אורגיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיר69

New member
אורגיה

עשיתי פעם אחת בחיים שלי. והאמת, לא היה משהו. זה היה עם חברה טובה שלי ועוד 2 בחורים שהכרנו בנאפה. היה נעים, היה נחמד, היינו שיכורים.. בסוף העפתי את כולם ונשארתי רק עם הבחור שהקסים אותי והטריף אותי לגמרי
והייתה גם שלישיה, אותו דבר, נחמד, ולא יותר מזה. לא נראה לי שאני אחזור על זה בעתיד... אלא אם יבואו הצעות ממש ממש אבל ממש מפתות. :) מעדיפה אחד על אחד. או אחת על אחת.

הייתה לי היזדמנות....

מדהימה להגשים פנטזיה ולהישתתף באורגיה חברה "הזמינה" אותי אליה ואל חבר שלה והאמת זה קרץ לי מאוד היה לה חבר מדהים,חתיך עולמי,גבוהה,שרירי כמו שאני אוהבת שגבר יהיה ובכלל היה בו משהו מעבר לנתונים החיצוניים...אופן הדיבור שלו שהיה כזה חלקלק שכל בחורה היתה נמסה מכל מילה שהיה מוציא מפיו.......אבל היתה בעיה שהפריע להיתגשמות הפנטזיה הזו.....פשוט הבחורה זו שהפריע לי כי היא לא היתה סוג הבחורה שהייתי רוצה שתהייה איתי על אותה מיטה ובטח לא הייתי סובלת להרגיש את ידה נוגעת בי במקרה או בכוונה אז ויתרתי על הרעיון אבל הפנטזיה עדיין בראשי....אם וכאשר תתממש אשמח לעדכן אותכם בפרטים....

הייתי עם שתיי מרצות

סליחה מתרגלות הן עזרו ליט בסטטיסטיקה ורצו לעזור לי עוד בדברים אחרים אז למה שאני יסרב במיוחד לאחת מהן שהייתי דלוק עלייה וככה זה היה נראה היא קבלה את כל היחס והשניה יותר נהנתה מלהביט לא נורא זה גם כייף

emh

Member
לא מתעניין באורגיות...

המוני מדי לטעמי, אני אסתפק באחד על אחת.

אני הייתי...

בשלישיה אחת ... 2 גברים ובחורה... איזה פינוקים היא קיבלה... מחכה ל-2 הבחורות שיגשימו לי את הפנטזיה... (או יותר מ-2...
)

למעלה