אורגזמה?????

רונדה30

New member
אורגזמה?????

הי אני מתקרבת לגיל 40 ומתקשה מאד במציאת זוגיות. קיים בי מעין פחד בסיסי. יש לציין שהיה לי חבר בעבר הרחוק במשך מס' שנים. הסקס היה יותר מטלה שהייתי חייבת למלא, לא נהניתי במיוחד, במיוחד כי מעולם לא הצלחתי לחוות אורגזמה, ככה שזה היה השקעה בניוטרל מצידי בידיעה שלא תהיה פואנטה.... אני לבד קרוב ל-9 שנים. מה לעשות? בודדה מתוסכלת ולא מסופקת..... ממה להתחיל? חשבתי שאולי אם אלמד להגיע לאורגזמה פחות אחשוש להכנס בכלל לזוגיות.... תודה

xorgad

New member
עוז לשינוי בטרם... יאוש

לחיות בלא אפשרות להגיע לאורגזמה, דומה לריקוד בחתונה ללא תזמורת!...... כלומר אפשר להסתדר עם זה אישהו, אבל בתחושת החמצה שתלך ותיגבר בחלוף השנים. יתכן ומשהו בעברך השפיע עלייך וזה מונע ממך להתענג על החוויה הזאת. את בגיל די מתקדם ועליי לקחת את גורלך בידייך. גשי לסקסולוג או למישהו/מישהי שידעו לנער אותך מאיזו תרדמה סקסית בה את שרויה..

מה היה לפני כן?

שלום לך, התיאור שלך נשמע לא פשוט, ואני מוקירה את האומץ שלך להודות בקושי בגלוי. אין ספק שמיניות זה דבר מורכב ומציעת בן זוג עוד יותר. הרבה פעמים אנחנו לא מוצאים את בן הזוג המתאים לנו, או מישהו שבאמת גורם לנו אושר. זה לגיטימי שהמסע הזה יהיה לא פשוט. אני תוהה מדוע במקרה שלך זה קשור בנושא המיניות. האם היה לך זיכרון כואב, קושי, פחד מגברים ? מאינטימיות? העובדה שאת לא מגיעה לאורגזמה לא מחייבת העדר יכולת ליצור זוגיות. איך את מבינה את העובדה כי הדברים הללו כרוכים זה בזה. מציעה לך לשקול טיפול סקסולוגי.... במסגרת הטיפול תוכלי לשפר את היחסים שלך עם הגוף שלך, עם הדימוי המיני שלך, עם הצרכים שלך ובהמשך לבדוק את האפשרות לבניית זוגיות ממקום אמיץ ושלם. חיבוק.

רונדה30

New member
סקסולוג?

לי, תודה על היחס והאמפתיה. אני מניחה שמיניות וזוגיות הם 2 נושאים 'כבדים' עם בעיה אצלי, אבל איכשהוא אני חשה שהם קשורים...הסיבה לפרידה בקשר האחד והיחיד המשמעותי שהיה לי, כפי שנאמר ע"י בן הזוג- היה חוסר התאמה מינית, שתמיד רציתי פחות ממנו (נו ברור, לא ממש נהניתי..) יש לי קושי ביצירת אינטימיות, ללא זכרון טראומתי כלשהוא (אולי הוא מודחק). הלכתי לטיפולים בתנועה, מגע, פסיכולוגי וכו' ולא מצאתי תשובות.... היכן מוצאים טיפול סקסולוגי? מה הכשרת המטפל? האם זה טיפול הניתן בקופ"ח? תודה

אתר איט"ם

שלום לך טיפול מיני בשונה מטיפולים אחרים הוא ממוקד סביב נושא המיניות לעיתים מפרספקטיבה דינמית ולעיתים מנקודות מבט אחרות, התנהגויותיות או קוגנטיביות. הרשימה של המטפלים מופיעה באתר איט"ם. בבתי חולים ציבוריים יש מטפלים טובים ובמחיר מוזל יותר. אם תשלחי בפרטי, איפה את גרה אני אוכל להמליץ לך ספציפית.

pooshkash

New member
המסקנה שלך נכונה דוקא!

הו, תמהרי לפני שתהיי זקנה!... אכן, את צודקת - לימדי לקבל אורגזמה ואולי תספיקי להשיג מה שהפסדת בחייך.

"בודדה מתוסכלת לא מסופקת"

נעצבתי לקרוא את שכתבת. אבל עצם ההתבטאות היא כבר צעד חשוב. את מבינה בעצמך שאינך רוצה להעביר את שארית חייך במסכנות. לכן, עשי כל מאמץ לצאת מהקופסה שלך. עשי דברים שלא עשית מעולם, ספורט, ריקודים. במיוחד, כל פעילות שתוכל לגרום לך להינות מסקס. אני משוכנעת ששיפור בתחום הזה - יקדם אותך במיגזרים אחרים.

LEV ARI

New member
היי

אין דבר כזה שאין דבר כזה ! אני בטוח שאוכל לעזור לך בנושא . ואף להביאך לשיאים שאת לא מתארת לעצמך . אשמח אם תכתבי לי מסר .

למעלה