אוקי שאלה:

idandi

New member
אוקי שאלה:

הוצאתי טופס ירוק, עשיתי בדיקות - את כולם, עברתי תיאוריה, הבאתי למורה שלי את הדף הירוק והוא העביר את זה הלאה לא יודע לאן הוא אמר לי להביא כי בדיוק היום הוא מפקיד תפסים ירוקים לא הבנתי למה הוא מתכוון אבל בטח שם אותם במשרד הרישוי. עכשיו השאלה:
איך אני מחליף את התמונה
אני בטוח שהרבה שאלו ואף אחד לא קיבל תשובה.

gilka

New member
אני חושב

אבל אני לא בטוח: אתה צריך ללכת לממסי עם תעודת זהות ולבקש להצטלם שוב פעם. יצלמו אותך שם, וכמובן שהתמונה לא תופיע על הטופס הירוק, אבל כשידפיסו לך את הרשיון הקבוע אז התמונה המאוחרת היא הקובעת.

miss_t

New member
כמה תשובות

המורה שלך הלך להפקיד את הטפסים הירוקים במשרד הרישוי- הכוונה הייתה שאתה נכנסת למאגר ושמותר לך ללמוד נהיגה וכשיגיע הזמן הכל יהיה מסודר ותוכל לגשת לטסט. קרו מקרים ששוטר עצר מורה נהיגה כשתלמיד נוהג, וביקש את הטופס הירוק. כשלא היה את הטופס התלמיד קיבל קנס
(אחד מסיפוריו של מורה הנהיגה שלי) הקנס היה על זה שלא היו לו אישורים לנהוג (כי לא ידוע אם אישרו לו או לא, נגיד אם יש בעיות פיסיות או תרופתיות וכאלה ואסור לבנאדם לנהוג). ואי אפשר לשנות את התמונה לפי מיטב ידיעתי...

Antonio Montana

New member
מעניין

למורה שלי היה קלסר עם כל הדפים הירוקים של כל התלמידים שלו בבגאז'. אולי תמליצי למורה שלך לנקוט בדרך הזאת כדי לא להתקל בכאלה מקרים לא נעימים!

miss_t

New member
זה לא קרה למורה שלי

קרה לחברים שלו שהם גם מורי נהיגה המורה שלי שומר גם בקלסר את כל הפסים הירוקים

shiranmomik300

New member
ברור שאי אפשר

אני עשיתי את הטופס הירוק, ואחרי שהוא הוציא לי הטופס שאלתי אם אפשר להחליף את התמונה והוא פשוט אמר לי שאין בכלל אפשרות זו תמונה לכל החיים. היא נכנסת למחשבים של משרד הרישוי ואי אפשר להחליף אותה. אשמח אם מישהו יוכל לברר לעומק...אבל אין מצב שאפשר להחליף... :(

gilka

New member
עד כמה שאני מבין

אי אפשר להחליף את התמונה על הטופס (ולמה שתרצה?). אם אתה הולך ומצטלם שוב אז כשידפיסו לך את הרשיון התמונה המאוחרת היא הקובעת.

למעלה