אורגזמה רוחנית

LALOLI

New member
אורגזמה רוחנית../images/Emo35.gif

אני יודעת מה זה אורגזמה, אבל לא יודעת איך זה מתקשר לרוחניות, מה זו אורגזמה רוחנית? מישהו עבר דבר כזה ויכול לספר קצת? תודה מראש

אורגזמה של כל הגוף...

לא רק של האברי מין. זה קורה כמעלים את האנרגיה המינית מאזור העצה דרך עמוד השדרה אל הראש.

אורגזמה - "ביאה"...

חיפשתי במילון את הערך "אורגזמה" ולא כל כך מצאתי, או משום שהמילון שבידי מיושן, או לא יודעת, מכל מקום אין הוא מכיל את הערך הנ"ל. יחד עם זאת, טרחתי וחיפשתי את הערך המקביל לאורגזמה בעברית – "ביאה" והנה מה כתוב שם: בלשון נקיה – בעילה, הזדווגות מינית". אז אני לא כל כך מסכימה עם זה משום שלא כל "ביאה" כפי שמתוארת לעי"ל מביאה לחווית אורגזמה, אבל זה גרם לי לתהות לא מעט לגבי המושג "ביאת המשיח"
מה הקשר, אם בכלל? אורגזמה היא תהליך בו מופעלים מרכז השורש ומרכז המין, ולמעשה כל הצ'אקרות פעילות בחוויה. כאשר אנו חווים אורגזמה אנו מרגישים פרץ אנרגיה הנשלח מצ'אקרת הבסיס במעלה חוט השדרה אל צ'אקרת הכתר, שהופכת את החוויה לרוחנית יותר. (קונדליני) לא בכדי נאמר שסקס בא טוב יותר עם אהבה... לא שבלי הוא לא טוב
אורגזמה רוחנית מבחינתי היא כל "הארה" שאנו חווים במשך החיים, כל רגע שבו "נופל אסימון" שחיפשנו ימבה זמן וגורם לנו ליהנות כמעט כמו בסקס, הוא אורגזמה רוחנית. יש מי שיודע לספר שאורגזמה רוחנית גדולה בעוצמתה פי שישים מאורגזמה מינית, רק שיספרו לי איך מודדים דברים כאלה

היי גילי את ענית לזה לבד.

אבל זה גרם לי לתהות לא מעט לגבי המושג "ביאת המשיח" מה הקשר, אם בכלל? ביאת המשיח היא התחלה של תקופה חדשה אורגזמטורית.
כאשר אנו חווים אורגזמה אנו מרגישים פרץ אנרגיה הנשלח מצ'אקרת הבסיס במעלה חוט השדרה אל צ'אקרת הכתר, שהופכת את החוויה לרוחנית יותר. (קונדליני) לא בכדי נאמר שסקס בא טוב יותר עם אהבה... ובכן הארגזמות בעתיד יהיו פי שישים כדבריך, והחיים כאורגזמה מתמדת.
עכשיו ברצינות אפשר להגיע לאורגזמה קונדליני גם באמצעות סקס טוב. אני יודע מניסיון. אך תדעי לך שזה לא ניתן תמיד זה פשוט קורה לפתע. לפעמים זה ממש מפחיד, מדובר רק על נשים.
מיקי

וואלה../images/Emo35.gif איזה יופי לנו../images/Emo29.gif

למה רק נשים
על זה לא ידעתי, בחיי, לא שאיכפת לי יותר מידי, אבל אשמח להסבר לגבי זה.. נשים - מופלא לנו הלא כן
אהבתי את
ביאת המשיח היא התחלה של תקופה חדשה אורגזמטורית
. אתה מוכן לחתום על זה

robi1156

New member
אורגזמה רוחנית

התיאור הכי מדוייק יהיה "ביאת המשיח" רובי

אהלן רובי.. ברוך הבא../images/Emo140.gif

האמת היא שאני נוטה להסכים עם התיאור, יחד עם זה, אשמח אם תוכל לפרט. שמחה לקרוא אותך פה

LALOLI

New member
ביאת המשיח - הסבר, פרט, נמק ../images/Emo92.gif

האם כשהמשיח יבוא אז לכולם תהיה הזדמנות אורגזמית

robi1156

New member
ביאת המשיח

"ביאה" כידוע זה אורגזמה בעברית. "תקופת המשיח" מוכרת כתקופת ההתעלות לרוח החיבור ברור מאליו, אורגזמה רוחנית!! כמובן שזה מהול בהומור רב באהבה רבה רובי

../images/Emo6.gif

דווקא לא כל כך הומור, אם נחשוב על זה לרגע אז נצטרך להסביר מה זה משיח.. ואולי בכלל נפתח נושא לדיון
מה זה משיח בעיניכם
אולי אח"כ נוכל לחבר את המושגים הללו

למעלה