אוקי.....

תרי?...אהההמ....../images/Emo9.gif

טוב..במסגרת מאמצי להוציא ציון בפסיכומטרי שיעלה על הציון השדודי הממוצע...חחחח
..החלטתי לשפר קצת את האנגלית שלי ובעצתה של תרי נכנעתי ואני מתכוונת לקרוא פיקים...חחחח אז תר? הדפסתי את הפיק מההארמי בורד: "REDUCE ALTITUDE" הדפסתי את כל 8 הפרקים ואני מתכוונת להתחיל לקרוא עוד היום...רק ש...מדיפדוף קצר באחד הפרקים(ממש קרצר...) ראיתי כל מיני דברים ש...איך אני אומר את זה.....האהההההמממ....מצאו חן בעניי! יש שם הארם עם שום דבר מלבד מגבת למותניו, יש שם מאק יושבת על ברכיו של (לא כסא הפעם) הארם...יש שם דברים נחמדים ומעניינים ביותר...חחחחחח וזה בא ממי שתמיד שנאה פיקים! אז אם מישהי מכן כבר קראה את הפיק הזה-והוא לא מסתיים טוב- תגידו לי מעכשיו-כי אם אני אקרא 8 פרקים (משהו כמו 50 עמודים!) ולא ייצא לי מזה כלום בסוף אלא רק עצבים- אני תולה אתכן!!!!! אז מי כבר קרא/ה את הפיק?????.

חייב לראות!!!האאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמללללללללללללה אמללללללללללללה אמללללללללללללה אמללללללללללללה
הנה תראו מה יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האאאאאאאא תמיד ידעתי שיש עוד תמונות אופניים!!!!!!!!1 זה יותר רטוב ממה שתיארתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם הפורום יכל להעיף אותי עכשיו כמו בצ'אט מההתלהבות בגלל הצפה הוא היה עושה את זה!
האאאאאאאאאאאאא כנסוווווווווווווווו!!!!!!!!!!~~ http://www.fordjefans.com/imagesp/MalibuShootPurchase.htm

הבנאדם פשוט מושלם !דאמט!!../images/Emo99.gif

ווואי אני מדברת עם עצמי בחיי!!! כל השירשור הזה זה שיחה שלי עם עצמי אבל מה אכפת לי????! אתם ראיתם את מה שאני ראיתי??? האאאאאאאא זה משגעעעעעעעעעעעע~ תמונה מס1 , תמונה מס2 , תמונה מס5 , תמונה מס 11 , תמונה מס' 16, 19 21 24 ובעקר התמונה של 23!!!! האאאאאאאאאאאאאאאא אני רוצה להיות האופניים!!!!!!,

harmless

New member
כן זה אחלה של פיק לכי על זה

ואיזה אחלה של תמונות!!! והוא בהחלט נראה נהנה מהאופניים שלו
וואי אין לי כוח!!! חחחח סוז 50 עמודים של ג'אג זה כלום! זה נחשב לממש קצת. תנסי לקרוא לכל שיעור מאמר של יותר מ- 50 עמודים וזה ממש לא ג'אג! בעעעעעעעעע למה זה לא ג'אג????????

תגידי מה הענינים איתך? מה נעלמת לי?

ואני חושבת שעם תיאורים כמו של הארם רטוב עם מגבת מסביב למותניים...די שכנעו אותי לקרוא את הפיק הזה...חחחח (ומי שיראה את ההודעה הזו יהיה בטוח שמישהו השתלט לי על הכינוי....חחחחחחח
)

harmless

New member
נעלמתי כי יש כל כך הרבה חומר

וכל כך מעט זמן! אמרתי לך שזה מה שיקרה כשאני אתחיל ללמוד. וסוז את הפיק הזה לוקח רבע שעה לקרוא מקסימום חחחחחח

harmless

New member
כן את כל ה- 8. זה נחשב לקצר ביותר

הנה דוגמא של פיק טיפוסי (מבחינת אורך ממש לא טיפוסי מבחינת עלילה) שנחשב יחסית לארוך. קחי בחשבון שזה רק פרק אחד. צריך להיות עוד שניים כאלה (אבל לצערי הם עדיין לא נכתבו ארגגגגג) http://www.daenarsjagfanfiction.com/fanfiction/lass1.html תכנסי לכל אחד מהפיקים באתר שלה ותראי מה זה פיקים ארוכים ואז גם את תגיעי למסקנה שהפיק הזה ממש קצר

טוב תשמעי סיימתי כרגע את הפרק

הראשון (5 דק' בערך...
) ואני חייבת להגיד לך... זה כל כך לא אופייני שהארם ומאק ידברו כ"כ הרבה זמן בטלפון... הק... פנים מול פנים הם לא מדברים כ"כ הרבה... לפעמים אני חושבת מה יהיה השיא של השיחה הבאה שלהם...5 שניות ? 4? 3? זה פשוט הולך ומטמעט כל הזמן ... כל פעם יש הפרעות , דברים שנכנסים באמצע...חחחח כאילו כל הפרק הראשון...חחח זה כמעט השיחה הטלפונית שלהם..חחח אולי במשך 4 פרקים הם לא דיברו כ"כ הרבה כמו בפיק הזה..חחח בעיקר על דברים אישיים...חחחחחחח מה אני אגיד לך...עולם הפיקים הזה....

ותרי את בטוחה שאנחנו מדברות על

אותו פיק? כי מה שאת נתת לי ממש קצר יחסית למה שאני קוראת עכשיו!משהו פה לא מסתדר!

harmless

New member
סוז זה רק נדמה לך!

הפיק שאת קוראת עכשיו אפילו לא רבע מהפיק שנתתי לך. עוד דוגמא לפיק- http://www.daenarsjagfanfiction.com/fanfiction/collateraldamage.html

יש סרט מצמרר על תאונות דרכים

בערוץ 2... רק בגלל המאמץ של האנשים האלה כדי להשפיע עלינו...שווה לקחת שניה ולחשוב קצת לפני שעולים על ההגה...

Hieros Gamos

New member
איזה עוד פיק נתת לה תר?

אם תר לא נתנה לך את זה עד עכשיו אז תקראי את... כמעט כל אם לא כל הפיקים פה- http://aerogirl.dhs.org/ לכי קודם כל לסטנדאלונס... אני (בגלל סדיזם קשה...בעיקר) מאוד אוהבת את lessons learnd....חח

Hieros Gamos

New member
חח שאיי ג'יי והארם נלכדים שם בבניין

אחרי שהניסוי התפוצץ והארם נפצע קשה והם מדברים ובלה בלה בלה והארמי כמעט מת....*כמו שאמרתי, סדיזם קשה* ואז יש שם את השיחה של סידני רק שבסוף הפיק היא מתוקנת חח... אני בכלל מתה על הפיקים שלהה....

למעלה