אוקלהומה מפחידים

fatnoam

Active member
אוקלהומה מפחידים

כמה שהפרי סיזן לא אומר יותר מדי, אוקלהומה בסגל מלא היא קבוצה פשוט מפחידה.

ראס וקיידי מייצרים לעצמם סלים קלים מדי, הם פשוט בלתי שמירים. עם עזרה, בלי עזרה. זה מצחיק, אבל מהצד זה נראה כאילו והם לא ממש משתפים פעולה (לא מחפשים אחד את השני כמו ווייד ולברון בזמנו לצורך העניין), אבל שניהם באותה התקפה זה פשוט יותר מדי.

וזה לא שהשאר פראיירים. קאנטר, איבקה, ואפילו הגמד הזה אוגוסטין יודעים לעשות סל. מקגארי גם לא פראייר בהתקפה. ווייטרס זה וויילדקארד, שיכול להשתלם בסוף. גם בלעדיו הם פשוט קבוצה ממש ממש ממש טובה. אדאמס שווה להם המון בהאסל ובהגנה. יש להם ממש אחלה סגל.

וגם בפרי סיזן, דוראנט שם סלים באחד על אחד כל כך קשים, ועושה את זה כל כך בקלות, מה שגורם לי לחשוב שיש מצב שקיידי יחזור לכושר של לפני שנתיים. אתם יודעים, שהוא זכה ב-MVP, ודי יונאנימוסלי. באמת שאם לא הייתי מפחד מאולדרידג' בספרס, ולא הייתי רואה איזה 60 משחקים של ג"ס בעונה הקודמת, אז הייתי מהמר על הת'אנדר. כמה אנחנו טוחנים את השכל על המזרח, המערב כל כך יותר איכותי.

