אורבן על חד אופן

אורבן על חד אופן

ביום רביעי האחרון הצטרפתי לחבורת רוכבי אופניים אשר יצאו לרכיבה אתגרית בעיר (תל אביב ) השתוללנו ברחובות בגנים קפצנו ירדנו מדרגות ועוד אי אלו תרגילים . הקושי העיקרי היה לעמוד בקצב של הרוכבים אשר עברו מאתר לאתר. אבל הצלחתי לא רע למרות שיש לי שפעת אבל למי איכפת. יצאנו ב-8.30 מכיכר רבין עברנו במוזאון תל-אביב אחכ הגענו לגן מול רכבת צפון ומשם לבורסה ברמת גן בדרך חזרה הם המשיכו ליפו ואני פרשתי בקריה בשביל לתפוס את האוטובוס האחרון לראשון. בגדול היה אדיר חזרתי עם חיוך גדול על השפתיים . חברה עם בא למשהו להצטרף אני אשמח מאוד דרושה רמת רכיבה גבוהה,כושר ואומץ מומלץ מגינים+קסדה נ.ב הפורום הזה יותר משעמם מהמוות

eiraz

New member
באמת ירדה קצת הפעילות בפורום...

בקשר לרכיבה תודיע על דברים כאלו מראש כדי שלאנשים יהיה מושג על זה לי למשל קשה להגיע בהתרעה של יום אחד למרות שברמה שלי המקסימום שהייתי עושה זה קפיצות של מדרגות אחת אחת :)

טוב שאתה פה

בפעם הבאה אני אתן התראה מראש אני רוצה לארגן מפגש רוכבים פלוס תחרויות ועוד אם יש מעוניינים שרשרו

eiraz

New member
אני ממש מעוניין רק בעיה אחת

אני עדיין לא ברמת רכיבה גבוה בכללי אני רמה שתיים ומתחיל להיתאמן לרמה שלוש + פה ושם ביצועים מרמות יותר גבוהות כמו סיבוב 180 בקפיצה גם המהירות רכיבה שלי נמוכה מאוד עדיין אבל בכיף אני הגיע למפגשים מרוכזים בסך הכל כשיש איכות הרמה עולה:) אז תודיע כמה שיותר מוקדם לפני כל מיני מפגשים ואני מקווה שיהיו עוד מעוניינים

למעלה