אוקי...

DARK ANGEL14

New member
באסה שאין../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

חחח אוקיי
, אם את אומרת

jingelly jane1

New member
אז התשובות שלי....

איך קוראים לי? אפרת השיר האהוב עליי? "גולדן סלאמברס" -ביטלס, "אין דמנד"- טקסס (...) השיר השנוא עליי? אין משהו מסויים.. הלהקה/זמר/זמרת האהובים עליי? ביטלס הלהקה/זמר/זמרת השנואים עליי? גם.. אין... אני רוצה/לא רוצה לחזור כבר לבצפר? (לתלמידים שבינינו) לא, לא.... איך קוראים לחיית המחמד שלי? ): אין החוויה הכי מזוויעה שלי מהשבוע האחרון? נפל עלי טוסטר. באיזה שמפו אני משתמש? הוואי מה המאכל השנוא עליי? כבד באיזה עוד פורומים אני מככב? תרבות בריטניה איך הפורום בינתיים ובכלל? מתוק במיוחד אני מוסיף תמונה שלי : סורי, אין..... תשאלו את מאיה....

tribe spirit

New member
יאיי שאלון!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

ני אוהפת..
איך קוראים לי?נדיה השיר האהוב עליי?על הכנרת בזריחה,של אביב גפן השיר השנוא עליי?אממ...לא ממש יש...כרגע זה תזיזי ת'ישבן..
הלהקה/זמר/זמרת האהובים עליי?אביב גפן ורד הוט צ'ילי פפרס הלהקה/זמר/זמרת השנואים עליי?סבלימינעל ומאיה בוסקילה אני רוצה/לא רוצה לחזור כבר לבצפר?כןןן!!!אני רוהצ!!!1 איך קוראים לחיית המחמד שלי?תומס...אהבת חיי...חתול אופיקורס.. החוויה הכי מזוויעה שלי מהשבוע האחרון?הייתי יותר מדי זמן בבית.לא כיף. באיזה שמפו אני משתמש?אוהבת דאב,אבל בעיקרון הכל כל עוד אין בזה סיליקון,או כל עוד זה לא של פרוקטור אנד גמבל יימח שמם(פנטן,הד אנד שולדרס הרבל אסנסס) מה המאכל השנוא עליי?בשר דגים וכל מה שמכיל אותם וג'לטין.. באיזה עוד פורומים אני מככב?אוו...השבט,אביב גפן,היהודים,רד הוט צ'ילי פפרס,הארי פוטר הספר,אלן ריקמן(אופזס זה פה!),השפה העברית,ירושלים,צמחונות-טבעונות,חתולים.ועדיין יש לי חיים,מוכשרת שכמותי..
איך הפורום בינתיים ובכלל?מדהייים!אנשים טובים מאוד...חיחי... אני מוסיף תמונה שלי :נו טוף...אבל צריך ללחוץ ולהגדיל אותה כיסתסם ככה היא קצת מעוותת..

tribe spirit

New member
איי ויש!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

ילד חמוד הכי בעולם שקוראים לו שגיא.אם הוא היה בגובה שלי ולא קטן ממני בשנתיים,היה מצב...כרגע הוא רק הפילגש שלי.

tribe spirit

New member
עוד תמונה.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אחת מהתמונות היחידות שבהן אני כן מרוצה מעצמי...תודה לשיר המוכשרת שצילמה את זה בטעות(אני יפה רק בטעות,אומרים לי פה)...ד"א השטנית-מלאכית זאת אחותי הקטנה...וההוא מאחורה זה בעל הרגל מהתמונה הקודמת.

מלאכית16

New member
אני../images/Emo70.gif^^../images/Emo110.gif|קר|

איך קוראים לי? לוידעת.
השיר האהוב עליי? (מותר כמה כמובן [ואם לא בא לי?!!?
])- אמ...שיינינג סטאר של הבאקסטריט בויז ופויזון של אליס קופר..
השיר השנוא עליי? מממ..שירים של בריתני.. הלהקה/זמר/זמרת האהובים עליי? באקסטריט בויז
הלהקה/זמר/זמרת השנואים עליי? בריתני וג'סטין. ביחד ולחוד
. אני רוצה/לא רוצה לחזור כבר לבצפר? (לתלמידים שבינינו) אין ביצפררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
וווווווווווווווווווווווווווייייי
^^ איך קוראים לחיית המחמד שלי? כרישששש
והוא הדג של אח שלי, אבל מאתמול אני לוקחת עליו חסות ומתחילה גם להאכיל אותו (אחרי חמש שנים בערך שהוא לא ראה אוכל
) החוויה הכי מזוויעה שלי מהשבוע האחרון? מממממ...לא שכרגע זכור לי..אבל עבר עלי שבוע די הזוי
באיזה שמפו אני משתמש? בעקרון כל דבר שלא מנוסה על בע"ח..אבל בינתיים זה הוואי. מה המאכל השנוא עליי? בשר=רצח.
באיזה עוד פורומים אני מככב? ממ...לא מככבת..אבל משתתפת..מאנגה ואנימה, קיציס ופרידמן ורב"י ואנ"ה.. איך הפורום בינתיים ובכלל?
אני מוסיף תמונה שלי :לא.

I n n u e n d o

New member
הנה הנה...

איך קוראים לי? דורין השיר האהוב עליי? Queen - Innuendo! השיר השנוא עליי? We are the world
הלהקה/זמר/זמרת האהובים עליי? קווין. הלהקה/זמר/זמרת השנואים עליי? בריטני ודומותיה. אני רוצה/לא רוצה לחזור כבר לבצפר? רוצה רוצה![לא שזה יעזור
] איך קוראים לחיית המחמד שלי? בת-אל החוויה הכי מזוויעה שלי מהשבוע האחרון? החלקתי מהמכנסיים שלי
באיזה שמפו אני משתמש? פנטן מה המאכל השנוא עליי? גוייבה באיזה עוד פורומים אני מככב? תשוקות איך הפורום בינתיים ובכלל? תמיד היה כיף
אני מוסיף תמונה שלי : תמונה שלי שהייתי תינוקת

למעלה