אוקי, תגובה לה-כל...

PopPy

New member
אוקי, תגובה לה-כל...

ארג מישהו כתב הרבה כשלא הייתי! *מסתכלת בחשדנות אל ליאת*
טוף בעניין הגשר, אני יודעת שזה באמת לא נושא השיחה שלנו, אבל.... אני גם שייכת לחבורה האומללה שצריכה להסתובב עם טבעות מגעילות על השיניים! ארג.. אבל זה מתקדם לא רע אני עם הדבר המזעזע הזה פחות משנה ונשאר לי בערך עוד חצי שנה-שנה בשביל לסיים עם זה *מצחקקת בזדון על כל מי ששהה עם המפלצת בפה ליותר משנה ושלושתרבע
* אניוואי, דיונים קשורים בעמוד הזה לא היו, וחכו שניה, אני חוזרת לעמוד של הפורום בשביל לבדוק אם היה עוד דברים שאני צריכה להגיב עליהם
אה כן! שלא תעיזו לחשוב אפילו לדלג על פרקים!! *מסתכלת במבט חשדני כלפי המדלגים* !!!!!!!! הפרק הראשון בHP הוא הכי מגניב! אתם קולטים כמה פרטים יש בספר הראשון שרולינג תכננה והיא משתמשת בהם בשאר הספרים?! הנה כמה דוגמאות קטנות - אינמאגים, בלק, פיג, דרסלים... ואפשר עוד להמשיך! אגב, לדעתי פיג תיהיה המורה החדשה להתגוננות מפני כוחות האופל שנה הבאה, ואני גם מקווה שטרלוני תירצח על ידי לוקהרט.. קשר? אין... טוף איפה היתי? אה כן בקשר לאנימורפס - סדרה פצצתית במיוחד, קראתי את כל הספרים עד 12 אם אני לא טועה כי הם פשוט לא זמינים לי (*מסתכלת במבט חשדני אל כרטיס הספרייה שלי* - אולי אם אני אבוא עם הסכין גם לספרייה העירונית.. [שלידע הכללי שלכם לא הביאה את גביע האש בעברית או באנגלית עדיין! שוב-קשר? אין..] *מבט חולמני..*) אה כן נזכרתי בעוד משהו - טוביאס רולז!! הוא כזה כוסון! ומתוק! וחמוד! ומסכן!! ואני לא יודעת מה אני עושה למי שגילה לי על מה שקורה לרייצ´ל!!
כן אני יודעת שזה אשמתי שקראתי, סו?! ארג אני לא אוהבת לקלקל לי ספרים! אה ובקשר לסרט - יו גרנט? כלוקהרט? אה.... לא!!! יו גרנט מתאים להיות ג´יימס פוטר או דמות טובה לא להיות סנוב מגעיל כמו לוקהרט! ולוקהרט אמור להיות בלונדוני... אה וול, עדיף יו גרנט אחד כלוקהרט בסרט מאשר שניים על העץ (?!?!?!??!) טוף זה מראה שהגיע הזמן לסיים את התגובה הארוכה מדי הזו.. מה עובר עלי? שאלה טובה.. הפילו אותי מהמיטה בתשע!!! אבל זה לא מעניין אתכם.. אה וול.. בהבי! |S| פופי |S| נ.ב - אתמול התקשרתי בשעה שמונה וחצי לאינחראנט חום (המילה הנכונה ל"אינטרנט זהב" ה-@#$R%*#$^*!$!#&*%!&!!!), חיכיתי חצי שעה על הקו בשביל שיענו לי שנציג שלהם יחזור אלי תוך שלוש (!) שעות.. טוב נו חיכיתי חיכיתי, בשעה שתיים הלכתי לישון, ומי לא צלצל? נחשו..

אההה....תשובות?

::מסתכלת ברשעות לכיוון פופי...הגיע הזמן להחזיר לך! מווהאהאהא?:: *בכל מקרה, בקשר לטבעות-היו לך פחות משנה ונשארה לך חצי שנה?!?<! החיים לא הוגנים! *טוביאס באמת הכי נורמלי באנימורפס.... *אם תעיזי לומר שטרילוני תירצח, ועוד ע"י מישהו כמו לוקהארט, אני ארדוף אחריך עם הנבוט שלי. *יו גרנט לג´יימס פוטר...המ...::תוהה:: אין לו שיער שחור, אבל אני מניחה שיצבעו לו, לא? והוא יראה יותר נורמלי עם שיער שחור מאשר עם בלונדיני.... אולי ללופין? ::מקבל אבנים בפרצוף:: זה לא שהתכוונתי לזה לגמרי ברצינות...! ארג! -ליאת-

PopPy

New member
ארג!

