אוקי...

komandatore

New member
יפה../images/Emo45.gif

מה שהסורק הורס תנסי לתקן בתוכנת עיבוד תמונות מACDSEE לפוטושופ או כל תוכנה אחרת

SC

New member
עבודה יפה

כל הכבוד, אם זה שירבוט מעניין מה יצא מעבודה רצינית יותר. ספרי קצת בבקשה על הטכניקה.

עבודה יפה אך בהחלט שרבוט

נראה כי גם באמצע קצת איבדת סבלנות ואולי בגלל זה חוסר ההשקעה בפנים? מכל מקום, נראה כי באמת יש מקום לעבודה יותר מוקפדת כי הבסיס עצמו ממש יפה.

shookiti

New member
תודה שוב לכולם על התגובות

כן זה מין שירבוט שיש חשק לעבוד עם הצבע. היה לי המון סבלנות בהתחלה אבל משהו הוציא אותי מהריכוז ולקח לי את כל תשומת הלב. אז מיהרתי לסיים- בעיקרון זה צבעי עיפרונות רגילים אבל (כן יש אבל!) אם אני אעביר עליהם מכחול עם מים זה יהפוך לצבעי מים. ואני לא אעשה את זה כי הדף יהיה דק ואפילו התפורר- מסקנה לא כדאי לעבוד עם צבעי מים על דף רגיל. אני צריכה עוד לשפר פה ושם. מבחינת דמויות אני כלה ( לא כלה שמתחתנת אלא כלי בנקבה) אבל הבעיה שלי זה הפרצוף! ואני עדיין עובדת על עצמי יש הרבה מאד מקום לשיפור. הפרצוף אוףףף כמה השתפרתי השנה אבל עדיין יש לי עבודה רבה! וטכניקה- אה?? אני לא יודעת אפילו מזה טכניקות אני עושה מה שניראה לי מה שללב והרגש נראה. אני משתמש בכמה שיטות שמצאתי אבל טכניקה? בחיים שלי לא למדתי שום טכניקות.... =\

את מתכוונת לעפרונות של קראן דאש?

יש להם בכלל מוצרים נפלאים, אבל המחיר..אוי המחיר...

shookiti

New member
בידיוק

יש עוד כמה חברות של עיפרונות מים - וזה פחות יקר אבל אני יותר אוהבת לעבוד איתם הם יותר נוחים ואני רגילה אליהם

למעלה