מוצקי סליחה .... אופס
א אשת הדייג New member 5/1/04 #22 ../images/Emo124.gifמוצרלהההההההההה בואי הנה ימכלועה לקחתי מאוד קשה ללב את זה שאת לא יודעת מה זאת אורגזמה, לכן אני ממליצה לך מכל הלב להצטרף למועדון של באלי. מה דעתך סאאאאאאאאאאאאאאאאממממממממקקקקקקקקק אם תגידי לי, לא
../images/Emo124.gifמוצרלהההההההההה בואי הנה ימכלועה לקחתי מאוד קשה ללב את זה שאת לא יודעת מה זאת אורגזמה, לכן אני ממליצה לך מכל הלב להצטרף למועדון של באלי. מה דעתך סאאאאאאאאאאאאאאאאממממממממקקקקקקקקק אם תגידי לי, לא
מ מוצרלה New member 5/1/04 #23 סאאאאאאאאאאאאמק, לא זה קטן מידי בשבילי, בכלל נראה לי שבאלי התבלבלה והראתה לנו את מטחנת הקפה שלה, ולא את הרוקט הרוטט שלה. חחחחחחחחח
סאאאאאאאאאאאאמק, לא זה קטן מידי בשבילי, בכלל נראה לי שבאלי התבלבלה והראתה לנו את מטחנת הקפה שלה, ולא את הרוקט הרוטט שלה. חחחחחחחחח
A alex New member 5/1/04 #25 מוצי !!! זוכרת ? ... איך לא ? בפעם האחרונה שנפגשנו זה היה : פכככככככככככככככככככככככ.............
bali New member מנהל 5/1/04 #29 זה תלוי קצת בסביבה... אם הבית ריק - שישו ושמחו שמחה וצהלה בתופים במחולות, או בקיצור - כל מיני אנחות גניחות ומלמולים שונים אם יש אנשים בבית, אז יש לי תכונה של MUTE ואז אני רק נושמת מאד מהר וכבד... או שנושכת משהו... או מישהו...
זה תלוי קצת בסביבה... אם הבית ריק - שישו ושמחו שמחה וצהלה בתופים במחולות, או בקיצור - כל מיני אנחות גניחות ומלמולים שונים אם יש אנשים בבית, אז יש לי תכונה של MUTE ואז אני רק נושמת מאד מהר וכבד... או שנושכת משהו... או מישהו...
ש שָרוֹנִי New member 5/1/04 #31 חחחח.... אוייש באלי למה לנשוך ...איי איי כואב .... האמת הכי כייף זה ברעש ....
bali New member מנהל 5/1/04 #32 לנשוך כי אני ערפדית... וכשאני אומרת לנשוך זה אומר לנשוך את הצוואר או האוזן של הבחור.... ובאמת הכי כייף זה ברעש
לנשוך כי אני ערפדית... וכשאני אומרת לנשוך זה אומר לנשוך את הצוואר או האוזן של הבחור.... ובאמת הכי כייף זה ברעש