fatnoam

Active member
עוד קצת על הפרי סיזן

לפני כמה שנים, דווייט הווארד חתם בלייקרס, ויחד עם גאסול וקובי כבר העיתונים יצאו בהכתרות. את הפרי סיזן הלייקרס סיימו ב-0-8 שלילי. הקאבס, שעם קיירי, לברון ולאב מהווים פרוייקט כוכבים פחות או יותר באותו סדר גודל. והנה הם פותחים עונה ב-0-5 שלילי בפרי סיזן. למי שחושב שיש כאן איזשהו שחזור, יש לי חדשות רעות.
&nbsp
בניגוד ללייקרס דאז, שניסו לנצח, כאן הקאבס עולים בהרכב חסר מאוד. הם לא סגרו את סאגת תומפסון (שכרגע כבול אליהם בחוזה, משמע את העונה הוא ישחק בכל מקרה), קיירי פצוע, לברון יושב בצד (כאבים בכף רגל או משהו), ורק למשחק האחרון קווין לאב חזר, היה לא רע אמנם, אבל בעיקר בקטע של להיכנס לכושר משחק. הלייקרס אז שיחקו משחקים עם הטריו הגדול.
&nbsp
בניגוד ללייקרס דאז, הקאבס כבר חוו עונה מוצלחת בשנה שעברה. הם עשו פיינלס. הם עשו פיינלס והאמריקאים, שמעריכים יותר כדורסל אינדיבדואלי מקבוצתי, ראו את לברון עושה מספרים אדירים, ופשוט חסרה לו חתיכה או שניים בסגל (לאב וקיירי שראו את סדרת הגמר על אזרחי). קליבלנד פייבוריטית לזכות השנה אצלם, אל תטעו. הקאבס לצורך העניין כבר הוכיחו. הלחץ עליהם ועל בלאט שונה לחלוטין ממה שהיה ללייקרס עם קובי ודווייט. לברון אפילו חזר לדבר עם לאב על דברים. הם מבינים שהם צריכים אחד את השני אחרת הם שוקעים בנפרד. הם התרגלו למאמן כבר. זו קבוצה מאוד שונה מהלייקרס דאז. יש כאן צוות מגובש ומנצח של רול פליירס. שאמפרט (גם פצוע אגב), מוזגוב, דלבדודבה (שלדעתי יביך את מו וויליאמס בתחרות על הדקות, אם אני מכיר את דייויד). יש כאן קבוצה אמיתית וחזקה. הם יתחילו חלש כי קיירי יחזור רק בינואר, אבל הם הולכים לדבר מאוד חזק השנה. ההתחלה השלילית הזו היא אפילו לא מכה בכנף.
&nbsp
פורטלנד יכולה להיות סוס שחור השנה. הם עשו ניצחון גדול אתמול, חזרו מ-21 הפרש וניצחו בהארכה את יוטה. בגדול, הקבוצה הזו הלכה לפירוק, אז ציפיות אין. מצד שני, יש דמיאן ליליארד. יש מצב שהוא שחקן גדול. הוא טוב, אפילו ממש טוב, זה אנחנו כבר יודעים. אבל יש משהו שמפריד בין סתם שחקנים טובים לכאלה שיכולים להרים קבוצה על הגב לפלייאוף. מן מדרגה כזו שעלו אותה קארי, הארדן וג'ורג' בשנים האחרונות. ליליארד ראה פלייאוף עכשיו, אבל זה כי הוא שיחק עם ה-4 הטוב בליגה (עדיין מעדיף אותו על בלייק. למרות הפלייאוף האחרון). עכשיו על ליליארד יש נטל הוכחה על הגב, ומהכרות איתו יש לי דווקא תחושה טובה. קשה לעשות פלייאוף במערב, אני לא חושב שראשים צריכים לעוף אם הם לא יעלו, אבל גם אם יגיעו להילחם חזק עד הרגע האחרון, יהיה כאן הישג. ואני חושב שהם יגיעו. פניקס לפני שנתיים עלו עם הרכב נסיוני של דראגיץ' ובלדסו, ועם חבורת רול פליירס יחסית אלמונים או לא מהטופ, הם הצליחו לשגע את המערב, לנצח 44 או 46 משחקים, ולמרות שראו את הפלייאוף מהבית, ידענו שמשהו טוב קורה שם. סי ג'יי מקולום הוא גם רכז, ויכול להיות שהציוות בינו ולילארד יוכל להיות ברמה הזו. מקולום פיזית קטן, ולילארד לא שומר, אז הפרוייקט הזה יכול להיות בעייתי בהגנה, אבל בהתקפה זה צמד גאנרים מסוכן. לכו תדעו, פציעה של הגבה, בלגן בקינגס ופאדיחות בדאלאס יכולים להפוך את המקום ה-8 לאפשרי.

