עידכון סופי ../images/Emo129.gif
אוקי, אני אתחיל מהתחלה. אני הייתי במחשב, פשוט שומע מוזיקה וקורא בפורומים, הרגשתי מין דחף כזה להסתכל בעינית של הדלת, אבל היה חשוך, אז הדלקתי את האור בחדר מדרגות, ופתאום אני רואה מישהו שוכב שם, זה היה פריקי בטירוף, פשוט עמדתי שם למשך חמש דקות שלמות צופה בו, הוא הזיז טיפה את הרגל וזהו, חזרתי למחשב, שמעתי מוזיקה, עשיתי מה שעשיתי, ואז שוב הלכתי לבדוק, הוא עדיין היה שם. התקשרתי לאמא שלי סיפרתי לה מה קורה, ואז היא אמרה לי לא לפתוח את הדלת ולהתקשר למשטרה, ובמשך שיחתנו שמעתי רחשים, הסתכלתי מהעינית שוב ואז אני רואה שכנה פשוט עוברת מעליו ונכנסת לביתה כאילו זה קרש או משהו, זה היה דיי מצחיק אני חייב לומר, ואז ניתקתי את השיחה עם אמא שלי. התקשרתי לחבר שלי, דיברנו על כל מיני דברים, אני מספר לו על זה שערוץ שלוש רכש את "אנג'ל" (כך השמועות מספרות) מערוץ 10, ואני מספר לו על האיש, וסתם, פשוט שאלתי אותו מה לעשות, ואז הוא אמר לי לדפוק חזק על הדלת ולראות אם הוא מתעורר, אז דפקתי ממש חזק וכלום, ואז הוא אמר לי להשמיע שיר בקולי קולות, ואמרתי לו שעשיתי כך לפני כן. ואז דיברנו ודיברנו, ואז הוא אמר לי לפתוח את הדלת ולשאול אותו אם הוא מת, כמובן שלא עשיתי את זה, כי אני עדיין לא אניה והשאלות חסרות הטקט שלה, וזהו, אחרי חצי שעה, המשטרה "היעילה" שלנו הגיעה ובדיוק חמש דקות לפני כן הוא קם, לקח לו קצת זמן לתפוס איזון ואז הבנתי שהוא שיכור. הוא ירד במדרגות, ואז פשוט עמד ליד החלון, ואז המשיך לרדת, פתחתי את הדלת, פתאום אני שומע אותו עולה, אז כמובן סגרתי את הדלת, הוא כנראה שמע את המשטרה, והוא פשוט ישב לו על גרם מדרגות, וזהו, אח"כ פשוט עסקתי בענייני, והוא עכשיו לא שם...אני חושב.