אורגזמנה לנשים..

dexsus

New member
אורגזמנה לנשים..

לפי מה שהבנתי מהפורום ומפורומים אחרים לנשים יש 2 סוגי אורגזמות. אורגזמה מהדגדגן ואורגמזה מהנרתיק (או נקודת הG ). מה ההבדל בינהם? ואיך ההרגשה ? (לבנות בלבד) חברה שלי מגיעה לאורגזמה ואני חושב שרק לראשונה. כי אני כאשר אני מנסה להכניס אצבעות ולעשות תנועת "בוא הנה" היא אומרת שזה כיף לה אבל זה לוחץ לה על שלפוחית השתן, אז אני מפסיק ועובר לדגדגן. איך אני עוזר לחברה שלי לגמור מהנרתיק (מנקודת הG)?

הזוייה

New member
"אורגזמנה בהזמנה"

ובכן, אורגזמה יש רק אחת, אבל הדרכים להגיע אליה רבות: אורגזמה נרתיקית- באה בשילוב אורגזמה דגדגנית (אין מה לעשות צריך שניים לטנגו) ברגע שאתה משחרר לחופשי את ווילי שלך לתוך הוואגינה היקרה של חברתך. נוצר גם פה גירוי עצבי שלוחץ את הרחם כמו מכנס הדוק כלפי מטה וגורם לתחושות מלאות עונג. בד"כ זה קביל בתנוחת ה"דוגי סטייל". אורגזמת נק' הג'י- גוש עצב נפלא שקרוב לשלפוחית השתן (בגלל זה חברה שלך מרגישה צורך עז להטיל את מימיה רק שהיא לא מבינה שבלי מפה טופוגרפית ומצפן ה ל ל ו י ה (יש כאלו שעד היום מחפשים אותה ואין, אין.. לא נמצאה האבדה) נגעת לה בנקודה והיא צריכה פשוט להרפות, כי היא קרובה לאורגזמה ולא לשתן.התחושה היא תחושה יותר עוצמתית כי זוהי הנקודה הכי רגישה ורבת הגירוי בה עצומה, יש נשים שבורכו בשפיכה נשית ולכן בזמן אורגזמה שכזו הן מפרישות נוזל. אגב עוד שיטה לגמירה מוצלחת היא ישיבה על אבר המין תוך השענות לאחור (אם את נדייה קומנאצ'י וזכית להיות אקרובטית וגמישה) יש כאלו שפשוט רגישים שנוגעים להם בנק' רגישות ולכן זה או שמפריע להן או שלא ממש מזיז להן, ולעולם לא ידעו את G spot . אורגזמה דגדגנית- (ציטוט חוזר של עצמי) באה בעקבות זה שלדגדגן יש אלפי עצבובים שברגע הגירוי הם גורמים לכלי הדם שמסביב להתרחב כמו בדיאטת השמנה. פעולת ההתרחבות גורמת לפעולת ההתכנסות של כל האיברים באזור (כמו חפלה המונית כולם רוצים להיות קרובים לצלחת) וכאן נכנסת הפעולה הקוגניטיבית של החברה שלך שמתרגמת את כל העקצוצים והגירודים למה שנקרא עונג צרוף או בשפת העם גירוי. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה דגדגנית, למה? כי זה הכי קל ונגיש אפילו תוך ליטופים מעגליים עדינים על הדגדגן בזמן הכנת ארוחת ערב או קריאה במוסף כלכלה. יש גם אורגזמה חלומית – שהיא פשוט לא לעשות כלום מלבד לפנטז ויש אורגזמה של החזה ויש ויש ויש.. העיקר שנגיע אליה: ) מה הכי טוב? זה סובייקטיבי כל אחת ודרכי ההנאה שלה.

תוך כדי קריאה במוסף כלכלה?

מודה שלא ניסיתי.. שמעתי שהאורגזמה גורמת להשפרצות שיא.... עד לבורסה בניו יורק.... חייבת לנסות היום ואעדכן אתכם.

עליות שערים...

חדות נרשמו בבורסה של ניו יורק.

לדעתי זה קשקוש של פרויד...

שהופרך לחלוטין ע"י מסטרס וג'ונסון צמד החמד. זו גם תחושתי האישית. אני גומרת מחדירה בלבד רק בתנוחות שיש הרבה לחץ על הדגדגן (מסיונרית למשל) וההבדל הוא פסיכולוגי בלבד לדעתי, וכמובן משך הזמן שדרוש לי לגמור ארוך פי כמה וכמה.

למעלה