fatnoam

Active member
שחקנים בסיטואציה מעניינת

ככה תוך כדי שאני צופה ב-Starters מדברים על העונה הקרבה ובאה, חשבתי על שני דברים.
&nbsp
בראדלי ביל:
בראדלי ביל בפלייאוף בעונה שעברה - 23 נקודות, 5 אסיסטים, 5 ריבאונדים. ממש סחב את הוויזארדס, גם כשוול נפצע. פול ג'ורג', בשנה שאינדיאנה נלחמה בהיט בגמר המזרח, עשה 19, 7 ו-5. פול ג'ורג' בשנה לאחר מכן היה הגו טו גאי של הפייסרס, שהמשיכו לעונה די חלומית של 56-26 עד שהפסידו שוב להיט בפיינלס.
בראדלי ביל עשה פלייאוף לא פחות טוב. יתרה מכך, הוא משחק בקבוצה שהכוכב שלה (נכון לעכשיו), יותר מתרכז בלשמור, למסור ולנסות להביא את הקבוצה ללנצח, מאשר זורק. זו סיטואציה די טובה לקלעי, שמאוד אוהב לזרוק. בליגה כבר מפחדים ממנו, מה שמביא אותו להראות יותר גיוון במשחק, ויצירה לאחרים.
צחוק צחוק, ביל יכול לעשות עונה של 25 למשחק השנה. בטח ליד וול. השנה הוא קלע רק 15. יש מצב שהוא מועמד מוביל מאוד לשחקן המשתפר.
&nbsp
טיי לאוסון:
אם (וזה אם גדול), תורידו את הנטייה של לאוסון למשקה החריף, יש פה דבר גדול. שדי אלתרה בעמדת הפוינט גארד שנה שעברה (בברלי נפצע אז ראינו את טרי ופריג'יוני וכל מיני כאלה), הולכת לקבל את טיי לאוסון, שחקן של 15 ו-9.5. כבר שנים שהוא בטופ 5 של המוסרים בליגה. תחשבו כמה מעמסה יכולה לרדת מהארדן. גם אם זה לא יתאים ביחד, אז בדקות שהארדן נח (על הספסל או על המגרש), אז נראה דברים אמיתיים, ולא פיק אנד רול של פריג'יוני. לאוסון יכול לקלוע בעצמו, מייצר מצויין לאחרים (ויש ביוסטון רול פליירס שצריכים שייצרו להם, אבל הם פינישרים טובים - אריזה, קאפלה, טרנס ג'ונס, ג'ייסון טרי, דוויט פאקינג הווארד). הם לא באמת ויתרו על שום דבר חשוב עבורו.
והוא מגיע אחרי שנה של ירידה יחסית. דנבר היו לא רלוונטיים, וגם ממוצע הנקודות שלו ירד. היו לו בעיות שתיה. בשביל להגיע ליוסטון הוא ויתר על שנה אחת בחוזה שלו (10 מליון דולר שהיו מובטחים, הפכו ללא מובטחים). הוא כאילו בא לקבוצה מנצחת בכוונה להוכיח. תראו כמה ג'וש סמית' הוסיף להם בפלייאוף הקודם, בעיקר בתחום של לעשות משחק. לאוסון זה בדיוק זה, רק קונבנציונאלי. יעיל. שומר טוב אגב. גארד חזק שיכול לשמור על 2 יותר נמוכים, אם יוסטון רוצה לשחק גם אותו וגם את בברלי. יוסטון שיחקו אותה כאן, ומעניין מאוד מה נראה מלאוסון השנה.

rapgamer4ever

New member
מענה לכל התנינים

אוקלהומה: בהחלט קונטנדרית, בהנחה שדוראנט חוזר לעצמו. היא יכולה לשחק עם הרכב הגנתי אדיר (רוברסון ואדאמס) או התקפי אדיר (מורוו וקנטר) או משהו באמצע.
החיסרון של אוקלהומה הוא היעדר המשכיות של חלק ניכר מהסגל, כולל המאמן. אני בטוח שהוא עדיף על ברוקס בסיטואציה הנוכחית אבל שנה אחת זה לא המון זמן לאמץ ולשלוט היטב בשיטת משחק חדשה.

מצד שני אפשר גם למנות את החסרונות של גולדן והספארס: הווריורס התחילו להיחשף בפלייאוף כי בוגט היה נוראי בהתקפה. מול קבוצות גדולות פיזית כמו הספארס או הקליפרס זו עלולה להיות בעיה. אם דריימונד גרין ישפר את הקליעה שלו משלוש (כרגע היא בינונית לחלוטין) זה עשוי לעזור כי הווריורס ישרדו יותר דקות עם בוגט/אזילי בהתקפה.
לסאן אנטוניו אין מובילי כדור ברמה מספיק טובה. אם טוני פארקר ימשיך ביכולת הגרועה הם נשארים עם פטי מילס ומאנו ג'ינובילי בגיל 38. באופן טבעי הספארס ייטו יותר לכיוון משחק הפוסט של קוואי ואלדריג' אבל ספק אם ינצחו כך 4 סדרות, מבלי יוצר איכותי off the dribble.

קליבלנד מבחינתי כבר עכשיו בגמר ה-NBA מה שמגדיל דרמטית את הסיכויים שלה. האתגר יהיה ליצור הגנה איכותית גם כשקיירי ולאב מקבלים 30+ דקות. לדעתי הם בכיוון הנכון.

