וואוו אני באמת לא מאמין ששכחנו
שילה אני באמת באמת באמת מצטער , אבל אמממממממ ואוו זה מוזר באמת שאין לי הסבר... באמת שאת אחת הילדות היותר מדהימות שיצא לי להכיר (אם לא באופן אישי אז לפחות דרך דיבורים) ואממ תני לי להקדיש לך ברכה מדהימה שכתב יאיר לפיד לכבוד הולדת בתו אבל לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר : שתהיי טובה לרחוק אבל קודם כל לקרוב שתעמדי בכל פגיעה ולא תפסיקי לאהוב שתהיי אזרחית העולם אבל תבחרי בארץ הזאת שתדעי להיות זהירה אבל בכל זאת לעשות שתלמדי מנסיונך ,אבל תשאלי גם אחרים שלא תאמיני לאף אדם שמדבר בשם האלוהים שלא תפחדי מאף אחד , אבל תדעי מתי לברוח שתזכרי שהחזק , לא משתמש בכוח שתרצי להשתנות אבל לא להיות אחרת שלא תקפצי לשיירה רק כי היא עוברת שתרחמי על החלש ותחפשי איך לעזור שיהיה לך בית חם גם בגשם ובקור שתאמרי תמיד אמת לא חשוב מה המחיר שיהיה לבך ישר גם כשיש מה להסתיר שתדעי לתת אהבה ולקבל בלי מבוכה שלא ירפו ידך ולא תפול רוחך שתכירי בכל חסרונותיך ולעולם לא תשברי שתדעי לומר סליחה בלי לאויבך לוותר שבכל פעם שתרגישי שאין לך שום מוצא תדעי שאם תהיי רק את אז תהייי כל מה שאת רוצה עוד משהו קטן שכתב בוב דילן ותירגם האליל שלי שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשי בשביל אחר והוא למענך שתיגעי בכל כוכב ותטפסי על כל שלב שתישארי צעירה לנצח שתגדלי להיות צודקת שתדעי לראות את האור ולמצוא את האמת בתוך החושך הגדול שתמיד תהיי חזקה אל תשחקי את המשחק שתישארי צעירה לנצח שיהיו ידיך עסוקות וצעדיך מהירים שיהיה ביתך יציב מול רוחות השינויים שבליבך תהיה שמחה וישירו את שירך שתישארי צעירה לנצח ולסיום קצת מילים שלי : אז זאת הולכת להיות שנה משמעותית , לא קלה במיוחד , אבל תזכרי שאם רק תאמיני את יכולה לעשות כל מה שאת רוצה , אז פשוט אל תשברי לעולם , להאמין בעצמך זה כבר 90% מהדרך ... אז בהצלחה בגיוס , עם החבר החדש , בפסיכומטרי הקרוב ובקיצור בהכל.. מזל טוב , שילה מותק - 18 ... את כבר חוקית...