אורגזמה גברית

Shagny

New member
אורגזמה גברית

רציתי תגובות של גברים בחבורתנו למקרה שקרה לי. כבר הצלחתי כמה פעמים לגמור גופנית ללא שפיכה במהלך האקט - דבר מדהים ונשלט שמתמחים בו . אך מה שקרה אתמול הוא דיי מוזר ומבאס והפוך לנ"ל - הבאתי ביד להנאתי . .מגורה אך לא בטירוף , ושפכתי ללא הרגשה מטורפת פיזית מספקת . ללא גלי האושר , שחרור ההורמונים, העיוות בפנים הכה המוכר לי . נורא מבאס . כאילו חצי עבודה . נבהלתי!! . . מה דעתכם מנסיון אישי , שמועות? תודה מראש

זיגזג

New member
הגעת לאורגזמה בלי לגמור???

זה חדש!

Shagny

New member
נועה אכן צודקת . .:) . .

אך גם לא טנטרי . .זה פשוט תחושות של גלי תענוג קטנים כאלו לפני השפיכה . המון סבלנות . אבל תמשיכו להגיב . .אני היפוכונדר גם ככה . לא אוהב את מה שהרגשתי . . :( . חחחח -- אביייתררררר

Shagny

New member
חשבתי על לחץ . .

אוליי כי זו הייתה אוננות דיי לשם אוננות (דבר טוב גם כן). כאילו , איך לומר - איבדתי אותה . כמו שקורה לנשים לפעמים . שפכתי , אך הייתה עדיין כמות של הורמונים ועקצוצים שלא יצאה לגמריי מהמערכת . כאילו הצנרת עבדה , אך הצמרמורת והעונג חלקיים . קשה לשים במילים . נקווה לטוב .

cfnm boy

New member
קרה לי

מכיר את זה, שאני גומר ומרגיש יותר פיזית את השפיכה ופחות את הסיפוק הנלווה, השחרור והעקצוצים וכל מה שתיארת. אישית זה קורה לי בעיקר כשאני מאונן סתם מתוך שיעמום בלי להיות "בתוך" זה ממש. לא נורא, פעם הבאה יהיה יותר טוב

Shagny

New member
איזה כיף לשמוע גבר נוסף שחווה

את ההרגשה . . פשוט לא הייתי חייב לאונן כנראה או שההחלטה מתי "לשחרר" הייתה מתוזמנת לא כראוי . אוףףף - . . וזה מה קורה . תודה רבה לכולם/ן כמובן . .

The PlayBoy

New member
אין מה להיבהל

אז שפכת בלי כל האורגזמה והרעש מסביב לשפיכה. אורגזמה אתה יכול להגיע אליה גם ללא שפיכה. השפיכה פשוט מגיעה כחלק מן התוצר של האורגזמה. אך מבלי משים לב אתה גם שופך בלילות לעיתים. בלי להגיע לאורגזמה כלל וכלל. זה נקרא קרי לילה למשל וזה קורה בדרך כלל בזמן ההתבגרות כשעוד אין מודעות לענייני הסקס. אך לרוב גבר שלא יספק את עצמו מינית לתקופה של שבועיים-שלושה עלול למצוא באחד הבקרים כתם רטוב במיטתו. בנוגע לעניין הטנטרי,בהחלט ממליץ לכולם,שיטה נפלאה להגיע לאורגזמות נהדרות.ומה שטוב בשיטה הזו שאפשר לעשות את זה יותר מפעם אחת וזה נמשך ליותר זמן מאורגזמה אשר מלווה בשפיכה אשר מצניחה את שמוליק במהירות מטה. כדאי לנסות מתוך ניסיון רב.

emh

Member
גמירה בלי הנאה גדולה...

מוכר, קורה לפעמים. זה יכול להיות בגלל עייפות, לחץ זמן או אפילו סתם בגלל שקר בחורף. לא צריך להיבהל מזה.

Shagny

New member
ישששששש

ותודה לכולם שהביאוני עד הלום!!! הצנרת תקינה . .הכל בסדר . .סקס ואוננות . .. פשוט היה יום חרבנה אז . . הצמרמורות חזרו והכל מעולה . אתם נפלאים . השקטתם אדם לא צעיר . לא שחשבתי שאני חולה במשהו :) . .אבל לא להנות מגמירה זה כבר יותר מידי עבורי .ואוכל . הייתי משתגע אם הייתי תתרן או א-אורגזמטיבי!! תודה נועם

למעלה