בנושא של פורטלנד אני חושב שאתה מגזים לגמרי. לילארד אפילו לא קרוב לרמה של קרי והארדן והוא השריד האחרון מהחמישייה. יש לפורטלנד פרוספקטים מעניינים כמו מקולום ומאיירס לנארד אבל הם לא עדיפים על פרוספקטים מעניינים שיש לקבוצות כמו מינסוטה והלייקרס.
לדעתי הבלייזרס בכלל לא בדיון הפלייאוף. 6 מקומות נראים נעולים (גולדן, ספארס, קליפרס, אוקלהומה, יוסטון, ממפיס). ניו אורלינס סבלה מהמון פציעות בשנה שעברה ועדיין עשתה 45 ניצחונות, אין סיבה שלא תשחזר ואפילו תשתפר השנה. על המקום השמיני ילחמו קבוצות כמו:
- יוטה- נהדרת מאז האולסטאר.
- דאלאס- לדעתי תאכזב.
- דנבר- לא סופרים אותה אבל הסגל שלה איכותי משל הבלייזרס.
- פיניקס- שרויה בבלגאן שלם אבל יש לה שיטת משחק מסוימת שניצחה לה משחקים.
- סקראמנטו- כן, אפילו הסיכוי של הקינגס לפלייאוף גבוה משל פורטלנד.

ה-4 הטוב בליגה: קודם כל זה אנת'וני דיוויס. אבל אפילו אם נשווה את גריפין לאלדריג' אני מעדיף את הראשון בלי לחשוב פעמיים. הוא יותר טוב מאלדריג' ולא רק בפלייאוף האחרון, להזכירך סיים שלישי בהצבעה ל-MVP בעונת 13/14.

בראדלי ביל: הוא היה מצוין כבר בעונת הסופמור ולכן רציתי להמר עליו בתור MIP לעונה האחרונה. בסוף לא הימרתי עליו בגלל הפציעה ואכן הוא סבל מפציעות לאורך כל העונה. אני חושב ש-25 נקודות זו קפיצה דרמטית מדי אבל אני כן מצפה ממנו להפוך לטופ סקורר של הוויזארס. יש לו קליעה מצוינת (כולל מכדרור), דריבל ברמה גבוהה ויכולת מסירה. הוא צריך להגיע יותר לצבע ולעונשין ואז יהפוך לנשק התקפי אדיר. לגמרי הימור מוצלח ל-MIP.

טיי לואסון: מסכים איתך שיש לו הרבה מה לתרום ליוסטון. היו להם רק שני יוצרי מצבים (אלא אם אתה מחשיב את ג'וש סמית') וזה מעט מדי. לואסון יספק לרוקטס אופציה שלישית וגם יוריד חלק מהנטל המטורף על הארדן. אני לא מסכים איתך לגבי היכולת ההגנתית שלו, לדעתי הוא חלש בתחום.
בכל מקרה יוסטון תהיה טובה מאוד אבל בהנחה שכל הקבוצות בריאות אני מדרג אותה רק במקום החמישי במערב.

