אוקי...

xander55

New member
אוקי...../images/Emo5.gif../images/Emo129.gif

ליד הדלת של הבית שלי שוכב מישהו, אוקיי זה דיי מפחיד, לפחות הוא זז קצת, נקווה שהוא לא ייפול במדרגות.

xander55

New member
עוד עידכונים ../images/Emo129.gif

התקשרתי לאמא שלי כדי ליידע אותה, והיא מתקשרת למשטרה, מוזר, נראה לי הוא מת או משהו...

HuGo Hell

New member
מפחיד @___@;;;; ../images/Emo1.gif

תודיע לנו בסוף אם הוא מת או סתם מנסה להפחיד אותך או מה הוא! @_@;

xander55

New member
עידכון סופי ../images/Emo129.gif

אוקי, אני אתחיל מהתחלה. אני הייתי במחשב, פשוט שומע מוזיקה וקורא בפורומים, הרגשתי מין דחף כזה להסתכל בעינית של הדלת, אבל היה חשוך, אז הדלקתי את האור בחדר מדרגות, ופתאום אני רואה מישהו שוכב שם, זה היה פריקי בטירוף, פשוט עמדתי שם למשך חמש דקות שלמות צופה בו, הוא הזיז טיפה את הרגל וזהו, חזרתי למחשב, שמעתי מוזיקה, עשיתי מה שעשיתי, ואז שוב הלכתי לבדוק, הוא עדיין היה שם. התקשרתי לאמא שלי סיפרתי לה מה קורה, ואז היא אמרה לי לא לפתוח את הדלת ולהתקשר למשטרה, ובמשך שיחתנו שמעתי רחשים, הסתכלתי מהעינית שוב ואז אני רואה שכנה פשוט עוברת מעליו ונכנסת לביתה כאילו זה קרש או משהו, זה היה דיי מצחיק אני חייב לומר, ואז ניתקתי את השיחה עם אמא שלי. התקשרתי לחבר שלי, דיברנו על כל מיני דברים, אני מספר לו על זה שערוץ שלוש רכש את "אנג'ל" (כך השמועות מספרות) מערוץ 10, ואני מספר לו על האיש, וסתם, פשוט שאלתי אותו מה לעשות, ואז הוא אמר לי לדפוק חזק על הדלת ולראות אם הוא מתעורר, אז דפקתי ממש חזק וכלום, ואז הוא אמר לי להשמיע שיר בקולי קולות, ואמרתי לו שעשיתי כך לפני כן. ואז דיברנו ודיברנו, ואז הוא אמר לי לפתוח את הדלת ולשאול אותו אם הוא מת, כמובן שלא עשיתי את זה, כי אני עדיין לא אניה והשאלות חסרות הטקט שלה, וזהו, אחרי חצי שעה, המשטרה "היעילה" שלנו הגיעה ובדיוק חמש דקות לפני כן הוא קם, לקח לו קצת זמן לתפוס איזון ואז הבנתי שהוא שיכור. הוא ירד במדרגות, ואז פשוט עמד ליד החלון, ואז המשיך לרדת, פתחתי את הדלת, פתאום אני שומע אותו עולה, אז כמובן סגרתי את הדלת, הוא כנראה שמע את המשטרה, והוא פשוט ישב לו על גרם מדרגות, וזהו, אח"כ פשוט עסקתי בענייני, והוא עכשיו לא שם...אני חושב.

xander55

New member
ואני לא מאשים אותך ../images/Emo129.gif

אני כזה מדבר עם חבר שלי ואני מתפע מצחוק.

prophecy girl

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

מקווה שלא פחדת.. אני במקומך הייתי צורחת... טוב אבל מצד שני אני צורחת כשאני רואה כלב... (מישהו אמר מבריח כלבים תוקפניים אולטרה סוני???) והשמועות אכן נכונות... אמא התקשרה למנהל ערוץ 3 והוא אמר לה שכן..

