אוקי...

yael filan

New member
אוקי...

השרשור הקודם של המפגש כבר מבלבל אותי הבעיה היא כזאת: אנחנו צריכים להחליט הכל או לפני ראש השנה (עד יום חמישי) או אחרי סוכות... האפשרויות שלנו הן: הבית של טאז, בתל מונד, ליד נתניה. יער כלשהו, עכשיו, יש כמה אפשרויות של יערות, אז אם למישהו יש הצעה שישרשר את זה לכאן.

taz512

New member
תשמעי יעל.

אני הצאתי את הבית שלי מסיבה מאוד פשוטה, בית זה אומר חשמל, מקרר ושאר נוחות החיים. יותר נוח לעשות על האש וכדומה. זאת הסיבה שאני מעדיף לעשות את זה בבית כלשהו, לא חייב בבית שלי אני פשוט הצעתי את העניין. טאז, השד וההצעה

BeerBozZ

New member
אני חושבת כמו טאזי...

ואני לא מבינה מה לא טוב בבית שלו??? חוץ מזה... למה יער???? בית לדעתי זה הרבה יותר נוח..

פרסה

New member
לפי השרשור הזה אתם חבורת כוסיות

מי צריך חשמל יושבים ביער מדליקים שני מנגלים מדברים וזהוא (אלה מישהוא רוצה לנצל את היער.....:) מצטער אני מחרפן )

yael filan

New member
אוקי...

לי אין בעיה, אני גם מעדיפה בביצת של מישהו... ו... אם מישהו יעזור לי אני מוכנה לארגן את המפגש

taltoli

New member
אולי נעשה את זה במקום כמו

גני יהושוע..אפשר לעשות על האש וסתם לעשות שטויות הייתי שם שבוע שעבר ביום שבת עם חברים והיה כזה סבבה...וגם יהיה יותר קל להגיע כי זה מקום הרבה יותר מרכזי

אני גם לא בעד בית!!!../images/Emo4.gif

פארקים נשמע ממש מגניב!! באמת אחלה רעיון! הדבר הוא.. שיש בעיה עם אבטחה..

פרסה

New member
בסדר איציק......

מבצר על הבית של טאזQ!!! לגני יהושע אני רוצה 4 גדרות כחולות ושנים חשמליות! לא צריך להגזים אנחנו קבוצה של 10 אנשים מקסימום זאת לא אבדה גדולה :) סתם צוחק

taltoli

New member
שטויות!

לא צריך אבטחה אנחנו כולה קבוצה קטנה שבוע שעבר הייתי שם ביום שבת עם מללללא חברים והיה לנו כזה כיף ממש התחרפנו בהתחלה לקחנו את האופניים ל-3 האלה והתחלנו לעשות שטויות מירוצים, התנגשויות מה לא..אח"כ לקחנו סירות ושטנו כולנו ב"אגם" והיה ממש מגניב רקדנו עליהם וקפצנומאחד לשני קשרנו את כל הסירות ביחד...הקיצר יכול להיות שם ממש כיף וכמו שאמרתי אני בטוחה שיהיה לרובנו הרבה יותר קל להגיע

taz512

New member
אני אומר זאת שוב

ב5 לאוקטובר מי שיכול להגיע מפגש פורום אצלי בבית. עכשיו תבינו כולם, זה לא פרויקט טילים סיני, זה רק מפגש, וזה מפגש ראשון. אז בפעם הראשונה הוא אצלי כי זה בית וזה נוח וככה אני מארגן הכל. פעם הבאה זה יהיה בצפון ואחרי זה בדרום וכו´ וכו´. ואינדיאנה, זה שאנחנו עושים באוקטובר מפגש לא מונע שנעשה מפגש גם בחנוכה. אחד לא מונע את השני. בקיצור מי שיבוא סבבה ומעולה, יהיה כיף. אני בכל מקרה מתכוון להניע את המנגל באותו יום שבת. גם עם זה יהיה רק פייר בלייד ואני. ורשמתי כבר פרטים ודרכים ליצור איתי קשר. לעוד מישהו יש בעיות?????? טאז, השד והבעיות

למעלה