fatnoam

Active member
אני איתך ברוב הדברים

אנטוני דייויס - מבחינתי הוא סנטר, הקבוצה שלו משחקת טוב יותר שהוא סנטר. בכלל, הם נתנו איזה 50 מליון לעומר אשיק בקיץ באחד מהמהלכים היותר תמוהים של הפגרה. בכל אופן, דייויס הוא אולג'וואן הבא, וגם האקים שיחק איזה שנה שנתיים כ-4 לצד סמפסון. אני אומר אולג'וואן, כי באמת מאז האקים לא היה גבוה כל כך אול אראונד במשחק שלו. היו גבוהים טובים כמו דאנקן גארנט ושאק, אבל גיוון כל כך מושלם במשחק לא היה, ודייויס זה פשוט זה. הקטע אצלו, בגלל שהוא בדור אחר של כדורסל, אז במקום משחק פוסט נראה ממנו משחק פנים לסל. הוא כבר עכשיו השחקן הכי טוב בליגה (לדעתי), ואם יפתח משחק פוסט יותר טוב, וטווח לשלוש, יש לו קייס להיות גם השחקן הכי דומיננטי מאז שאקיל. בכל מקרה, אם הוא 4, אין לי ספק שהוא יותר טוב מלמרכוס ומבלייק.
&nbsp
בקשר לפורטלנד -
מסכים ששבעה מקומות במערב נעולים. אני מאוד מהמר על יוטה במקום השמיני, כקבוצת הגנה הם ממש טובים (בדקו בסטטיסטיקות, הם ממש טובים). אבל, כל שאר המתמודדות לא-משהו בלשון המעטה.
- פניקס חלשה בלי הקומבו של דראגיץ' ופריי. אני מאמין ביכולת של ברנדון נייט לקבל דאנקים על הראש, לא לנצח משחקים.
- לסקרמנטו יש סגל טוב יחסית, אבל אי השקט שם בהנהלה והמתיחות הצפויה של ג'ורג' קארל עם קאזינס ורונדו... לא יודע. מספיק שקאזינס ייפצע לאיזה שמונה משחקים ויתפתח כדור שלג שם שלאף שחקן אין מספיק אופי בשביל לעצור.
- דנבר הולכת לטנקינג. זו קבוצה שבשנה שעברה לפני כל משחק ספרה כמה משחקים נשארו עד תום העונה, והשנה החליפו את השחקן הכי טוב שם בילד בן 19 (שיהיה טוב לדעתי, לא סביר שהוא יהיה גדול, בטח לא השנה). אני לא חושב שדנבר ינסו לנצח, למעשה צפה טריידים בגזרה תמורת בחירות דראפט.
- דאלאס גמרה את הסוס. אם לפני שלוש שנים היית אומר לי על חמישיה של דרון-מת'יוס-פארסונס-דירק הייתי מתלהב, אבל דרון כבר פח (לא יודע אם יש מישהו בפורום הזה שאהב אותו יותר ממני), מת'יוס חוזר מפציעה שגמרה את פאקינג קובי בראיינט, פארסונס גם נפצע בעונה הקודמת וכלבן סיכויי החזרה לרלבנטיות שלו קטנים אף יותר, ודירק כבר מת. חלאס, הוא מת. אי אפשר לבסס עליו כלום. לתמהיל הנפלא הזה אתה מוסיף את ג'אבייל מקגי לעמדת הסנטר. מהספסל לא מגיע שום דבר. קרלייל אחלה מאמן אבל הוא לא יוכל לעבוד עם החומר שחקנים הזה.
&nbsp
בסופו של יום, אנחנו נשארים עם יוטה, הלייקרס והטימברוולבס רלוונטיים אף פחות מהנ"ל. זה רק יוטה. ויוטה יכולה למעוד. היא יכולה למעוד כי אולי גובר זה נחמד ל-20 דקות גג ולא יותר, ואולי הוא לא יתפתח לכלום בהתקפה. כי פייבורס "ממשיך להשתפר" כל שנה, ועדיין אני תוהה מתי נראה ממנו משהו. הייוורד נתן עונת שיא, אבל אולי זו היתה הבלחה? וזה עוד הצד החזק של הג'אז. הבקקורט שלהם אולי הכי חלש בקונפרנס. אני אוהב את אלק ברקס, אבל גם הוא חוזר מפציעה. רודני הוד עוד ילד, טריי ברק לא עומד בציפיות כבר שנתיים, ודאנטה אקסום גם נפצע.
&nbsp
כאילו אני מסכים לחלוטין ש-7 מקומות נעולים (גם אם איכשהו ממפיס או ניו אורלינס ידרדרו בדירוג, הם עדיין בטוח יעלו), אבל המקום היחידי שנשאר בהחלט אפשרי לפורטלנד לתפוס אותו. יוטה היא היחידה שעדיפה עליהם לדעתי, אבל לא בכזה הרבה, וגם להם יש בעיות. זה פתוח.

OrEl74

Well-known member
מנהל
למה כל כך בטוח שניו אורלינס יעלו?