Only me16

New member
וואוו...לפחות לא היה לך משעמם../images/Emo13.gif

אמממ יש לך שכנה קצת מפגרת...היא רואה מישהו מוטל על הריצפה
והיא עוברת מעליו כיאלו כלום? זה דיי מפגר להתעלם מכזה דבר
ואגב...הוד השרון לא יותר טובה....עם כל הרציחות האלה... ברחוב שלי היה רצח...
והיה מקרה ממש מפחיד לפני כמה חודשים...גם ברחוב שלי... אישה אחת החליטה לשמוע מוזיקה מפחידה בקולי קולות בשעה בלתי הולמת בערב...פתאום היא התחילה לצעוק כל מיני דברים מהחלון..(היא לא היתה שפויה)שאני אומר "זרקה" אני מתכוון לכול המובן של המילה! היא החלה לזרוק את העדניות של המרפסת...זרקה את כל הבית שלה דרך החלון! כיסאות,שולחנות,ארונות,מקרר,ספות,מחשב,תמונות מעל הקיר,מזנון,היא אפילו עקרה את הכיור של המקלחת ואת המקלחון שלה,את החלונות(!!!) זה היה ממש מפחיד!!! מלא זכוכיות...ואחרי זה הזעיקו את המשטרה..אז הם לא עשו כל כך...חוץ מלחכות שהיא תסיים...
היא גם נעלה את הבית אז הם חיכו לבן שלה שיבוא לפתוח את הדלת...אחרי חצי שעה שהיא רק זורקת את הבית שלה היא נכנסה הביתה ואז היא יצאה עם קרחת...
(איזה מטורפת!!) בסופו של דבר פתחו את הדלת לחקו אותה ועד היום היא מאושפת בבית חולים לחולי נפש...היה המון נזק למכוניות למטה...אחרי הכול...שמקרר נופל לך על המכונית מקומה 3...זה דיי מעקם את האוטו לא?..

Charmed 4ever.

New member
הממ... |חלב||מיוחדת|

אני תוהה אם היית חייב לכתוב את זה בפורום... כדי להפחיד אותי או מה?! אתה רואה, סיבה טובה הייתה לזה שהמשכתי ללכת במקום לחכות לך בסימטא ליד הבית של אריאלה.

אני לא מנסה להפחיד ניץ../images/Emo107.gif

אם אני לא טועה סיפרו להם את המקרה במשמר האזרחי... וכן עכשיו אני מבין למה את הלכת מהסימטה ליד אריאלה.. למרות שזאת לא סימטה מפחידה...למרות שכל המסוממים ביל'ה שם
ואני כתבתי את זה כי זה שהוא סיפר על השיכור בבנין ניזכרתי באישה הזאת...

PopPy

New member
אוי.. *דה ז'ה וו*

אותו דבר בדיוק קרה לי לפני כמה חודשים. רק שאני הייתי מחוץ לבית - ירדתי במדרגות, ופתאום קלטתי מישהו שוכב שם בקומה. טסתי חזרה למעלה, והתלבטתי מה לעשות. הייתי אמורה לתת לאמא שלי שהיתה באוטו משהו מהבית, אז תהיתי אם הוא גופה, נרקומן או סתם שיכור, ויצאתי מהכניסה. אמרתי לאמא שלי, אבל במקום להזמין משטרה היה לנו משהו יותר טוב - הירקן הערס ליד הבית.. הוא כמובן קפץ על המציאה, ואץ רץ להעיר את הגופה
השיכור התעורר אחרי כמה סטירות, ונראה שבאמצע הירקן הערס הספיק להרים לו את הטלפון, אחרי שהוא גירש אותו, כי אמא שלי אמרה לי שאחרי כמה ימים היא ראתה אותו ברחוב, הפעם פיכח, והוא התנצל ואמר שהוא היה "נורא עייף, אז הוא נרדם" (
), ושאל אם היא אולי ראתה את הפלאפון שלו, כי הוא נעלם
.

למעלה