אוראנוס מה מביא אוראנוס שנכנס לבית 11 בדגים .?
י יאיר טריבלסקי New member 27/2/08 #2 שינויים בתחום החברתי אולי חברים חדשים ומעניינים, אולי עיסוק עם תקשורת ברמה אחרת. שינויים בהתיייחסות לחברים.. אלמנט שכאלה.
שינויים בתחום החברתי אולי חברים חדשים ומעניינים, אולי עיסוק עם תקשורת ברמה אחרת. שינויים בהתיייחסות לחברים.. אלמנט שכאלה.
ס סימונה15 New member 27/2/08 #3 שאלה לי פליז אורנוס אצלי בדלי בבית שלוש. במבט לאחור איזה שנתיים שאף אחד לא מעניין אותי מכל מה שעיניין אותי זה קשור? עכשיו הוא מתקרב לאי סי של בית ארבע זה מסביר את מעבר דירה ???
שאלה לי פליז אורנוס אצלי בדלי בבית שלוש. במבט לאחור איזה שנתיים שאף אחד לא מעניין אותי מכל מה שעיניין אותי זה קשור? עכשיו הוא מתקרב לאי סי של בית ארבע זה מסביר את מעבר דירה ???
י יאיר טריבלסקי New member 27/2/08 #4 הממ.. לגבי השאלה הראשונה - אפשרי, אבל לא ברור. אולי תעלי מפה? לגבי השניה - נראה מתקבל על הדעת.
ל ליידי Z New member 27/2/08 #5 תודה יאיר ,ועוד שאלה אוראנוס שנכנס לבית 11 באופוזציה למארס לידתי בבית 5 בתולה יכול גם לתת ראיה בכיוון של זוגיות ?או רק מהמקום החברתי או התקשורתי? תודה
תודה יאיר ,ועוד שאלה אוראנוס שנכנס לבית 11 באופוזציה למארס לידתי בבית 5 בתולה יכול גם לתת ראיה בכיוון של זוגיות ?או רק מהמקום החברתי או התקשורתי? תודה
י יאיר טריבלסקי New member 27/2/08 #6 הממ.. נראה שעושה דווקא את ההיפך עשוי להביא איתו יותר גרויים וריגושים אבל קצרי טווח, ודווקא עלול לפעול כנגד מגמה של זוגיות ארוכת טווח. מה שכן, הגישה תשתנה, וגם מפלס האדרנלין...
הממ.. נראה שעושה דווקא את ההיפך עשוי להביא איתו יותר גרויים וריגושים אבל קצרי טווח, ודווקא עלול לפעול כנגד מגמה של זוגיות ארוכת טווח. מה שכן, הגישה תשתנה, וגם מפלס האדרנלין...