אוקי, תגובה לה-כל...
ארג מישהו כתב הרבה כשלא הייתי! *מסתכלת בחשדנות אל ליאת*
טוף בעניין הגשר, אני יודעת שזה באמת לא נושא השיחה שלנו, אבל.... אני גם שייכת לחבורה האומללה שצריכה להסתובב עם טבעות מגעילות על השיניים! ארג.. אבל זה מתקדם לא רע אני עם הדבר המזעזע הזה פחות משנה ונשאר לי בערך עוד חצי שנה-שנה בשביל לסיים עם זה *מצחקקת בזדון על כל מי ששהה עם המפלצת בפה ליותר משנה ושלושתרבע
* אניוואי, דיונים קשורים בעמוד הזה לא היו, וחכו שניה, אני חוזרת לעמוד של הפורום בשביל לבדוק אם היה עוד דברים שאני צריכה להגיב עליהם
אה כן! שלא תעיזו לחשוב אפילו לדלג על פרקים!! *מסתכלת במבט חשדני כלפי המדלגים* !!!!!!!! הפרק הראשון בHP הוא הכי מגניב! אתם קולטים כמה פרטים יש בספר הראשון שרולינג תכננה והיא משתמשת בהם בשאר הספרים?! הנה כמה דוגמאות קטנות - אינמאגים, בלק, פיג, דרסלים... ואפשר עוד להמשיך! אגב, לדעתי פיג תיהיה המורה החדשה להתגוננות מפני כוחות האופל שנה הבאה, ואני גם מקווה שטרלוני תירצח על ידי לוקהרט.. קשר? אין... טוף איפה היתי? אה כן בקשר לאנימורפס - סדרה פצצתית במיוחד, קראתי את כל הספרים עד 12 אם אני לא טועה כי הם פשוט לא זמינים לי (*מסתכלת במבט חשדני אל כרטיס הספרייה שלי* - אולי אם אני אבוא עם הסכין גם לספרייה העירונית.. [שלידע הכללי שלכם לא הביאה את גביע האש בעברית או באנגלית עדיין! שוב-קשר? אין..] *מבט חולמני..*) אה כן נזכרתי בעוד משהו - טוביאס רולז!! הוא כזה כוסון! ומתוק! וחמוד! ומסכן!! ואני לא יודעת מה אני עושה למי שגילה לי על מה שקורה לרייצ´ל!!
כן אני יודעת שזה אשמתי שקראתי, סו?! ארג אני לא אוהבת לקלקל לי ספרים! אה ובקשר לסרט - יו גרנט? כלוקהרט? אה.... לא!!! יו גרנט מתאים להיות ג´יימס פוטר או דמות טובה לא להיות סנוב מגעיל כמו לוקהרט! ולוקהרט אמור להיות בלונדוני... אה וול, עדיף יו גרנט אחד כלוקהרט בסרט מאשר שניים על העץ (?!?!?!??!) טוף זה מראה שהגיע הזמן לסיים את התגובה הארוכה מדי הזו.. מה עובר עלי? שאלה טובה.. הפילו אותי מהמיטה בתשע!!! אבל זה לא מעניין אתכם.. אה וול.. בהבי! |S| פופי |S| נ.ב - אתמול התקשרתי בשעה שמונה וחצי לאינחראנט חום (המילה הנכונה ל"אינטרנט זהב" ה-@#$R%*#$^*!$!#&*%!&!!!), חיכיתי חצי שעה על הקו בשביל שיענו לי שנציג שלהם יחזור אלי תוך שלוש (!) שעות.. טוב נו חיכיתי חיכיתי, בשעה שתיים הלכתי לישון, ומי לא צלצל? נחשו..
ארג מישהו כתב הרבה כשלא הייתי! *מסתכלת בחשדנות אל ליאת*