טוף אני מניחה שזה מה שהפיצול אישיות שלך אמר (או שלא...) אני יודעת שהעולם לא הוגן, זה לא חדש לי, טוביאס? נורמלי?! אה.. לא.. הוא נץ! לייק דה! טוף אבל הוא כוסון מתוק וחמוד!!!!!!! יו גרנט הכי מתאים לג´יימס פוטר ושלא תגידי להגיד משהו על החמודון הזה!!! כן אני מודה גם אני נוהגת להתאהב בדמויות שונות, זה כולל טוביאס ויו גרנט (מה, אסור לחלום?!) ויו גרנט עם בלונד? *בורחת* יו גרנט ללופין? *מסתכלת על ליאת במבט מסוכן* טרלוני תמות כתוצאה מפיצול אישיות קשה לאחר שתהרוג איזה 4000 ומשהו קוסמים תמימים בעזרת הכישוף הנודע, בגיל 93 תשפט ולא תישלח לאזקבאן..
המפ חשפתי משהו? לא חשוב הם יודעים שאני לא שפוייה אז הם לא מתארים להם באיזה הקשר אני אומרת את זה
(עזבו סיפור ארוך, המבין יבין..) ארג, אבל אם כבר מדברים על זה אני מאמינה שלוקהרט יתקאמבק באחד הספרים בהקשר של מקורב להארי אחרי שהוא איבד את זכרונו וזכר מי הוא אמור להיות באמת (מכות בראש עושות את זה, מניסיון), ובקשר לטרלוני - הבחורה הזו צריכה לעבוד עם ריטה סקיטר! בחיי היא וסקיטר זה יהיה אחלה שילוב, ואז בספר האחרון לפני שוולדי יתפוצץ כמו התולעת של הילד המציק מגביע האש ("תולעת התפוצץ!") הוא ירצח את שתיהם ביחד בדיוק דקה אחרי שיתגלה שהן מאוהבות זו בזו.. *דופקת את הראש במשהו קשה* הלורד בנג´י שולט, |S| פופי |S| "יש שני דברים אינסופיים: היקום והטיפשות של אתי כשהיא במצב קשה" - פופי סקיטר.

לא! לא! לאאאא!!!!!!

איך את מעיזה ככה לרצוח את 2 הדמויות האהובות עלי?! אז ככה זה הולך: לוקהארט (שהוא בעצם האח האבוד של אמא של פלור) יתאהב בסקיטר שתעבוד עם טרילוני וכולם יחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה, מובן?! בקשר לטרילוני הרוצחת-הסדרתית-נו פרובלמו.... וטוביאס הוא כן נורמלי...חוץ מהעובדה שהוא נץ...פרט שולי.... יו גרנט...שחקן די טוב (אני רחוקה מלהתאהב בו, בכל מקרה =אהמ=) אבל לג´יימס פוטר הוא לא ממש מתאים....חוצמזה שכבר בחרו מישהו שישחק את ג´יימס פוטר (ומבט אחד עליו ויו גרנט נראה האפשרות הטובה ביותר...) לופין.....כבר יש שמועות על מי שישחק אותו, לא? ראיתי תמונה אחת די מזמן....ממש ממש ממזמן......לא נראה...אההה...טוב במיוחד....וליו גרנט כלופין לא התכוונתי ברצינות! צריך את יו ג´קמן...^_^ ::דופקת את הראש במשהו חזק:: -ליאת-

האיש מאינמחראנט חום?

יו גרנט? לוקהרט? הגזימו... אתי, אני מנחמת אותך בעשר ידיים... אל תוותרי! בסוף יגמר המנוי לשלושה חודשים, ואת תחזרי, שמחה כתמיד, לחברה הישנה! הוריי!

PopPy

New member
אה... בעיה:

החברה הישנה שלי היתה NonStop שהתאחדו עם בזק בינלאומי שהוא לא הרבה יותר טוב מאינחראנט.. בקיצור - זה בדיוק הזמן לדרוש ADSL / ISDN!!! אגב, עשר ידיים? זה לא אמור להיות עשר אצבעות? אה וול... הלורד בנג´י שולט! |S| פופי |S|

לי יש אחד מאלה...

בגלל זה אני באינטרנט כל הזמן... חיחיחי... וגם לי יש בעיעות מדי פעם להעלות אתרים, להעלות אס"ק, אבל נדיר. ^-^ (כל הזכויות שמורות!) שרה, אהבתי את הפאנפיק על ג´יני והסלסה... או שלא קוראים לך שרה? או וול... נ.נ.ב.-"ציטוטים הם מוריו הטובים ביותר של האדם. תלוי רק מאיזו נקודת מבט"-סיידר תפוחית