בעונה שעברה הם היו ראש בראש עם ווסטברוק ועלו רק במחזור האחרון.
העונה אוקלהומה בריאה (חמסה חמסה) ותתפוס את אחד מהמקומות הראשונים.
&nbsp
נכון שדאלאס ופורטלנד מאבדות גובה אבל זה עדיין לא אומר שהן לא יאבקו על מקום בפלייאוף מול ניו אורלינס שלא השתפרה מידי בפגרה הזאת ותמשיך להתבסס על היכולת הפנומנלית של דיוויס.
ומי יודע, אולי גם סקרמנטו יצטרפו למאבק הזה?
בכל מקרה, לא הייתי חותם כל כך מהר על כך שניו אורלינס תהיה בפלייאוף, המערב כפי שציינת, כל כך איכותי שהכל יכול לקרות שם.
&nbsp

Cade Foster

New member
אחי פורטלנד חלשה מאוד

תעיף מבט על הסגל שלהם. חוץ מלילארד ופוטנציאל מאוד גולמי אין שם שום דבר. אם הם עושים פלייאוף סטוטס הוא מאמן העונה ולילארד עולה לכיתה של ווסטברוק, קארי ופול.
&nbsp
דאלאס לא תהיה טובה יותר מהעונה שעברה, ופוטנציאל ההידרדרות שלהם גבוה יותר כי נוביצקי (שהוא אחד השחקנים האהובים עליי) כבר באמת נראה חלש מאוד.
&nbsp
בניגוד לעונה שעברה אם ניו אורלינס לא תהיה בפלייאוף זה יהיה כישלון צורב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
האמת שאתה צודק

פורטלנד באמת מאוד חלשה, שכחתי שהם איבדו לא רק את אולדריג' אלה גם את לופז ובאטום.
&nbsp
&nbsp

אני לא רואה איך גארנט פחות אול אראונדר מדיוויס וגם לא מהאקים

יכולות הובלת הכדור של גארנט במינסוטה עולות משמעותית על אלה של שני האחרים, כשהוא אשכרה שיחק סוג של PG לפרקים.
&nbsp
משחק הפוסט שלו כמובן פחות מלוטש משל האקים אבל את זה אפשר להגיד ככה"נ על כל השחקנים בהיסטוריה.
&nbsp
אם דיברת על משחק פנים לסל כנקודה שיש לדיוויס וחסרה לביגמנים מדורות אחרים, אז אחת הביקורות הכי גדולות נגד גארנט הייתה שהוא משחק יותר מידי עם הפנים לסל.
&nbsp
גארנט לא זרק שלשות כי זה לא היה המשחק של ביגמנים בזמנו אבל לונג טו'ס, לרוב אחרי דריבל אחד היו עמוק בארסנל שלו, גם בעונות בבוסטון והיום הוא גם היה מתרגל לזרוק שלשות אם עוד היה בפריים.

OrEl74

Well-known member
מנהל

לא זכור לי עוד שחקן בליגה שהוביל את הקבוצה שלו בכל הקטגוריות (למעט אחוזים מהקו ושלשות) והוא בכלל ביג מן.

fatnoam

Active member
כן אני מסכים עם זה למען האמת

לפעמים אני כותב בלהט.
&nbsp
אין ספק שגארנט הוא אחד האול אראונדים הטובים. עוד משהו שלא ציינת, זה שהוא בטופ 50 בכל הזמנים בחמשת הקטגוריות (מצטבר), והוא השחקן היחיד שעשה את זה אי פעם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ווסטברוק הזה חתיכת בהמה

פרי סיזן או לא, הבן אדם חיית טרף.
21 נק' 10 ריב' ו-10 אס' מול יוטה הלילה

fatnoam

Active member
כן ודוראנט 29 עם 11-15 מהשדה...

זה פשוט שני שחקנים שאי אפשר לעצור באותה קבוצה...

