אוקי..

אוקי..

אני צריך את מקום המפגש ואת הזמן של המפגש עכשיו! עד מחר כבר לא יהיה לי אינטרנט (לתמיד
) אז אני כבר צריך להפרד מכם.. בכל אופן זה הולך להיות יום ממש רע(מחר).... אין לי יותר טלוויזיה ואין לי אינטרנט והגרוע מכל... מחר ההורים שלי מתגרשים ואבא שלי עובר לתל-אביב (כשאני גר בנהריה)
.. אז.. למרות כל התקופה הגרועה מאוד שעוברת עלי.. אני עדיין רוצה ללכת למפגש ולראות את האנשים בפורום.. כי מחר אני כבר לא יהיה פה! טוב.. אני צריך את הזמן ואת מקום המפגש בבקשה. נ.ב:למישהו יש פה הורים גרושים?? אני פשוט לא יודע איך להתמודד עם זה...

yoo

New member
גם אני משתתף בצערך...))):

אני חושב שיש פורומים של הורים גרושים, אם תרצה לדון בזה עם אנשים שעברו את זה כמוך עד שיקחו לך את האינטרנט... תהיה חזק בכל מקרה...

Hwoarang

New member
אצלי ההורים גרושים

ומתי שהודיעו לי על זה היה לי מאוד קשה, אבל אל תשכח שאם הם לא יכולים להיות ביחד, זאת כנראה ההחלטה הכי טובה לעשות תסתכל גם על הדברים הטובים בזה: פי 2 מתנות, יש לך שני בתים, שני חדרים והם עדיין ההורים שלך טוב דיי כבר להיות פסיכולוג(יש עתיד או לא?:) פשוט אל תהיה פסימי ד"א אתה יכול להיכנס לפורום דרך חבר או דרך בצפר ככה שנשמע מה שלומך

Light woman

New member
תום כנס לפה עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תקשיב הפרטים לגבי המפגש עוד לא נקבעו אז תשאיר לי את הטלפון שלך במסרים ואני מבטיחה לעדכן אותך שזה יקבע כי אין דרך אחרת אם לא יהיה לך אינטרנט.

למעלה