אוקי, שאלונת..

אוקי, שאלונת.. ../images/Emo60.gif

בהנחה שהקשר הזה נועד לעזור לסרטים החדשים בהשתתפותם של השניים.. אתם באמת חושבים שזה עוזר? אני שומעת על הרבה אנשים שכבר לא יכולים לראות את השניים המעצבנים האלה.. ולשבת ולראות את קייטי "המוזרה והלא ברורה" במשך כמה שעות, לא מגרה אותם. עם קרוז זה קצת שונה, כי את קרוז עדיין כולם אוהבים (כי הוא חתיך/חמוד/שחקן טוב או משהו בסגנון), הם יותר שונאים את הבחורה שלקחה את הבחור החמוד ועוד מתמזמזת איתו בציבור. בכל מיקרה, חברה שלי שעובדת בקולנוע אומרת שהרבה אנשים הולכים לראות את הבאטמן הזה.. אז מה נראה לכם? זה עזר? בדיוק ההפך? או לא השפיע?

unnicked

New member
אממ...../images/Emo15.gif

אני לא יודעת אם זה מוסיף או גורע...כי בסה"כ המון אנשים לא כ"כ מאמינים לקשר הזה....לי אישית זה לא כ"כ משנה... בכל מקרה....אני ראיתי את "הבאטמן הזה" או בשמו:"באטמן מתחיל" והסרט דווקא ממש נחמד...(ואת קייטי רואים ממש מעט...
) וזהו...אין לי מושג אם זה באמת עוזר ליחסי ציבור, של הסרטים, כי כמו שאמרת, את טום קרוז ממשיכים להעריץ (אולי קצת מאוכזבים מהשטויות שהוא עושה, אבל עדיין אוהבים אותו) ובקשר לקייטי...אין לי מושג...היא לא כזאת בולטת בקולנוע בזמן האחרון...אז אולי היא קצת התפרסמה מהרומן הזה שלהם, אבל אני לא יודעת עד כמה זה משפיע על יחסי הציבור לסרט "שלה"..(הוא לא באמת שלה...כמו שאמרתי, היא כמעט ולא מופיעה בו...
)

G A L 17

New member
עוזר... במיוחד לקייטי

על טום קרוז כולם כבר שמעו לפני אבל קייטי , היא לא הייתה כזאת מוכרת , כאילו אמא שלי נגיד אני לא חושב שהיא ידעה מי זאת - פתאום אחרי טום קרוז יש שער אחורי בידיעות , תוכנית באופרה וינפרי , אפילו כל אלה שאומרים שהם לא יכולים לראות את השניים המעצבנים האלה - הם מדברים עליהם .. איך אומרים? אין פרסום רע ......

Dawson girl

New member
ממ..

האמת שאני לא בטוחה שזה לגמרי שלילי, כי כמו שגל אמר אין כזה דבר פרסום שלילי.. וכל הסיפור המגוחך למדי הזה תורם קצת לקריירה שלהם בסופו של דבר.. בלי קשר, שמעתי ש"באטמן מתחיל" הוא אחלה סרט, הוא טוב וזה, אז אנשים הולכים אליו גם בלי קשר לקייטי (למרות שהרומן הזה עשה לו יחצ''נות שחבל על הזמן).. וטום.. כמו שאמרתם יש לו מעמד משלו. אבל די, כמה פתטי אפשר להיות

G A L 17

New member
אני התמים היחיד שחושב שזה אמיתי?

כאילו מה? אולי הם באמת אוהבים אחד תשני - נכון כל הקטע של אחרי חודש הם מאוהבים בטירוף אחד בשני ורוצים להתחתן וזה זה באמת מוגזם , אבל אולי הם סתם טיפשים? לא מחפשים פרסום , לא מנסים להסתיר נטיות מיניות , סתם 2 אנשים שמאוהבים אחד בשני

Dawson girl

New member
הסיפור הזה נוטף אי אמינות

כי תראה, אולי הם באמת מאוהבים וזה. אבל היא היתה חמש שנים עם כריס קליין. חמש שנים,ותסכים איתי שהיא לא היתה מבזבזת איתו את כל הזמן הזה אילולא היא אהבה אותו, כן? היא לא התנהגה ככה אפילו פעם אחת, והוא בטח שלא.. וזה נראה לי הרבה יותר אמיתי מבנזוג שקופץ על הספה של אופרה וצורח עד לב השמיים "איי אם אין לאב!!!!!!"

G A L 17

New member
בכל זאת...

