אוקי (תופים):

love d animals

New member
אוקי (תופים):

אמא מרשה לי עגיל בבטן!! אז מחר אני עושה (אלא אם אני אברח......חיחי) תאחלו לי המווווון בהצלחה כי אני מפחדת כמו לא יודעת מה

moriai

New member
בהצלחה!!!

לי עדיין יש טראומה מהעגיל באוזן.....בררר

love d animals

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

כבר יש לי בחילות לחץ ממחר..חח.. אני מקווה שאני לא אברח ושזה לא כזה נורא
אמא...יש לי דה ז'הוו..

חחח, ../images/Emo50.gif!!..

אבל באמת, זה מה זה שטויות, אל תלחצי
עשיתי אחד לפני שנתיים וחצי ככה, וזה לא ממש כואב.. לשתי שניות אולי- כי זאת עדיין מחט שחודרת לגוף, אבל בסך הכל זה כאב דיי נסבל..שתי שניות ונגמר

wednesday2

New member
אני מעריכה

שעכשיו את בטח שם או אחרי אז אני מרשה לעצמי להגיד שלי זה כא בטרוף שעשיתי בפופיק!! התעלפתי מהכאב זה היה נורא!!! אבל שווה את זה

love d animals

New member
דווקא

לא כאב לי. כאילו טיפה אבל מממממממש לא נורא!!.. וזה עבר תוך 2 שניות. נכנסתי..ונלחצתי אז הוא דבר איתי וכל זה ואז הוא הכניס את המחט ואני חשבתי "וואי..עכשיו הרבה זמן עד שהוא יוציא את המחט הזאתי" ואחרי שניה הוא אמר "זהו הוצאתי"..ואחרי שניה"הכנסתי כבר את העגיל"..ואחרי שניה "סגרתי".. וזהו. זה ממששש לא היה נורא למרות שאח"כ הייתה לי סחרחורת אבל חפיף..ואני מפחדת להתכופף!..

חחח, נכון שלא היה כזה נורא../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

אמרתי לך!!
עכשיו קבלי
גדול על זה שהיית אמיצה, חיחי:)) למה את מפחדת להתכופף לא הבנתי
אל תשכחי לחטות את זה טוב- טוב עם המשחה שהוא נתן לך ועם המי מלח!! זה ממש חשוב, כדי שלא תהיה לך אינפקצייה..

love d animals

New member
תודה../images/Emo13.gif ו..

זה לא כאב שירני... ומה אני אעשה שאני מפחדת להתכופף..חיחי

Ez sLeeP

New member
אגב מחטים!

לא, לא סמים. תרמתי דם אתמול. וכנראה קיבלתי 100 בבגרות בע"פ באנגלית. ובוודאות נכשלתי בכימיה. והייתי בבכורה של 'ללכת על המים' (לא, לא שוב - הקודמת היתה טרום בכורה) - היו מלא סלברטיז - אולי תראו אותי בגיא פינס. יעל אבוקסיס, עופר שכטר, טל מוסרי, ליאון רוזנברג, כותבי רייטינג, הקאסט של הסרט, רותי רודנר, עוד מנחה מערוץ הילדים ששכחתי את שמו ורבים אחרים.

למעלה