אורגזמה -

אורגזמה -

הוראות הכנה למתחילים - אני רוצה להכין את המשקה לחברה שלי אבל אין לי ממש ניסיון בהכנה אז אם אפשרי קצת הסברים מפורטים של אופן ההכנה

D r a m b u i e

New member
הנה המתכון :

מנה וחצי (מנה = 30 CC) ליקר קפה (קאלוהה, דורנגו, גלה קפה, מה שבא לך) מנה וחצי אייריש קרים, מנה וחצי חצי חצי (חצי חצי = חלב ושמנת מתוקה ביחס זהה) לערבב הכל טוב טוב בשייקר עם קרח, ולסנן (בלי הקרח כמובן) לכוס. בהצלחה!

D r a m b u i e

New member
קונים בכל חנות משקאות

ואפילו בכל סופר. העלות כמובן תלויה באיכות. תקנה את הבייליס המפורסם, האייריש קרים הכי טוב, הוא יעלה לך בארץ לפחות מאתיים שקל. קנה את האושנסיס הפשוט יותר, או אפילו משהו עוד יותר נחות (יש משהו כזה, לא זוכר את השם שלו) יעלה לך 40-60 ש"ח... בהצלחה בכל אופן.

MEIMIS

New member
בייליס 200 שקל?

מה אני הברון רוטשילד? הוא אמור לעלות 160 ככה

D r a m b u i e

New member
עולה יותר

תאמין לי. זה משקה יקר לאללה, עשוי מוויסקי בחלקו אל תשכח. בכל אופן זה מה שזה עולה.

MEIMIS

New member
שאני אברר לך בסיטונאות אצלי בעיר?

פעם שעברה שבדקתי.. 160 שקל לליטר

D r a m b u i e

New member
לי אין צורך

אבל הבחור שאל, תברר בשבילו, למה לא? בדיוטי עולה איזה 25 דולר בקבוק בייליס, מכאן החישוב. יש מבצע של שניים בארבעים גם.

Orrza

New member
לא רוצה להשמע מגעיל אבל,

אם חברה שלך מבקשת ממך אורגזמה, ואתה לא ברמן... אולי אתה לא הבנת נכון? המבין יבין...

D r a m b u i e

New member
ידעתי שמישהו יעלה את זה../images/Emo9.gif

לפחות אני התאפקתי...

בעקרון....

בחו"ל נוהגים לעשות משקה זה עם וודקה בארץ זה יותר מידי חזק אז עושים בלי... עדיין מצחיק אותי ערסים שבאים אליי לעבודה ומבקשים אורגזמה

D r a m b u i e

New member
אני לא חושב שאתה צודק

אולי יש מקומות שכך עושים בהם, אבל המתכון של האורגזמה הוא עם ליקר קפה, לא בכדי זה נחשב קוקטייל של "כוסיות" זה פשוט קוקטייל קליל.

למעלה