אורגזמה.

martinn

New member
אורגזמה.

אני בת 17 ויש לי חבר ואנחנו שוכבים כבר יותר מחצי שנה. הבעיה היא שאני לא גומרת. הוא נורא קשוב ומנסה לעשות דברים שאני אוהבת ושיעשו לי רק טוב. הוא יורד לי ואני נהנת מזה אבל אני תמיד חייבת להפסיק, כאילו אני מרגישה סוג של אי נוחות בכוס... הסקס ארוך,הסקס מעולה,הוא לא גומר מהר או משהו...אנחנו מגוונים בתנוחות ואני מאוד נהנת,אבל...לא גומרת. הוא עושה לי ביד ומנסה להביא אותי למצב של סוף סוף לגמור אבל איכשהו זה לא מגיע... עוד בעיה- מעולם לא עשיתי ביד. מגיל 12 אני מאוננת באמצעות ויברטור. יכול להיות שיש קשר? ניסיתי לעשות ביד עם היד אבל זה לא הולך,אני מתייאשת כי אני יודעת שיש משהו יותר טוב. תעזרו לי! מה לעשות?

Nienna17

New member
כן, מכירה את זה

וכן, בהחלט יש קשר. גם פיזי וגם פסיכולוגי. הגוף שלך מתרגל למשהו יותר עוצמתי ועם הזמן את רגילה אליו ועם משהו יותר איטי ופחות עוצמתי זה כבר בעייתי.

julie90

New member
אז, לדעתי...

הוא פשוט לא יודע לענג אותך. מפני שכפי שאמרת - לך, עצמך, אין בעיות לגמור כשאת "עושה את העבודה". אולי כדאי שתנחי אותו? תני לו לדעת מה עושה לך טוב ומה פחות, תראי לו מה לעשות, בקיצור.

martinn

New member
כן,גם אני בהתחלה חשבתי שזה אולי

פסיכולוגי שאני לא יכולה לגמור מולו,אבל כבר ניסינו עם הויברטור ביחד וגמרתי... קיצר משהו דפוק בי

Bו אז רגע לפני שאת גומרת שהוא יחדור

או שתתחילי עם הויברטור ואז הואירד לך ,ואז שוב ויברטור ואז יחדור ואז ויברטור עד כימעט גמירה ואז הוא יחדור ותגמרו יחד וככה תתאמנו עד שתצליחי בלי הויברטור:)

Fragile rose

New member
היא יכולה להתרכז בויברטור ולא בבחור

וזו לא סיטואציה נחמדה במיוחד

קודם כל הרשי לי להשתתף בצערך.

אז העצה שאני יכול לתת לך זה שתשקיעי במחשבות ובדמיון פרוע בזמן הסקס אבל כשאני אומר להשקיע זה פשוט לצלול עמוק עמוק במחשבה ולחשוב על הדברים שהכי מחרמנים אותך אני מאוד מקווה בשבילך שזה יעזור, אם זה לא עוזר אז נראה לי שכדאי ללכת ליעוץ , זה לא יכול להיות שכל החיים לא תגמרי. אם העצה שלי תעזור אני ישמח אם תעדכני אותי במסרים. ב ה צ ל ח ה !

וואלה

אם עדיין משתמשת בויברטור, אז זה יהיה טיפה קשה, כי בסה"כ לגבר ממוצע נורא קשה להתמודד מול זה. או כמו שידיד שלי אמר "איך אפשר לנצח עשר מטר רוחב עשר מטר גובה שרוטט בטיל" בכל אופן, את פשוט התרגלת לסטנדרטים גבוהים מדי, אולי תעשי הפסקה עם הויברטור, ואם לא, פשוט תתני לו לעשות לך איתו, כי אם יש ביניכם תקשורת ואת מנחה אותו ולא מצליחים אז אולי זה הפתרון..

למעלה