? חומר למחשבה

למעלה