אוקרדים של פינק פלוד

shai133

New member
אוקרדים של פינק פלוד

שלום לכולם קיבלתי אקורדים לאחד מהשירים של פינק פלוד שהם ניגנו על קלאסית היתי רוצה לדעת מה השם של השיר אם מישהו מזהה.. AM|F7+|F7+/F#|F7+|AM|AM/D|AM/C|AM/B|AM|AM תודה לכולם

THE WALL1

New member
באים סופרים ומשוררים

ואני מופיעה עם הלהקה שלי... אנחנו ננגן גם את is there anybody out there .. אני מנגנת את הקטע והמורה שלי כתב לשאר הילדים בלהקה כל מיני תפקידים... ואני יכולה להגיד לך שזה הולך מצויין עם הבאס שהוא כתב!!! אבל אני מתלבטת אם לנגן את זה בחשמלית או באקוסטית... מה כדאי

wommer

New member
אמממ שאלה טובה...

דבר ראשון, ברור שאקוסטית... אבל אם יש לך איזה אפקט מעניין כזה, אז אולי בחשמלית... אבל עדין נראה לי אקוסטית...

THE WALL1

New member
זהו שבחשמלית זה גם יוצא ממש יפה

אז אני כבר אתייעץ עם כמה אנשים... סמוך עליי.. זה יצא יפה... חוץ מזה שבלהקה שאני מנגנת איתה את השיר המדהים הזה יש מתופף מעפעפעפעפעןןן!!!!!! אוףף.. ד"א אני בסיסטית בשתי להקות.. רציתי לנגן את זה עם המתקדמת יותר אבל אני לא יכולה... =/... נקווה שיצא טוב =]

FuryUri

New member
הא?

בשביל לנגן את Is there anybody out there? צריך ככה : בסך הכול גיטרה אחת (אקוסטית יוצא הכי טוב לפי דעתי...) אם ממש רוצים אפשר להביא איזה קלידן טוב להתחלה (אבל שממש ממש לא יעשה הרבה... ממש מעט תווים...) ואולי באסיסט - אבל ממש לא צריך... במקור- יש כמה פריטות על הבאס... 4-5 לא הרבה יותר מזה... ממש מיותר ולא שמים לב... אני מבין אם שמים איזה קלידן להתחלה או לאלתר ליווי ברקע ממש חלש... באס נו מילא... אבל תופים? הא? אנחנו כנראה לא מדברים על אותו שיר? >< ד"א: זה שיר שממש קל לנגן על גיטרה למי שמעוניין לדעת :p אחד מהראשונים שלמדתי אצל המורה שלי... אבל הוא ממש כיפי לנגן :>

FuryUri

New member
אוו.. צודק...

אבל יש בעיה... בימנו מי שיודע לנגן על כנר יש שני דברים שהוא יכול להיות: א) זייפן ברמות לא יאמנות ב) מנגן רק קלאסית ולא שמע בחייו את השיר הזה... כמובן שיש יוצאי דופן... אבל לך תמצא אחד במקום מגורייך :p בהחלט יותר חשוב מאשר קלידים והבאס זה כנר טוב... אם מצאת לך אחד טוב- השיר יצא מעולה...

THE WALL1

New member
אנחנו מדברים ל אותו שיר =]

וגם לדעתי התופים דיי הורסים.. אבל דווקא היום בחזרה זה נשמע לנו בסדר... יש באס וקלידים... וזה יוצא סבבה..

FuryUri

New member
זה לא נשמע סבבה ...

אין תופים בשיר הזה !!!! איןןןןן!!!!! הקשבתם פעם לשיר???????? איך אפשר לשלב בו תופים? איך?????????? אפילו לא מכה אחת על הסנר... אין בשיר שום קשר לתופים... בהחלט הורס את השיר... אני במקומך הייתי אומר למתופף בעדינות "בשיר הזה אין תופים!!! אין!!! לא חייבים לשמוע אותך בכל שיר !!! אין תופים !!!!!!!!!!!!!" או משהו כזה :>

THE WALL1

New member
לצערי ההחלטה לא בידיי

אבל אני יעשה מה שאני יכולה.... אבל בלי קשר לתופים ה*** האלה.. השיר יוצא יפה

למעלה