Anfield

New member
הרוסטר הכי טוב שראיתי באוקלהומה

כל כך מגוון ואיכותי בשני הצדדים של הפרקט.
בפרי סיזן ההפסד היחיד הגיע כשכל החמישייה הראשונה לא שיחקה בכלל.
מטורף ששחקנים 11-12 בסגל הם סינגלר ומגירי. עד לא מזמן אפילו הספסל היה נראה רע מאוד. אין ספק שקלטו שדוראנט בעונת חוזה וצריך לעשות הכל כדי להראות לו וגם לווסטברוק שמתכוונים לתת להם את כל הכלים מסביב כדי שייקחו אליפות.
מחכה לפתיחת העונה, יש המון ציפיות.
המערב מטורף אבל אני רוצה להאמין שיש לנו סיכוי לפחות כמו ליתר.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
ברור שיש להם סיכוי

הדבר היחיד שיכול להפיל אותם זה הגנה כי לפחות על פניו, לא נראה לי שיש להם איזה שחקן סופר הגנתי שיעשה את העבודה המלוכלכת עבור האחרים ויש שם כמה חורים רציניים מאוד כמו וויטרס וקנטאר.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Cade Foster

New member

רוברסון הוא שומר פרימטר מעולה והוא בכלל צפוי לפתוח בחמישייה. אם ווייטרס יזיק באיזושהי צורה אפשר יהיה בקלות להעיף אותו מהרוטציה, מורו מחכה להזדמנות וגם הרכבי 2 רכזים עם 2 מבין אוגוסטין, ווסטברוק ופיין באים בחשבון. אדאמס ואיבאקה נראה לי כמו חיפוי יותר מהולם לחורים שישאיר אחריו קאנטר.

אין להם חורים בחמישייה באף צד של המגרש. השאלה היא איך ייראה משחק ההתקפה שלהם. לי קשה להאמין שאפשר להפיק מדוראנט וRW את סכום החלקים שלהם.

רוברסון שחקן הגנתי טוב אבל הוא עדיין לא סטופר

ובהתקפה הוא לחלוטין עונה על ההגדרה של חור. מורו לעומת זאת הוא חור הגנתי. ההרכב של ווסטברוק-אוגוסטין אכזב בסוף עונה שעברה בהתקפה אבל בהגנה הוא עמד בציפיות שהיו לי - הוא היה רע. קאנטר הוא אחד משחקני ההגנה הכי גרועים בכל הליגה ואדאמס הוא אולי לא לגמריי אפס התקפי כמו פרקינס אבל הוא שואף לשם.
&nbsp
אין להם חמישייה פרקטית בלי שני שחקנים שהם חורים באחד משני הצדדים של המגרש. ולמרות כל מה שאמרתי - למזלם יש להם שחקני הגנה טובים מאוד כמו דוראנט ואיבאקה ולפעמים ווסטברוק כשהוד במוד המתאים שיכסו על הפער ההגנתי ואותם חבר'ה, בעיקר בצירוף קאנטר שהוא בעיני מאוד אנדרייטד בהתקפה (אחד הטובים בליגה!) הם יכולים לעשות בצד השני דברים עוד יותר פסיכיים, במיוחד אם סופסוף הגיע מאמן טיפה יותר יצירתי מברוקס. יהיה קשה למקסם את דוראנט+ווסטברוק אבל עם הסביבה ההתקפית שם נמצאים בה זה יכול להספיק.

Cade Foster

New member
שכנעת אותי

האמת שבאתי לכתוב שלאוקלהומה תמיד יהיה מי שיעשה נקודות בצד אחד והגנה בצד שני וזה נכון. אבל אחר כך באתי להשוות לקבוצות אחרות (בוגוט חור התקפי בג"ס, לאב חור הגנתי בקליבלנד וכו') ואני שם לב שלקבוצות הטובות באמת אין הרבה שחקנים שהם ממש מינוס בצד אחד של המגרש, מקסימום שניים. באוקלהומה יש המון שחקנים כאלה ברוטציה וזו יכולה להיות בעיה, אלא אם כן באמת ווסטברוק יתחיל לשמור כמו שצריך והדקות של קאנטר יתוזמנו היטב מול סנטרים שלא יענישו אותם על הנוכחות שלו על הפרקט.

למעלה