אוקי...

Levinzone

New member
אוקי...

כמה דברים: 1. ראיתי בדף הקודם שדיברתם על רקורד חזק אמפייר רקורדס)- קודם כל התרגום של השם ממש ממש דפוק!! ודבר שני- זה אחלה סרט כל כך נהניתי לראות אותו!! 2. אתם חייבים לטעום אפל מיניז זה ממש טעים. זה קורן פלקס כמו סיני מיניז אבל עם תפוחים טעייים 3. יש לי מחר משוה במת``מ..אני הולכת להיכשל 4.מה אתם עושים מחר בערב?

זה באמת טעים!!!

חשבתי שאני היחיד שאוהב את הזבל הזה... בקשר ל3: בהצלחה? 4: מחר הולכים לישון...

Levinzone

New member
למה זבל?

זה לא אמור להיות בריא?:) בכל אופן זה טעים ותחליף מוצלח לשוקולד שאני לא אוכלת... ולא נראה לי שאני הולכת להצליח במתמטיקה ואני אאלץ לחזור למורה שלי שהיה די נאצי באמת הוא היה כותב לי בוז ובושה על התרגילים!טוב חלאס....! נראה לי שאנחנו הולכים לעשותקומזיץ -אין לי כסף להוציא..ואולי היודניק החמוד שלי (שלי..לא ממש) יהיה שם ויהיה מגניב איזה כיף יש לי בית ריק בסופ``ש

זוהי דיפלומה! אהההההההההההה

אנ לא יכולה לסבול את זה יותר! אני כאן בקושי פעם ביום, אוליי יומיים, ובלי העניין שאני אף פעם לא רואה את הפורום עד הסוף בגלל שגיאות (דווקא היום יצא! הללויה!) ואני לא יכולה לעבור עמודים, ואני שונאת את הממשק הישן- אני פשוט לא מצליחה לעקוב אחריי הודעות! למשל, כתבתי הודעה, ולא הספקתי לראות תגובות כי היא כבר עברה עמוד! לדעתי זה נובע בעיקר מהודעות הי- יש כאן מישהו, או שאר שטויות למיניהן שמנסות בכוח לעשתו מהפורום הזה צ`ט. אבל אין תלונות, העיקר שיש אקשן. אז הנקודה שלי- היא שכנראה די הפסדתי את הדף הקודם. ו..רקורד חזק זה הסרט השני הכי אהוב עליי בעולם!!! שעות, שעות על גבי שעות אני יכולה לשבת ולדקלם את כל הסצנות, ובעיקר להעביר דיונים מרחיקי לכת בנוגע לתקליטי אמפייר!! פשוט הקומדיה הכי מצחיקה שראיתי בחיי. ואני מדברת בכל הרצינות. לנצח!!! אז...היכן היינו?? על מה דיברו? ואני מקווה שזה לא יעבור עמוד מהר או לפחות לפני שמישהו או שניים יספיקו לקרוא..אוף..

מחר בערב?

תכננו לעשות מסיבה מרובת אנשים (ואני בתור היחצנית הראשית כמובן) בבית של החברה הכי טובה שלי ואי אפשר... אז או שאני אמצא מישהו (או במקרה מסויים, מישהי אפילו) לצאת איתו, או שאני סתם אשרוץ בסנטר כהרגלי... או שאני אצא לסרט עם שני...

N0

New member
וו N0 מדרדר...

לN0 יש מחר מבחן בספרות אבל הוא החליט לא לבוא... מחר N0 חושב להזמין כמה אנשים אליו הביתה ( כדי לשתות ולהשתולל ) הוא ועוד שני חברים עשו את זה היום ווו פעם ראשונה שגראס הצליח להשפיע עליו או שזה האלכוהל אבל משהו בטוח משפיע עליו...) אז אם מישהו מהפורום רוצה לבוא מחר למסיבה אצל N0 הוא מוזמן ( איזה כיף שראש המוסד יוצא לנופש בחירות). לילה טוב, N0. :cool:

למעלה