שלום לכולם קיבלתי אקורדים לאחד מהשירים של פינק פלוד שהם ניגנו על קלאסית היתי רוצה לדעת מה השם של השיר אם מישהו מזהה.. AM|F7+|F7+/F#|F7+|AM|AM/D|AM/C|AM/B|AM|AM תודה לכולם
ואני מופיעה עם הלהקה שלי... אנחנו ננגן גם את is there anybody out there .. אני מנגנת את הקטע והמורה שלי כתב לשאר הילדים בלהקה כל מיני תפקידים... ואני יכולה להגיד לך שזה הולך מצויין עם הבאס שהוא כתב!!! אבל אני מתלבטת אם לנגן את זה בחשמלית או באקוסטית... מה כדאי
אז אני כבר אתייעץ עם כמה אנשים... סמוך עליי.. זה יצא יפה... חוץ מזה שבלהקה שאני מנגנת איתה את השיר המדהים הזה יש מתופף מעפעפעפעפעןןן!!!!!! אוףף.. ד"א אני בסיסטית בשתי להקות.. רציתי לנגן את זה עם המתקדמת יותר אבל אני לא יכולה... =/... נקווה שיצא טוב =]
בשביל לנגן את Is there anybody out there? צריך ככה : בסך הכול גיטרה אחת (אקוסטית יוצא הכי טוב לפי דעתי...) אם ממש רוצים אפשר להביא איזה קלידן טוב להתחלה (אבל שממש ממש לא יעשה הרבה... ממש מעט תווים...) ואולי באסיסט - אבל ממש לא צריך... במקור- יש כמה פריטות על הבאס... 4-5 לא הרבה יותר מזה... ממש מיותר ולא שמים לב... אני מבין אם שמים איזה קלידן להתחלה או לאלתר ליווי ברקע ממש חלש... באס נו מילא... אבל תופים? הא? אנחנו כנראה לא מדברים על אותו שיר? >< ד"א: זה שיר שממש קל לנגן על גיטרה למי שמעוניין לדעת אחד מהראשונים שלמדתי אצל המורה שלי... אבל הוא ממש כיפי לנגן :>
אבל יש בעיה... בימנו מי שיודע לנגן על כנר יש שני דברים שהוא יכול להיות: א) זייפן ברמות לא יאמנות ב) מנגן רק קלאסית ולא שמע בחייו את השיר הזה... כמובן שיש יוצאי דופן... אבל לך תמצא אחד במקום מגורייך בהחלט יותר חשוב מאשר קלידים והבאס זה כנר טוב... אם מצאת לך אחד טוב- השיר יצא מעולה...
אין תופים בשיר הזה !!!! איןןןןן!!!!! הקשבתם פעם לשיר???????? איך אפשר לשלב בו תופים? איך?????????? אפילו לא מכה אחת על הסנר... אין בשיר שום קשר לתופים... בהחלט הורס את השיר... אני במקומך הייתי אומר למתופף בעדינות "בשיר הזה אין תופים!!! אין!!! לא חייבים לשמוע אותך בכל שיר !!! אין תופים !!!!!!!!!!!!!" או משהו כזה :>