להגיד שהם ביחד כי טום משלם לה כדי שלא ידעו שהוא הומו ? הסיפור הזה נשמע לי אפילו פחות אמין

shiray

New member
בהתחלה גם חשבתי שזה נכון.

נראה לי הגיוני והכל, אבל אחרי שמישהי שניסתה לשכנע אותי מההתחלה שהכל מפוברק לחצה עליי לראות את הראיון שלו אצל אופרה, קלטתי שזה הזוי לגמרי. בתור אחת שמעודכנת כבר שנים במה שקורה עם ניקול קידמן (די נחוץ לניקול הפורום שלה), ראיתי המון המון ראיונות וכתבות איתה שבהן שאלו אותה עליו. כל מיני ציטוטים שהוא אמר עליה וכ"ו. והכל אז היה כ"כ כ"כ שונה ונראה הרבה יותר אמיתי. תכלס כשזוג באמת ובתמים מאוהב אין לו מה להוכיח בגלל ששני בני הזוג יודעים את האמת. פה כל הקפיצות על הספות והמשפטים הנדושים של "אני מרגישה כמו האישה הכי ברת מזל בעולם. מעולם לא הרגשתי ככה. אני כ"כ מאושרת." די גורמים, ולדעתי בצדק, לפקפק במה שקורה שם. בנוסף בא הקטע של הסיינטולוגיה, שאני באמת לא מבינה איך מישהי שכל חייה גדלה כקתולית והתחנכה בצורה מסוימת, מוכנה לזרוק הכל אחרי קשר של חודשים ספורים! ואם עוד נזכרים בזה שהיא הייתה עם כריס 5 שנים ולא התחתנה, ופתאום זה בא משום מקום.... הצירוף של כל הטירוף הזה מקשים עליי להאמין לכל הסיפור. למרות שהייתי רוצה.

shira245

New member
אהמממ

היום הלכתי לבקר חברה מארה"ב שנמצאת בישראל ובין לבין קראתי מגזינים אמריקאים שונים. למה אני מספרת לכם? כי באחד מהם הייתה כתבה על קייטי וטום והאם קייטי הולכת לקבל רגליים קרות ולבטל את האירוסים? סיפרו על ההורים שלה שחושבים שהיא צריכה להאט את הקקצב ושהם מודאגים מעניין הסנטיילוגיה וכל זה... ומקורב לקייטי אמר שבזמן האחרון היא עצבנית ולחוצה ושאנשים של טום שלחו לה דוגמאות של שמלת כלה והיא התעצבנה מזה ואמרה לו שהיא תבחר את השמלה של בעצמה.. בכל מקרה, אני לא חושבת שזה מזוייף.. הרי אם זה מזוייף בסופו של דבר יעלו על זה(לשקר אין רגליים) וזה יחסל את הקריירה של שניהם ואני לא חושבת שהם היו לוקחים סיכון כזה. בקשר לסרטים שלהם, הביקורות קטלו את קייטי על ההופעה של בבאטמן( בצדק התפקיד הזה ממש לא מתאים) אבל זה באטמן וזה לא מה שיביא אנשים לסרט. ומלחמת העולמות זה ספילברג, זה מה שספילברג צריך?

גרמס

New member
לפי כל הביקורות

הפרסום הזה מאוד עזר לשניהם ובעיקר לשני הסרטים כי למרות שהביקורות מאוד מהללות את מלחמת העולמות- סביר להניח שבכל מקרה זה היה סרט מצליח כי שילוב של ספילברג וטום קרוז ושל הילדה הקטנה הזאת שאני לא זוכרת איך קוראים לה..מושך הרבה קהל ומדברים על הסרט הזה המון זמן אבל לעומתו למרות שעל "באטמן" מדברים המון כל הביקורות קטלו אותו לגמרי (אני הורדתי אותו והוא ממש לא עניין אותי אז רק חיפשתי את קייטי אבל גם היא עצבנה אותי (שזה די מפתיע..) אז מחקתי אותו אפילו בלי לראות) ולמרות כל הביקורות נרשמת לסרט הזה הצלחה גדולה וזה די מפתיע כך שאפשר לתלות את ההצלחה בכל היחסי ציבור סביב קייטי חוץ מזה- בעניין קייטי והקולנוע- דווקא בארה"ב היא די מצליחה (לא במונחי טום קרוז..) אבל הסרטים בכיכובה (העלמות מחשידה, בת הנשיא) הצליחו יפה שם- לארץ הם לא ממש הגיעו..- כנראה שכאן מנסים לשמור עליה "ג'ואי".. אולי משהו פה עוד מרחם עלינו מלראות התדרדרות כזו.. וואו איזה מגילה- לילה טוב לכולם

למעלה