לא! לא! לא! אסור לעבור לADSL

זה אומנם מהיר לאללה ונחמד שאפשר לדבר ולגלוש בעת ובעונה אחת, אבל מניסיון אישי, אסור להשתמש בזה ואני יסביר גם למה: גם לי היה עד לפני שבועיים ADSL, אבל אז קיבלנו את החשבון וההורים שלי התעלפו-4000 ש"ח לחצי שנה! זה 700 שקל לחודש! (ואסור לשכוח את דמי ההתקנה החד פעמיים של יותר מ500 ש"ח!) גם אם זה ממש מהיר אז זה לא שווה את זה, כי מיד אחרי שההורים שלי ראו את החשבון הם התקשרו לבזק וביקשו שינתקו אותנו. ומאז אני גולש באיטרנט רגיל (של נטוויז´ן) ואני פשוט, אחרי שהתרגלתי למהירות גלישה נורמלית, לא יכול לסבול את האיטיות הזאת. וכמובן שאני צריך כל פעם להתנתק כשמישהו רוצה לדבר בטלפון (כי עוד לא הזמנו קו חדש) ואי אפשר גם להוריד דברים במהירות נורמלית. בקיצור, זה מאד כדאי, אבל אחרי שמקבלים את החשבון, מתגעגעים לזה. s@me @ne

פגעסוס

Well-known member
ואני...

בחצי השנה האחרונה לא שילמתי על האינטרנט.... אני נמצא בניסוי האינטרנט המהיר של נונסטופ, כלומר כל זמן שאין להם אישור אני גולש בחינם!!!!! (איזה באעסה, עכשיו הועבר החוק בכנסת והם הולכים לקבל את האישור...). ובנימה אחרת, בעוד ארבעה ימים בערך אני אמור לקבל מחשב חדש
פנטיום 4 1.4 GH... איך שאני הולך להנות....

זוהי

New member
גולשת על חשבון משרד החינוך....

וזה שיחת 1-800 אז זה לגמרי חינם

שי!!!

New member
תתחדש!-וגם אני משתמש בניסוי!

גם אתה משתתף בניסוי של אחת מחברות הכבלים<? זה אחלה דבר! כבר שנה וחצי שיש לי אינטנרט מהיר חינם... תתחדש על המחשב החדש!

היי! ברוכה השבה!

אז קודם כל, אני מסכים איתך לגבי הפרק הראשון. הוא הכי יפה ואסור בתכלית האיסור של לקרוא אותו! דבר שני, בקשר ליו גרנט, אם הוא יצבע את השיער הוא יכול להיות בערך מתאים לתפקיד, למרות שעדיף באמת שהוא ישחק תפקיד אחר (ואפשר גם ג´יימס פוטר). לגבי אנימורפס, אני כמובן לא! חושב שטוביאס מתוק, אבל גם אני קראתי עד פרק 12 או משהו כזה. (ומסתבר שיש עד ספר 52!) לגבי אינחראנט חום, אני גולש בנטוויז´ן והם גם לא מי יודע מה. מהבוקר זה התנתק לי כבר 3 פעמים. והפעם זה עוד כלום-לפעמים אני לא מספיק לעבור על הודעה אחת בפורום וזה מתנתק. מזל שיש ת´קטע הזה שההודעות לא נפתחות בעמוד חדש כמו בפורומים אחרים (עיין ערך פורום הארי פוטר לשעבר בIOL ועכשיו בוואלה!)... s@me @ne

בקשר לאינרטא-ננט זהב...

גם לי יש אבל לי זה עולה...לפעמים זה לא מצליח להיכנס לי לאתרים אז אני מתנתקת ומנסה להתחבר שוב והמחשב האומלל שלי סובל...הי האה האה! בכל מקרה, אההה....אין בכל מקרה, אי פשוט אוהבת את צירוף המילים הזה....בכל-מקרה....בכל-מקרה.... -ליאת-

PopPy

New member
חחח

כתבת אסור בתכלית האיסור לקרוא אותי
יו גרנט לא יצבע שום שיער, יותר גרוע מהניתוקים שלי באינחראנט אין, והממשק הזה רוקס! I Love U
!!! אה.. לא..
טוף העוזרת שלנו מגרשת אותי מהחדר.. ארג.. *צורחת באימה* - מנתקים לי את המחשב! טוף אני רק שולחת את זה וברוחתת
בי! |S| פופי |S|

התכוונתי שאסור בתכלית האיסור

שלא לקרוא את הפרק הראשון כמו שכתבו כאן אנשים בהודעות למטה. ודרך אגב בזמן כתיבת הודעה זו שוב התנתק לי, כך שלא בטוח אינחאנט חום זה הכי גרוע. תקראי גם את ההודעה שלי בקשר לזה שאסור לעבור לADSL כי מהרבה האכזבה כשמתנתקים (כלומר, ברגע שמקבלים את החשבון המנופח...). s@me @ne

Meijen Shaggy

New member
../images/Emo13.gif

גם אני פעם נמניתי בחבורה האומללה שנושאת מטען עודף של ברזלים על שיניה - אך לא עוד!!! השיניים שלי כבר ישרות להפליא כמעט חצי שנה
Meijen Shagggy

!adidas

New member
אמממ.. . בעניין יו גרנט ולוקהרט

א ז " ש ! (אזהו, שלא) ליו גרנט אין את הפרצוץ הסנובי שדרוש ללוקהרט! כי יו גרנט חמוד כזה ולוקהרט אמור להיות עם פרצוץ של סנוב! אז במילה אחת : אז"ש!

למעלה