אוקי..

3נטוש

New member
אוקי..

יש לי משחק נורא נחמד לפורום.. קוראים לו החוליה החלשה..(אוו להלן שם שאני חשבתי עליו אלן ריקמן -האוסקר!) עושים רשימה של הסרטים שכולם ראו.. ומשם מוצאים את הסרטים עד שמגעים לסרט הטוב ביותר.. רוצים? בא לכם? אבל המשחק דורש שיתוף פעולה אז ? תשרשרו אנשים!

DARK ANGEL14

New member
אוקיי../images/Emo15.gif

הרעיון מוכר לי מאיפשהו LOL
הממ ראיתי את
: שלושת ההארי פוטרים מת לחיות אהבה זה כל הסיפור נשיקת הבוגד נמל אפל הצילו אני דג אקדח אישה ונשיקה אוהב אותך בטירוף דוגמה ראש בראש על תבונה ורגישות רובין הוד נסיך הגנבים נערת החודש וזהו אני חוששת

DARK ANGEL14

New member
אה ושכחתי עוד כמה כמובן../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

אהבה עיוורת כיבוש הגלקסיה בעיניים עצומות עכשיו זה זהו...

3נטוש

New member
אוקיי הסרטים שלי..

אממ הארי פוטר 1 הארי פוטר 2 הצילו אני דג מזמר דוגמא מת לחיות אהבה זה כול הסיפור נשיקת הבוגד נמל אפל אקדח אישה ונשיקה אוהב אותך בטירוף ראש בראש על תבונה ורגישות רובין הוד נסיך הגנבים נערת החודש זהו עכשיו אנחנו צריכים עוד אנשים! איפה כולם?!

נו באמת......./images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

שימי רשימה של כל הסרטים, לא רק מה שאת ראית, כי יש כאלה שראו חלק, ויש כאלה שראו הכל, בלאו הכי מי שלא ראתה תוריד קודם כל את זה, וככה נמשיך, סבבה?

3נטוש

New member
והנה כול הסרטים..

רומיאו וג'וליט מת לחיות נערת החודש אוהב אותך בטרוף אקדח אישה ונשיקה רובין הוד עינים פתוחות לרווחה בוב רוברטס מזמר על תבונה ורגישות בגידות מאחורי הקלעים מייקל קולינס רספוטין נשיקת הבוגד כיבוש הגלקסיה נמל אפל דוגמה הצילו אני דג ראש בראש הארי פוטר ה-1 החיפוש אחרי ג'ון גיסיק הארי פוטר ה-2 האהבה זה כול הסיפור הארי פוטר ה-3 אממ אני חושבת שזהו אבל אם שחכתי אתן מוזמנות להוסיף..

3נטוש

New member
ואני את אקדח אישה ונשיקה רק פשוט כי

ראיתי וזה לא מצא חן בעיני..

black dog angel

New member
לא ראיתי הרבה...אבל יש כמה

ה"פ 1 ה"פ 2 ה"פ 3 מזמר דוגמה ראש בראש ועוד אחת שאני לא יודעת את השם שלו...

3נטוש

New member
אוקי אני מבינה שאין תגובה?!

אוףף עכשיו אני עושה חוקים חדשים למשחק ונתחיל מחדש.. 1. צריכים להחליט על סרט שרוצים עד שבוע בלבד
2. כדי לקיים את המשחק אנחנו צריכים שיתוף פעולה! אני רוצה לעשות את המשחק יפה אבל אתם לא משתתפים אז בבקשה!

3נטוש

New member
והנה הסרטים שוב../images/Emo70.gif

רומיאו וג'וליט מת לחיות נערת החודש אוהב אותך בטרוף אקדח אישה ונשיקה רובין הוד עינים פתוחות לרווחה בוב רוברטס מזמר על תבונה ורגישות בגידות מאחורי הקלעים מייקל קולינס רספוטין נשיקת הבוגד כיבוש הגלקסיה נמל אפל דוגמה הצילו אני דג ראש בראש הארי פוטר ה-1 החיפוש אחרי ג'ון גיסיק הארי פוטר ה-2 האהבה זה כול הסיפור הארי פוטר ה-3 תתחילו!

3נטוש

New member
ואני אני מתחילה..

אממ אני מוציאה את עיינים פתוחות לרווחה -סרט דוחה! לא אלן חסה וחלילה אבל הסרט עצמו יאק!

למעלה