אוקי, תשיבו טוב

dj80s

New member
אוקי, תשיבו טוב

לפני כמה שניות צפיתי לראשונה בסינגל החדש של דייב גהאן, מתוך תקליט הסולו שלו. השיר נקרא dirty sticky floors ויש לי מילה אחת להגיד עליו. אורגזמה.

DJ Dawn

New member
הקשבתי ואני משיבה טוב:

אה-אהה-אה-אהההההההה!

turrican

New member
דיסק נחמד לא יותר מזה

סך כל השלם עולה על חלקיו והמבין יבין . שמעתי את הדיסק כמה פעמים , דיסק מהקוצע, דייב נשמע נהדר אבל.. זה לא זה. חסר המלודיות של מרטין והנוכחות של דפשמוד. וחוצמזה יותר מדי דיסטורשיין בשבילי..לפחות יש לציין שיצא לו דיסק טוב יותר מאשר למרטין וגם זו הפתעה.

dj80s

New member
וקבלו עדכון אורגזמות

הורדתי עכשיו גרסת דאנס/טראנס/היפ הופ/ווט פאקינג אבר לשיר הזה, בשם Passengers edited vocal remix ויש לי להגיד עליה שתי מילים: מולטי אורגזמה.

tofit

New member
אני לא יודעת מה איתך

אבל אותי לימדו שאורגזמה מקבלים בדרך אחרת לגמרי

adiville

New member
בדיוק דיברתי על זה עם...

dead of the night לפני שבוע בערך. זאת עובדה קיימת שאפשר לקבל אורגזמות ממוסיקה ! במיוחד אנחנו, שכל כך קשורים למוסיקה ונהנים ממנה והיא מביעה משהו עמוק בשבילנו שזה יותר מסתם להקשיב לשיר ולהגיד : "טוב ונחמד".... אני למשל, כשאני שומעת שיר שאני ממש אוהבת של אלפאוויל / דפש מוד / פינק פלויד (אלה הלהקות הכי הכי בשבילי) זה סוף הדרך בשבילי !!!! תשמעו, אני בחיים לא ניסיתי אף סוג של סם ולא הייתי מסטולה (חוץ מאלכוהול אולי...) אבל ה"היי" ו"האורגזמה" הכי טובה שחוויתי היו בהופעות של אלפאוויל. וחוץ מזה יש אורגזמות אחרות....

Ovi Basha

New member
הקשר בין אורגזמה לאלפאוויל : )

ל- ADIVILLE בתור מעריצה שרופה של אלפאוויל ( לפחות נראה לי שאת כזאת ממה שהתרשמתי מההודעות הקודמות שלך ) את בטח זוכרת את השיר שלהם שנקרא A VICTORY OF LOVE מתוך האלבום השני שהם הוציאו . שיר מהמם, שבמהלכו נשמעות ( ויותר מפעם אחת ) אנחות מתוקות כשהסולן אומר את המילים "היא משחקת עם האהבה", האנחות האלו בהחלט מזכירות לי משהו חמוד ומתוק מן העבר : ) עדי, זוכרת את השיר הזה ? זאת רק דוגמא אחת לכמה שירים שלהם שהם סוף הדרך ......

adiville

New member
תיקון קטן....

a victory of love הוא השיר הראשון מתוך האלבום הראשון שהוציאו אלפאוויל. FOREVER YOUNG , 1984. ואכן זה שיר שאפשר להגיע איתו לכל מיני דברים נחמדים ומעניינים...
במיוחד בגירסת ההופעה החיה ששם הוא בכלל גומר מול הקהל ותארו לכם כמה אני מאושרת מזה ;-D חמוד שלי אני מתגעגעת אליו !!!!!!!!!

למעלה