אוקי, שאלה קנייתית.

Nogmor

New member
אוקי, שאלה קנייתית.

חולצות - צמידים - מחזיקי מפתחות - קמעות וכל מני אלילונים למיניהם, איפה קונים, באיזה מחירים, והאם בכלל ניתן למצוא בארץ משהו ממה שאמרתי ברשימה בפרק זמן של עד שבוע? (כלומר, אם נזמין היום מתי נקבל?) זה שרשור שנראה לי שכדאי שיהיה קיים לארכיונים. (למרות שפשוט התעצלתי מלחפש אחד...) אה כן , הסיבה שאני בכלל שואל - יש לי עוד שבועיים טיול של עשר יום עם צעירים אמריקאים ואני רוצה חולצה של ס"ג ללכת איתה, רק לראות אם מישהו מהם מכיר את הסדרה (רוב הסיכויים שכן) ואז אני אכיר להם את מועדון מעריצי ס"ג של ישראל........ (!) ויש לי משהו דומה מה30 ליוני עד ה2 לאוגוסט (כל יולי בעצם) אז הכל לאותה מטרה. תשובות?

מ א ג ר ט

New member
שאלה טובה

אני תומכת. אהה, ותרומתי לדיון: אני הדפסתי לעצמי חולצות של מלחמת הכוכבים (בחנויות של צילום/חולצות בית ספר אפשר להביא תמונה ולהדפיס). התוצאה נחמדה ולא שמים לב לאילתור. אפילו מחיר ההפקה לא נוראי. אבל כמובן שלא מדובר בחולצת סטארגייט רשמית, סתם תמונה+כיתוב...

subatoi

New member
שזה הרבה יותר זול מדברים רשמיים

ולפעמים נראה הרבה יותר שווה

kinspirit

New member
ובכן

יש מספר אתרים שניתן לרכוש בהם מוצרים כפי שציינת, רשימה שלהם ניתן למצוא באתר סטארגייט ישראל. אתר נוסף שעשיין לא מופיע שם וניתן לרכוש בו מוצרים הוא של החנות forbidden planet (תעשה חיפוש לפי stargate). אבל אני לא בטוחה לגבי זמן המשלוח... לא בטוח שתספיק לקבל את הדברים

subatoi

New member
יש גם את מד"ב IL

אבל אין לי מושג איך המחירים אצלם וזמן המשלוח. שווה לבדוק ולהשוות מחירים ותנאים וכאלה

kinspirit

New member
אבל אין להם חולצות, רק טלאים

פעם אחרונה שבדקתי בכל מקרה

subatoi

New member
אה, אוקי, זה ממש לא התחום שלי.

צריך לבדוק גם את ההיצע, כמובן

סלמאק

New member
יש לך בכלל ספקות שיכירו את הסדרה?

פעם קינסי סיפרה לי שהיא הלכה עם טלאי של ה-SGC בחו"ל (ארה"ב אאל"ט), ולא הבינה איך אנשים לא מזהים אותו. התשובה שעניתי לה היתה כזו: "אם תלכי עם זה בארץ אף אחד לא יגיב לזה כי לא ידעו מה זה, רוב הסיכויים שלא יכירו את הסדרה. אבל כשאת הולכת עם זה בחו"ל, אנשים לא מגיבים כי זה דבר די רגיל. כלומר הם מזהים את הסמל, אבל זה לא נראה להם כ"כ מיוחד כמו שזה ייראה לנו..." אני אישית מציע לך ללכת אם טלאי כזה, כמו שציינתי.(אולי נצרף תמונה...? זו התמונה היחידה שמצאתי שבה רואים אותו...) אם כבר אז גם החולצה ששנינו לובשים שם תתאים. (הבעייה היא שאני לא יודע מהיכן ניתן להשיג אותם, על אחת כמה וכמה בהתראה כזו קצרה. צר לי
)

subatoi

New member
שוב ,אין לי מושג לגבי מחירים

ולגבי זמני משלוח, אבל...

למעלה