אורגיה לגברים גבריים

ז י ק ו

New member
מה קרה ? נדודי שינה כפרה ?

זה מה שמטריד אותך בשעה כ"כ מאוחרת של הלילה ?! ת'אמת ששלחתי מייל + תמונה (כמו רובם נראה לי) לקבלת פרטים על האורגיה שהתארגנה. וקיבלתי מייל חוזר עם מספר טלפון של בחור בשם _______ (שמו שמור במערכת) שמחתי לקרוא "שעברתי את ועדת המיונים הראשונה". אני מוכרח לציין את ההתארגנות של העיניין - באמת כל הכבוד!!! לא יצא לי להגיע מסיבות אישיות ואני בטוח שהפסדתי את המאורע. חבל שיש כמה אנשים סקפטיים שלא מאמינים, ואני באמת לא רוצה לפתוח ויכוח. אבל כל אחד באמונתו יחייה - אני לא יודע מה האינטרס שלך מיסטר אלמוני כרגע להכחיש את זה. אבל בכל זאת שיהיה לך שבוע מצויין עם חיוך !

אני מוכרח להגיד

שגם אני שלחתי מייל וקיבלתי טלפון והתקשרתי אבל בגלל שהייתי בירושלים לא יצא לי להגיע לאורגיה הזאת ואני מצטער מאד שלא הייתי שם.

chubichab

New member
אני הייתי שם

מה אתה רוצה לדעת ? צריך להוכיח לך שזה התקיים ? אתה כנראה באמת מוטרד מזה שלא קיבלו אותך ובגלל זה אתה חושב שזה לא קרה.

chubichab

New member
אתה בכח רוצה לעצבן אותי ?

מעניין שגם את הניק שלך לא ראיתי פה אף פעם תסתכל בהיסטוריה של ההודעות שלי ותראה שאני בפורום לפחות כבר חצי שנה

אני קיבלתי תשובה שלילית

לי שלחו מייל חוזר שאני לא מתאים קצת מעליב אבל שטויות לא לקחתי את זה קשה כמו הבחור הזה כאן שמכחיש שזה קרה

צ'ובי אל תתעצבן

אתה לא רואה שהוא מנסה להתגרה בך בכוונה? מה זה משנה אם זה היה או לא היה העיקר שהוא לא זכה להיות באורגיה הזאת ואתה כן .

אורגיה לגברים גבריים

בסוף השבוע מתארגנת אורגיה סוערת. דרושים גברים גבריים אקטיביים ופאסיביים. רצוי מלאים ושעירים או כאלה שאוהבים את זה. שלחו מייל עם תמונה, איך אתם נראים ומה אוהבים בסקס ואנחנו מבטיחים לחזור עם פרטים. כנראה שזה יעלה 30 שקל על הוצאות שתיה וקונדומים. המייל: [email protected]

ז י ק ו

New member
אה?

ככה, אורגיה ולא אומרים לי? דורש פרטים מלאים בפורום !!! מדובר על הסופ"ש הקרוב? רגע, איפה זה הולך להיות? אני דורש מבעלי האורגיה לעלות מולי לבירור העיניין מקרוב...

היה פשוט פנטסטי

זיקו פעם הבאה נעשה את האירגון יחד איתך אגב חבל שלא באת, כי היה באמת מדהים. אז פנו אלינו מעל 20 אנשים בחרנו את הגברים הכי גבריים ותאמינו לי שהיו כאלה. בסוף הגיעו אלי הביתה 11 גברים גבריים מאד. בהתחלה כולם התביישו עד שהכרחתי את כולם לרדת על כוסית שיבס אחרי זה כולם התעוררו וכמעט ולא היו גבולות למה שהלך שם. אני רוצה לבקש סליחה ולהגיד תודה לכל אלא ששלחו מיילים אלי. שבוע הבא אולי נעשה את זה שוב.

איחרת את המועד

זה קרה ביום שישי האחרון והיתה אי הבנה עם כמה מהמעוניינים כי חלק קיבלו מספר טלפון וחלק נענו בשלילה.

למעלה