אוראלי

hornycock

New member
אוראלי

סוף סוף אחרי שדיברנו כמה שעות בטלפון נסענו לכנרת , היה סוער אז לא יצאנו מהאוטו כשחזרנו לכיוון הבית שלך רציתי לגעת בך ולעשות בך מעשים מגונים נכנסו לבית שלה והתיישבנו על המיטה , הפעלת את הוידאו וראינו סרט ישן נדמה לי האחים מארקס תמיד עמד לי כשראיתי את גראוצ'ו פתאום היד שלך נגעה בלא כוונה באיברי דרך הג'ינס הרגשת איך הוא מזדקף לו לאט לאט ומתחיל לבלוט החוצה הסתכלת עליי וראית לפי מבטי שאני מעוניין לגשת לעניין והתקרבת אל איברי הזקוף לאט.. הלשון שלך החלה ללקק את איבר מיני העומד למחצה הכנסת אותו אל פיך ושאבת אותו אליך הרגשתי חום אדיר זורם לי בגופי לאט לאט התחלת למצוץ אותו מהר יותר ומהר יותר ולפתע הפסקת... חזרת ללקק אותו ולהסתכל עליו בתדהמה , אמרת לי שזה הזין המפואר ביותר שראית בחייך . וראית הרבה כאלו. כעבור שעה של עונג עילאי הרגשתי את כל גופי מתכווץ לגמירה אמרת לי שאת רוצה אותי בתוך פיך לאסוף אותי אליך התפוצצתי ואת חייכת אליי וליקקת שפתיים נרדמנו התעוררתי בבוקר כאשר איברי בתוך פיך כיף לקום ככה עוד גמירה ועוד אחת כעבור שעה ועוד מציצה כשאת מנגנת על הפסנתר ואני יושב עליו למעלה כשכבר לא נותר בי זרע הסעת אותי לביתי וזהו.

למעלה